Nieuws

Nieuwe opdracht: Datenna

Datenna is een toonaangevend bedrijf in de wereld van data-analyse over China. Ze zijn gespecialiseerd in het analyseren en transformeren van complexe datasets, waardoor waardevolle inzichten en oplossingen worden gegenereerd. Met geavanceerde technologie en innovatie helpen ze overheden weloverwogen beslissingen te nemen.

Creatief concept en Employee Value Position

Morres & Company en Datenna bundelen hun krachten om een employer brand te ontwikkelen voor Datenna. We zullen samen een krachtige Employee Value Proposition (EVP) formuleren, waarbij we de unieke voordelen en kansen van het werken bij Datenna benadrukken. Vanuit de EVP wordt een creatief concept ontwikkeld. Deze twee gecombineerd zal een strategische basis vormen voor alles dat gecommuniceerd wordt met betrekking tot het werken bij Datenna; het werkgeversmerk. Onze strategische communicatie-uitgangspunten zullen de bedrijfscultuur van innovatie en groei belichten. Daarmee kan Datenna vervolgens met recht uitdragen het een onweerstaanbare werkgever is in de data-analyse sector, een nieuwe talentpool aanspreken en professionals overtuigen om voor Datenna te kiezen.

Meer weten?

Bij Morres & Company geloven we heilig in de kracht van een strak geformeerde en consequent uitgedragen employer brand. Mocht je daar hulp bij nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op!

Teammanager Employer Branding

Gaby Khan

vertelt