“Een bijdrage leveren aan het succes van een bedrijf en persoon.”

Achter ieder bedrijf zit een uniek verhaal. Soms spannend, dan weer meeslepend, maar altijd interessant. Of logisch. Zoals bij Morres & Company. Ik neem jullie mee naar 2012. Dat lijkt niet heel lang geleden, maar er is in die relatief korte tijd veel gebeurd.

Als directeur van verschillende bedrijven dacht ik natuurlijk na over marketing. Hoe regel je zoiets? Moet ik investeren en wat ga je aan marketing doen? Een jaar later toen ik voor het zelfstandige bestaan had gekozen (een avontuur op zich) zag ik steeds meer bedrijven met soortgelijke vraagstukken. Ik werd steeds vaker gevraagd om hierin te ondersteunen.

Mijn kracht is van buiten naar binnen te kijken dus hoe marketing bijdraagt aan succes. Toen al was mijn devies dat ‘alles wat je doet, er toe doet’. Dingen doen die een bijdrage leveren aan het succes van een bedrijf en persoon. Dat is waar ik gelukkig van word. En eigenlijk is dat gewoon de basis van ons ontstaan. Doen waar je gelukkig van wordt en deze stap nam ik in 2013. Morres & Company werd opgericht. Oh ja en waar staat Morres voor? Ik leg je graag een keer uit hoe we tot deze naam uiteindelijk zijn gekomen. Het begon met het woordje ‘meer’… more.

Morres & Company staat voor marketing met resultaat. 

In april 2013 zijn we gestart vanuit een fraai kantoor in Valkenburg en kreeg het Morres & Company team gestalte. Steeds meer bedrijven gingen hun marketing- en communicatie activiteiten uitbesteden aan Morres & Company en we groeiden en groeiden. Ons concept is uniek. Elk bedrijf krijgt door ons de beschikking over een totale marketingafdeling.

Waar we in 2013 begonnen in Valkenburg zijn we, via Maastricht Airport in 2016, inmiddels eind 2018 aangekomen in Bunde (natuurlijk dichtbij Maastricht) én in Eindhoven. Gestart met z’n vieren en inmiddels telt de Company al ruim 40 medewerkers.

En nu? We zijn gelukkig, ik ben gelukkig. Wij zijn samen doorgegroeid tot één van de toonaangevende bureaus in Zuid-Oost Nederland met prachtige opdrachten en campagnes. Wij zijn trots op onze klanten. En die bevinden zich niet alleen meer in Limburg. Van Amsterdam, Zoetermeer, Den Bosch, tot Nijmegen. Morres spreidt z’n vleugels.

Kom gerust een keer langs en maak kennis met mijn prachtige club van mensen.

Ow ja! Mijn motto is nog altijd: “The best is yet to come”

Paul