Over
Morres & Company

Altijd één stap verder

In 2013 richtte Paul Denis Morres & Company op met een missie en een filosofie. Een missie om bedrijven en instellingen te helpen om doelen te bereiken door middel van een efficiënte marketinginzet. Morres heeft in de jaren daarna zijn activiteiten uitgebreid van operationele marketingondersteuning tot een full-service marketingbureau dat uitblinkt in Marketing Outsourcing. Een concept dat op basis van maandelijkse marketingsupport klanten voorziet in haar dagelijkse marketingactiviteiten. Dit concept komt tot uiting in de naam Morres.

Maar Morres is niet alleen Morres. Morres dankt zijn bestaansrecht aan goede mensen: de Company. Een filosofie die niet gebaseerd is op conventionele organisatiestructuren met ingewikkelde hiërarchieën en rapportagelijnen. Deze filosofie is gebaseerd op rollen. Zo wordt er gekeken welke rollen noodzakelijk zijn om continu te kunnen blijven inspelen op veranderingen in de marketingwereld. Zo denkt Morres & Company altijd één stap verder.

Ons team

Paul Denis

Directeur / Founder

Specialisme: Iedereen enthousiasmeren

Ik ben absoluut geen geboren ondernemer, maar als je een bedrijf inricht zoals je zelf bent, hoef je dit amper nog te managen. Dan groeit zo’n bedrijf namelijk gewoon vanzelf en kunnen we werken met de mensen die we graag om ons heen hebben. Ik geniet van mijn werk, van de mensen waarmee ik werk en draag het allerliefst bij aan de groei van een ander.
Binnen Morres zijn we vooral onszelf met onze persoonlijke kwaliteiten en werken we op een manier waar we zelf ook gelukkig van worden. Dat is mijn ondernemersmissie en dat hoop ik ook zo mijn leven lang vol te houden. Met een focus op het ongewone.

Myrna Vinkenburg

Account Director

Specialisme: Resultaatgericht

Als account director van kantoor Eindhoven beheer ik de planning en verdeling van projecten en ben ik eindverantwoordelijke. Daarnaast voer ik de sales en ontvangen klanten van mij (helaas) hun maandelijkse factuur.
De veelzijdigheid, de vrijheid en verantwoordelijkheid zijn voor mij de voornaamste redenen dat ik met veel plezier dagelijks mijn rol uitoefen. Daarbij vind ik het heerlijk dat ik zowel intern als extern de klanten kan bedienen op de best mogelijke manier. Voor hen doe ik graag net een stapje extra. Mijn gedrevenheid, strategisch inzicht en resultaatgerichtheid zorgen ervoor dat 'geen oplossing' bij mij niet bestaat.

Peter Derks

Account Director

Specialisme: Plannen & Organiseren

Als account director ben ik de spil tussen onze klanten en het team van Morres & Company. Daarnaast beheer ik een mooi gedeelte van het Morres portfolio. Met de klant houd ik toezicht op de project- en procesmatige kant van onze marketingprojecten en ben ik een sparringpartner voor nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast werk ik creatieve ideeën en concepten uit, samen met onze marketeers en designers. Ten slotte zorg ik ervoor dat de projecten op tijd en binnen budget worden opgeleverd.

Eline Wilbers

Operationeel Directeur

Specialisme: Samenwerken

Als ervaren MarCom manager met werkervaring op het gebied van marketingcommunicatie, arbeidsmarktcommunicatie en management, vind ik bij Morres oneindige afwisseling en uitdaging. Meerwaarde staat centraal in de samenwerking met opdrachtgevers én collega's. Samen verder groeien, dat is mijn missie.

Van praktische MKB-er tot strategische multinational en van het bouwen van een website tot het creëren van een strategisch marketingplan. Geen dag is hetzelfde, and I love it!

Olivier Paquay

Strategy Director

Specialisme: Uitdagen

Bij Morres kan ik écht doen wat ik het leukste vind; klanten/bedrijven/instellingen helpen om hún strategische doelen te bereiken. Ik geloof namelijk dat een goed operationeel plan niet kan ontstaan zonder een duidelijk uitgewerkte strategie met een pad dat dwingt tot het maken van keuzes. Het is immers kiezen of verliezen.

Ellen Schrijnemaekers

Marketing Coördinator

Specialisme: Overzicht en controle behouden

Als marketing coördinator werk ik dagelijks met mijn team voor klanten aan diverse marketing- en communicatievraagstukken. Van nature vind ik het belangrijk dat mensen het naar hun zin hebben. Ik schiet niet meteen in de paniekmodus, maar kan de rust bewaren op momenten dat dit nodig is. Daarbij ben ik iemand die het belangrijk vindt dat afspraken worden nagekomen en mensen dus ook op mij kunnen bouwen. Ik houd niet van poespas, wel van positieve energie. Humor op de werkvloer vind ik belangrijk en ik ben niet vies van hard werken. Klanten optimaal bedienen en een vertrouwensband met hen opbouwen. Dat zijn dingen waar ik energie van krijg.

Linda Vermeeren

Marketing Coördinator

Specialisme: Ontwikkelingen op de voet volgen

Ik hecht veel waarde aan een goede relatie met onze opdrachtgevers: oprechte interesse, een goede portie nieuwsgierigheid en ambitieuze doelstellingen maken dat ik, samen met mijn team, ga voor toegevoegde waarde bij onze opdrachtgevers. Daarnaast vind ik het van belang dat onze marketingsupport tot positieve resultaten leidt: doordat we steeds blijven leren en een proactieve houding hebben, bereiken we dit ook. Het leukst aan mijn rol vind ik het verzinnen van creatieve concepten. Leuke postings, campagnes enz. Wanneer deze worden uitgewerkt door mijn collega designers, alles op zijn plaats valt en in de praktijk succesvol is, dan ben ik blij.

Ilse Leevels

Marketing Coördinator

Specialisme: Rust bewaren in de hectiek

Roots in marketing en communicatie. Ik kan mezelf het beste omschrijven als een kruising tussen een denker en doener, met een kritische blik op inhoud en kwaliteit. Een echte teamplayer. Gestructureerd en analytisch. Betrokken tot op het bot, maar ook het rustpunt in hectiek. Dit is volgens mij de juiste combinatie om dagelijks klanten te ondersteunen met hun marketing- en communicatie vraagstukken.

Maastricht

Zo’n vijf jaar geleden begon Morres met een fijn kantoor in Valkenburg. Dit werd na enige tijd te klein waardoor Morres tot december 2018 een prachtige plek had, vlakbij Maastricht Aachen Airport. Inmiddels heeft Morres, wederom door groei, een waanzinnige locatie in Bunde. Het kantoor is enorm! Hierdoor is er meer dan genoeg ruimte voor ieders creatieve ideeën.

Kantoor Maastricht

contactgegevens

Morres & Company

Maastrichterlaan 82
6241 JB Bunde

Léon Goossens

Online Marketing Coördinator

Specialisme: Merkversterker

Ik ben iemand die niet direct in de actie-modus overgaat. Door juist eerst even een stap terug te doen en niet meteen vanuit een middel te denken en soms dus ‘lastige’ vragen te stellen zoals: 'waarom wil je dit eigenlijk?' probeer ik bij klanten de focus te houden op hun doelstellingen.
Ik vind het ontzettend fijn om als een ‘mini-ondernemer’ te kunnen werken. Met een eigen verantwoordelijkheid, vrijheden en sturend op meerwaarde en resultaat. Als teamplayer hecht ik waarde aan een samenwerking waar iedereen zich prettig bij voelt en er ruimte is voor creatieve ideeën.

Stéphanie Mulleneers

Marketeer

Specialisme: Resultaatgericht

Binnen Morres ben ik werkzaam als marketeer. Dit betekent dat ik voor diverse bedrijven de marketing- en communicatieactiviteiten uitvoer. Denk bijvoorbeeld aan het beheer van social media accounts, het maken van nieuwsbrieven en website beheer. Welke middelen worden gebruikt en hoe ze worden ingezet, is afhankelijk van de doelstellingen en de doelgroep van de klant. Wat mij motiveert is resultaten bereiken voor een klant. Het leveren van een bijdrage aan hun doelstellingen. Dit kan door middel van grote campagnes, maar ook door kleine acties.

Naomi Vrinzen

Marketeer

Specialisme: Meerwaarde leveren

Ik probeer altijd creatief en ruimdenkend te werk te gaan om meerwaarde te leveren voor opdrachtgevers maar ook meerwaarde te leveren voor mijn collega's. Dit doe ik door bijvoorbeeld mee te denken in creatieve oplossingen. Als marketeer ondersteun en adviseer ik klanten bij hun marketing- en communicatievraagstukken. Van social media beheer, het opstellen en versturen van nieuwsbrieven, tot bijvoorbeeld het schrijven van blogs en uitwerken van een communicatieplanning. Vooral het tactisch en strategisch meedenken over marketingstrategieën vind ik leuk om te doen.

Wesley Seuren

Online Marketeer

Specialisme: Meedenken met de klant

Binnen de afdeling marketing- en communicatie ben ik medeverantwoordelijk voor alle interne en externe communicatie voor onze klanten. Zo bewaak ik de planning, zorg ik dat de huisstijl behouden blijft en verzorg ik alle nodige communicatiemiddelen. Het leukst aan mijn rol vind ik, om het proces van het begin tot het eind mee te maken en om samen met de klant te streven naar het hoofddoel om dit uiteindelijk te kunnen verwezenlijken.

Wanda Vrijland

Marketeer

Specialisme: Verplaatsen in de klant

Meedenken maar vooral ook meedoen met de klant. Deze visie past bij mij; door te doen leer je immers het meest. Stap voor stap vooruit, jezelf steeds verbeteren tot je het beoogde eindresultaat behaalt.
Als marketeer bedenk ik leuke acties, schrijf ik content voor de websites, beheer ik social media kanalen, schrijf ik nieuwsbrieven en coördineer ik campagnes. Dit laatste vind ik het allerleukst aan mijn rol. Zeker als blijkt dat het voorgenomen resultaat daadwerkelijk bereikt wordt. Dan ben ik helemaal trots!

Kantoor Eindhoven

contactgegevens

Morres & Company

Stratumsedijk 34 B
5611 NE Eindhoven

Suzanne van Goor

Marketeer

Weten wie je bent en wat je wilt vertellen. Door het stellen van de juiste vragen en een kritische blik onderzoek ik wat een organisatie uniek maakt. Er liggen zoveel verhalen die organisaties zelf niet meer zien. Daar ga ik naar op zoek. Om vervolgens die verhalen aan de juiste doelgroep te vertellen. Via content, beeld of video. Deze vertaalslag, laten zien wie je bent, wat je doet en de toegevoegde waarde die jij biedt aan je doelgroep, daar krijg ik energie van. Ik geloof in de kracht van goede content. Immers een goed verhaal wordt gedeeld.

Eindhoven

Meer dan 120 bedrijven besteden hun marketing uit aan Morres. Deze organisaties zijn verspreid door heel Nederland. Daarom opende Morres in 2018 nóg een kantoor in hartje Eindhoven. Deze bruisende stad in transitie, is ook een stad die barst van de creativiteit, innovatie, technologie, design en kennis. Klinkt als Morres, toch?

Bo van Herk

Marketing Manager

Specialisme: Frisse en vernieuwende blik

Tijdens mijn studie communicatie kwam ik in contact met Morres. Zij zagen potentie in me en boden me de mooie kans om mezelf verder te ontwikkelen. Voordat ik was afgestudeerd, kon ik al direct mijn passie uitoefenen. Gedreven en enthousiast combineerde ik mijn studie met mijn werk voor Morres.
Altijd ben ik op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen zodat ik deze kan toepassen in de praktijk. De kennis die ik heb opgedaan, deel ik nu in mijn blog(s) en pas ik graag toe in mijn werkzaamheden voor Morres en haar klanten. Nu, enige tijd later, met mijn diploma op zak en een aantal mooie ervaringen rijker, wil ik mezelf nog altijd verder ontwikkelen op specifieke gebieden die ik ambieer. Ik ben namelijk van mening dat je nooit bent uitgeleerd.

Marthe Hamers - marketeer Morres & Company

Marthe Hamers

Marketeer

Specialisme: Meeluisteren en meedenken

Ik versterk het team in Bunde, waar ik met plezier werk voor klanten die meer uit hun marketing willen halen. De mogelijkheden op dit gebied zijn tegenwoordig eindeloos. Het wordt pas leuk als de juiste tools op de juiste manier worden ingezet voor jouw bedrijf, product of dienst. Meeluisteren en meedenken zijn daarbij een belangrijk onderdeel van onze samenwerking.

Bo Janssen

Marketeer

Met mijn nuchterheid en creativiteit heb ik in augustus 2018 de opleiding Communicatie – International, Event, Music & Entertainment Studies afgerond en mag ik mezelf communicatiespecialiste noemen. Na enige werkervaring te hebben opgedaan als vestigingsmanager bij een horeca uitzendbureau, was het tijd voor wat nieuws. En waar heeft mijn interesse tijdens mijn opleiding altijd gelegen? Bij marketing!

Manon Haenen

Developer

Specialisme: De beste websites bouwen

Mij krijg je niet snel gek. Ik blijf, ondanks de drukte op het kantoor en in de planning, rustig en gefocust! Als onderdeel van de Data & Digital unit ontwerp en bouw ik dagelijks WordPress websites gericht op usability, UX-design en SEO-optimalisatie. Daarnaast help ik de websites up-to-date te houden. Het is een veelzijdige functie en dat vind ik fijn. De ene keer ben ik bezig met ontwerpen en de andere keer ben ik bezig met updates. Daarnaast vind ik het ook een leuke uitdaging om een website zo goed mogelijk voor de gebruiker in te richten. Toch is het presenteren van het eindresultaat waar ik het voor doe.

Kimberley Frenken

Developer

Specialisme: Overzicht houden

Altijd gaan voor de beste oplossingen, maar deze oplossingen wel kritisch kunnen onderbouwen en uitleggen. Dat is waar ik voor ga. Ik ga uitdagingen niet uit de weg, sta graag klaar voor klanten en voor mijn collega's. Ik blijf kritisch ook op mijn eigen werk, ontwikkelingen staan immers nooit stil.
Mijn rol binnen de Data & Digital unit is onder andere het optimaliseren van websites en andere digitale zaken. Daarnaast doe ik een stukje IT beheer en ben ik contactpersoon voor allerhande klanten op het gebied van web.

Roel Cuijpers

UX Designer / Developer

Specialisme: Problemen vertalen naar kansen en die benutten

Mijn niveau van nieuwsgierigheid zorgt er bij mij altijd voor dat ik alles wil weten. Vooral hoe iets werkt en waarom. Denkwijzen van gebruikers vertalen in technische en/of visuele oplossingen is een mooie manier om die nieuwsgierigheid bruikbaar in te zetten. Binnen het Data & Digital team help ik mee met het realiseren van websites die geoptimaliseerd zijn voor de eindgebruiker door middel van onderzoek en data.
Naast deze standaard werkzaamheden draag ik graag net een beetje extra bij door het creëren van gave effecten of het uitvinden en toepassen van nieuwe technieken.

Evelien Ooms

Developer

Specialisme: Altijd nieuwe dingen blijven leren

Dat is waar ik blij van wordt. Samen met het team realiseer ik websites, zowel aan de voorkant als aan de achterkant. Ik zorgt in feite voor de verbinding tussen het design en de code die nodig is om een website goed te laten functioneren. Iedere website is telkens een leuke uitdaging om zo goed en snel mogelijk te laten werken.

Ernst Jansen

Senior Developer

Specialisme: Analytisch denken met een vleugje humor

Binnen Morres ben ik als developer verantwoordelijk voor het neerzetten van het kloppend hart achter alle websites, de magische digitale code waaruit alles is opgebouwd en bij elkaar brengt. Daarnaast beheer ik de fundering van de websites, de servers waarop alles draait en zorg ik dat de websites veilig en bijgewerkt zijn. Ik geniet er het meest van om met het team een mooie website te realiseren waarin we nét een stapje verder gaan. Dit doe ik altijd met een vleugje humor, veel energie en een klein beetje eigenwijsheid.

Kun je niet wachten om bij ons team aan te sluiten?

Kom dan werken bij

Morres & Company

Stan Gelissen

Developer

Specialisme: Data bruikbaar maken

Tijdens de laatste periode in mijn studie ICT & Media Design zocht ik naar een afstudeerstage bij een mooi bedrijf. Zodoende ben ik in contact gekomen met Morres & Company. Na mijn stage kreeg ik de kans om werkzaam te blijven binnen Morres. Met mijn diploma op zak, ga ik het Data & Digital team versterken. Hier zal ik gaan helpen met het realiseren van websites en het oplossen van verschillende data vraagstukken. Ik ben dan ook enthousiast om mezelf binnen Morres verder te mogen ontwikkelen.

Wendy Thenu

Designer

Specialisme: Vastbijter tot in de details

Bij Morres ben ik werkzaam als dtper/designer.

De ontwerpen van onze designers werk ik verder uit voor publicatie en ik zorg dat alles technisch correct bij de drukker of andere producent wordt aangeleverd. Op de werkvloer houd ik van ‘gasgeven’, maar ook van een praatje of lolletje tussendoor. In mijn dagelijkse werkzaamheden vind ik de afwisseling tussen de diverse klanten en projecten binnen Morres erg leuk en aangenaam. Collegialiteit, samenwerking, humor en positiviteit vind ik belangrijk. Dus: Smile & Go!

Mickael Ackermans

Designer

Specialisme: Een relaxte sfeer creëren, juist als het heel druk is.

Mijn werkzaamheden als grafisch vormgever binnen Morres bestaan vooral uit het ontwikkelen van concepten en het grafisch ontwerpen. Ook verzorg ik de planning en waak ik over de kwaliteit van alle uitgaande uitingen. Ik word heel gelukkig als ik mooie en doordachte visuele creaties zie. Mooie ontwerpen brengen de boodschap op een creatieve en geslaagde manier over. Verder hou ik ervan om in het diepe te springen om zo het beste naar boven te halen voor de opdrachtgever.

Danielle Thielen

Designer

Specialisme: Doorzettingsvermogen

Ik ben werkzaam als grafisch vormgever bij Morres. Alle vragen op het gebied van design komen bij ons terecht. We bedenken en ontwerpen de meest uiteenlopende zaken: van een flyer tot bijvoorbeeld een busbelettering of een beursstand.
Het leukst vind ik, om een vraagstuk van een klant om te zetten in vorm. Om een middel of andere uiting te ontwerpen waar de klant zich in herkent en- nog belangrijker- dat werkt en doet wat het moet doen. Zoals je misschien wel hebt gemerkt ben ik nuchter en direct. Ik hou van aanpakken en ben een echte doorzetter.

Renee Spronken

Designer

Specialisme: Het vinden van creatieve oplossingen

Als grafisch vormgever werk ik aan het uitdenken van concepten en het uitvoeren hiervan. Door mijn achtergrond in vrije kunsten, hecht ik veel waarde aan het bedenken van concepten en het maken van illustraties. Graag denk ik hierbij buiten de gebaande paden. Het is mooi als jouw interpretatie van een stijl aansluit bij de essentie van het bedrijf. Als alles dan nog eens samenkomt met de uitwerking en productie, is de cirkel helemaal rond.

Céline Dohmen

Designer

Specialisme: Concepten bedenken & uitvoeren tot in de puntjes

Als grafisch vormgever zet ik dagelijks mijn enthousiasme in bij het bedenken en ontwerpen van onder andere campagnes en (re)brands. Daarnaast ondersteun ik onze marketingafdeling en klanten bij het ontwerpen van diverse grafische uitingen. Concepten bedenken, deze tot in de puntjes uitvoeren en laten aansluiten op de wensen en behoeften van de klant vind ik het allerleukste aan mijn rol bij Morres. Daarbij biedt de verscheidenheid aan opdrachten veel afwisseling en steeds weer nieuwe uitdagingen die ik met veel plezier aanga.

Jesse Mispelbaum

Designer

Specialisme: Klanten verrassen

Mijn interesse ligt dicht tegen mijn liefde voor creativiteit aan: het bedenken van een nieuwe brand, product of identiteit en het gehele creatieve proces wat daarbij komt kijken. Het proces dat begint met een simpele schets en eindigt met een volwaardig eindproduct. Daarbij is het (klant)contact een belangrijk aspect.
Door het breed inzetten van mijn kennis kan ik de klant blijven verrassen. Vooral het verrassen is iets waar ik veel plezier uit haal. Als dit gebeurt, ben ik daar trots op.

Veronique van Oorschot

Designer

Specialisme: Branding

Ik word enthousiast van mooie merken met een sterke identiteit. Mijn passie ligt bij het vertalen van de merkessentie naar een krachtig en eigenzinnig design. De boodschap op een creatieve manier overbrengen is mijn doel, dit zorgt voor een oorspronkelijk design en herkenbaar merk. Mijn werkzaamheden als designer bestaan uit het ontwikkelen van concepten en grafische ontwerpen. Om te zorgen dat een merk altijd goed tot uiting komt bewaak ik de stijl en kwaliteit van de bijbehorende uitingen.

Louise Kollée

Officemanager

Axel Denis

Process & Improvement Manager

Specialisme:

In mijn rol als process & improvement manager ben ik continu op zoek naar verbetermogelijkheden van onze bedrijfsprocessen. Ik verken de opties vanuit de overtuiging dat het altijd slimmer, creatiever of beter kan. Het bewaken van de cultuur, processen en het beleid is iets waar ik veel waarde aan hecht. Verder ben ik verantwoordelijk voor de persoonlijke ontwikkeling van een ieder binnen ons bedrijf. Het leukste aan mijn rol vind ik om meerdere zaken vanuit een positief kritische blik te benaderen.

Chantalle Schuivens

Finance & Control

Specialisme: Grote lijnen zien en toch inzoomen op details

Als controller verzorg, controleer en optimaliseer ik de financiële administratie en administratieve processen in de ruimste zin van het woord. Immers wanneer de financieel/administratieve zaken goed op orde zijn, zorgt dit voor rust en vertrouwen binnen de organisatie. Het leukst aan mijn rol vind ik, dat ik op de achtergrond kan bijdragen aan een georganiseerde, efficiënte en bovenal uitdagende organisatie.
Ik leef en werk onder het motto: elk moment van de dag biedt een nieuwe kans om te genieten, jezelf te ontwikkelen en te leven vanuit gevoel en intuïtie.

Dominiek Servaes

Trafficmanager

Specialisme: Organiseren en coördineren

Trafficmanagement, media inkoop, officemanagement en recruitment behoren tot mijn takenpakket. Tja, hoe zou ik het noemen, op mij is eigenlijk geen label te plakken. Mijn functie is heel divers en heeft raakvlakken met verschillende units. Ik ben de spil in het bedrijf.
Grotendeels van de tijd spendeer ik aan het plannen en managen van de studio, het contact met de leveranciers onderhouden en het inkopen van alle media inkoop met de administratieve afhandeling. Ik zorg ervoor dat de studio kan draaien.