Wij zijn jouw
creatieve verbinders.

De beste ideeën bedenk je samen. Dat is echt zo. Dus wat je vraag ook is, we gaan er samen mee aan de slag. Samen met jou gaan we op zoek naar de beste aanpak en het beste antwoord op jouw vraag. Dat doen we op onze eigen creatieve wijze. We inspireren & verrassen en doen dat met elkaar. Met jou als opdrachtgever én onze company. Samen creëren; daar zit onze kracht. Daar krijgen we energie van. Daar zijn we goed in. Dat maakt ons de creatieve verbinders die we zijn.

Samen creëren, door samen te verbinden.

Ons team van creatieve verbinders creëert samen met onze klanten unieke campagnes, marketingconcepten, pakkende content en digitale oplossingen. Onze studio’s, co-workspaces waar onze teams samenkomen, zie je straks door het hele land. Een plek waar creativiteit nooit stopt en de koffie altijd klaarstaat. Elke studio is uitgerust met unieke vergader-, overleg- en scrumlocaties die creativiteit ademen.

Meet the team!

Morres Studio Maastricht

In 2023 zijn wij verhuisd naar onze nieuwste studio aan de Groene Loper in Maastricht! Een nieuw stukje Maastricht met brede, ‘groene’ lanen die over de nieuwe A2-tunnel heenlopen en dat van alle kanten goed bereikbaar is. Een plek waar eeuwenoude charme en moderne gedrevenheid samenkomen, perfect voor creatieve marketingoplossingen.

Morres Studio Eindhoven

Eindhoven is een bruisende stad die barst van de energie, creativiteit, technologie, design en bekend staat om zijn innovatiekracht. En natuurlijk maken wij hier onderdeel van uit. Onze studio ligt aan het verlengde van de befaamde Stratumsedijk. Op loopafstand van het centrum en tegenover het Parktheater aan het bekende stadswandelpark. Kortom ga je links op zoek naar de levendigheid van de stad, of naar rechts om even bij te komen met fijne wandeling.

Morres Studio Nijmegen

De Morres Studio Nijmegen is gevestigd in Kaapstander 23, midden in het gezellige Waterkwartier van Nijmegen-Oost. De oudste wijk van de oudste stad van Nederland, hoe cool is dat? We hebben een moderne en gezellige werkplek gecreëerd waar onze Nijmeegse collega’s hun laptops kunnen openklappen, brainstormsessies kunnen houden en klanten kunnen ontvangen in onze herkenbare ‘peach meeting room’.

Join our team!

Kun je niet wachten om bij ons team aan te sluiten? Kom dan werken bij Morres & Company.

Hier vind je ons.

Met vestigingen in Maastricht en Eindhoven kun je niet om Morres & Company heen. Je vindt ons aan de Groene Loper Voltastraat 66 in Maastricht, op de Stratumsedijk 34B in Eindhoven en op de Kaapstander 23 in Nijmegen. Benieuwd naar één van onze locaties? Kom gerust een keer langs voor een kop koffie!