Nieuws

Nieuwe strategy director

Door 12 december 2018 Geen reacties

Vanaf 15 december start Olivier Paquay (36) als Strategy Director bij Morres. Met deze uitbreiding van het team onderstreept Morres haar ambities om als marketingbureau ook de groeiende strategische vraagstukken van haar klanten te kunnen beantwoorden. Olivier is afkomstig van Mediahuis (uitgever van o.a. De Limburger, NRC en Telegraaf). Als lid van het MT van Mediahuis Limburg was hij in zijn hoedanigheid als Manager Marketing Advertising de laatste twee jaar verantwoordelijk voor het salesportfolio van de uitgever. Daarvoor was hij 11 jaar werkzaam bij Heineken Nederland in diverse rollen in sales en marketing. In zijn laatste rol als Brandmanager voor het biermerk Brand heeft hij de herpositionering van het merk in Nederland neergezet. Onderdelen van deze succesvolle rebranding waren de nieuwe fles, nieuwe huisstijl en nieuwe marketingcommunicatie-strategie. Met zijn brede commerciële ervaring, netwerk en energieke instelling kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn op strategische vraagstukken. Daarnaast zal Olivier in zijn rol als Strategy Director een belangrijke rol spelen in de strategische koers van Morres & Company. Denk aan positioneringsvraagstukken en brandingskwesties die in onze groeifase op nationaal niveau steeds meer ter sprake komen. Zo zal Olivier dus een belangrijk gezicht worden in de Company van Morres.

Olivier Paquay aan het woord:
De beste ideeën ontstaan op de achterkant van….?
“Vanaf het eerste moment dat ik contact had met de Company van Morres proefde ik de energie van een groeiend bedrijf. Een jong, flexibel bedrijf dat haar ambitie niet onder stoelen of banken steekt en met positieve professionals in korte tijd een super indruk op mij heeft gemaakt. Stiekem droomde ik van een dergelijke werksfeer en heb ik tevens de afgelopen jaren hard gewerkt aan mijn eigen positionering. Het was voor mij dus ook niet lang aarzelen toen Paul mij benaderde met de vraag om in de nieuwe rol als Strategy Director binnen Morres de Company te komen versterken.

Aangezien ik aan de kant van de klant heb gestaan, de media in alle glorie heb mogen ervaren van redactie tot commercie geloof ik dat de cirkel nu rond is omdat ik aan de bureauzijde écht kan gaan doen wat ik het leukste vind; klanten/bedrijven/instellingen helpen om hún strategische doelen te bereiken. Ik geloof dat een goed operationeel plan niet kan ontstaan zonder een duidelijk uitgewerkte strategie met een pad dat dwingt tot het maken van keuzes. Het is immers kiezen of verliezen.

Een mooier moment om te beginnen dan dit lijkt er niet te zijn, op het moment van rebranding van Morres, in een nieuw pand en vlak voor de kerstborrel van Morres! Ik geloof namelijk dat een gezonde balans van inhoud en afleiding leidt tot de beste ideeën, vaak onder het genot van een glas wijn of een goed glas Bier. Immers, de beste ideeën ontstaan op de achterkant van… een bierviltje! 😉

Er zijn nog genoeg lege bierviltjes, dus tot snel!”

Olivier