Over
Morres & Company

Altijd één stap verder

In 2013 richtte Paul Denis Morres & Company op met een missie en een filosofie. Een missie om bedrijven en instellingen te helpen om doelen te bereiken door middel van een efficiënte marketinginzet. Morres heeft in de jaren daarna zijn activiteiten uitgebreid van operationele marketingondersteuning tot een full-service marketingbureau dat uitblinkt in Marketing Outsourcing. Een concept dat op basis van maandelijkse marketingsupport klanten voorziet in haar dagelijkse marketingactiviteiten. Dit concept komt tot uiting in de naam Morres.

Maar Morres is niet alleen Morres. Morres dankt zijn bestaansrecht aan goede mensen: de Company. Een filosofie die niet gebaseerd is op conventionele organisatiestructuren met ingewikkelde hiërarchieën en rapportagelijnen. Deze filosofie is gebaseerd op rollen. Zo wordt er gekeken welke rollen noodzakelijk zijn om continu te kunnen blijven inspelen op veranderingen in de marketingwereld. Zo denkt Morres & Company altijd één stap verder.

Ons team

Paul Denis

Directeur / Founder

Specialisme: Iedereen enthousiasmeren

Ik ben absoluut geen geboren ondernemer, maar als je een bedrijf inricht zoals je zelf bent, hoef je dit amper nog te managen. Dan groeit zo’n bedrijf namelijk gewoon vanzelf en kunnen we werken met de mensen die we graag om ons heen hebben. Ik geniet van mijn werk, van de mensen waarmee ik werk en draag het allerliefst bij aan de groei van een ander.
Binnen Morres zijn we vooral onszelf met onze persoonlijke kwaliteiten en werken we op een manier waar we zelf ook gelukkig van worden. Dat is mijn ondernemersmissie en dat hoop ik ook zo mijn leven lang vol te houden. Met een focus op het ongewone.

Eline Wilbers

Operationeel Directeur / Partner

Specialisme: Samenwerken

Als ervaren MarCom manager met werkervaring op het gebied van marketingcommunicatie, arbeidsmarktcommunicatie en management, vind ik bij Morres oneindige afwisseling en uitdaging. Meerwaarde staat centraal in de samenwerking met opdrachtgevers én collega's. Samen verder groeien, dat is mijn missie.

Van praktische MKB-er tot strategische multinational en van het bouwen van een website tot het creëren van een strategisch marketingplan. Geen dag is hetzelfde, and I love it!

Axel Denis

Procesmanager / Partner

Specialisme:

In mijn rol als process & improvement manager ben ik continu op zoek naar verbetermogelijkheden van onze bedrijfsprocessen. Ik verken de opties vanuit de overtuiging dat het altijd slimmer, creatiever of beter kan. Het bewaken van de cultuur, processen en het beleid is iets waar ik veel waarde aan hecht. Verder ben ik verantwoordelijk voor de persoonlijke ontwikkeling van een ieder binnen ons bedrijf. Het leukste aan mijn rol vind ik om meerdere zaken vanuit een positief kritische blik te benaderen.

Nadine Huijnen

Strategy Director

Met mijn team creëer en ontwikkel ik een interne strategie en een werkgeversmerk voor jouw organisatie, die met een hoge impact een verschil maken bij het verbinden en betrekken van jouw huidige en toekomstige medewerkers.

Dominiek Servaes

Projectmanager

Specialisme: Organiseren en coördineren

Trafficmanagement, media inkoop, officemanagement en recruitment behoren tot mijn takenpakket. Tja, hoe zou ik het noemen, op mij is eigenlijk geen label te plakken. Mijn functie is heel divers en heeft raakvlakken met verschillende units. Ik ben de spil in het bedrijf.
Grotendeels van de tijd spendeer ik aan het plannen en managen van de studio, het contact met de leveranciers onderhouden en het inkopen van alle media inkoop met de administratieve afhandeling. Ik zorg ervoor dat de studio kan draaien.

Wanda Vrijland

Marketing Adviseur

Specialisme: Verplaatsen in de klant

Meedenken maar vooral ook meedoen met de klant. Deze visie past bij mij; door te doen leer je immers het meest. Stap voor stap vooruit, jezelf steeds verbeteren tot je het beoogde eindresultaat behaalt.
Als marketeer bedenk ik leuke acties, schrijf ik content voor de websites, beheer ik social media kanalen, schrijf ik nieuwsbrieven en coördineer ik campagnes. Dit laatste vind ik het allerleukst aan mijn rol. Zeker als blijkt dat het voorgenomen resultaat daadwerkelijk bereikt wordt. Dan ben ik helemaal trots!

Stéphanie Mulleneers

Traffic Manager

Specialisme: Resultaatgericht

Binnen Morres ben ik werkzaam als marketeer. Dit betekent dat ik voor diverse bedrijven de marketing- en communicatieactiviteiten uitvoer. Denk bijvoorbeeld aan het beheer van social media accounts, het maken van nieuwsbrieven en website beheer. Welke middelen worden gebruikt en hoe ze worden ingezet, is afhankelijk van de doelstellingen en de doelgroep van de klant. Wat mij motiveert is resultaten bereiken voor een klant. Het leveren van een bijdrage aan hun doelstellingen. Dit kan door middel van grote campagnes, maar ook door kleine acties.

Ellen Schrijnemaekers

Project Manager Marketing & Communicatie

Specialisme: Overzicht en controle behouden

Als project manager werk ik dagelijks voor en met klanten aan diverse marketing- en communicatieprojecten. Van plannen en organiseren, klanten optimaal bedienen en 'to do' lijstjes krijg ik energie. Daarbij ben ik iemand die het belangrijk vindt dat afspraken worden nagekomen en mensen dus ook op mij kunnen bouwen. Ik houd niet van poespas, wel van positieve energie. Humor op de werkvloer vind ik belangrijk en ik ben niet vies van hard werken.

Maastricht

Zo’n tien jaar geleden begon Morres met een fijn kantoor in Valkenburg. Dit werd na enige tijd te klein waardoor Morres tot december 2018 een prachtige plek had, vlakbij Maastricht Aachen Airport. Inmiddels heeft Morres, wederom door groei, een waanzinnige locatie in Bunde. Meer dan genoeg ruimte voor ieders creatieve ideeën!

Kantoor Maastricht

contactgegevens

Morres & Company

Maastrichterlaan 82
6241 JB Bunde

Wesley Seuren

Online Marketeer

Specialisme: Meedenken met de klant

Binnen de afdeling marketing- en communicatie ben ik medeverantwoordelijk voor alle interne en externe communicatie voor onze klanten. Zo bewaak ik de planning, zorg ik dat de huisstijl behouden blijft en verzorg ik alle nodige communicatiemiddelen. Het leukst aan mijn rol vind ik, om het proces van het begin tot het eind mee te maken en om samen met de klant te streven naar het hoofddoel om dit uiteindelijk te kunnen verwezenlijken.

Céline Dohmen

Designer

Specialisme: Concepten bedenken & uitvoeren tot in de puntjes

Als grafisch vormgever zet ik dagelijks mijn enthousiasme in bij het bedenken en ontwerpen van onder andere campagnes en (re)brands. Daarnaast ondersteun ik onze marketingafdeling en klanten bij het ontwerpen van diverse grafische uitingen. Concepten bedenken, deze tot in de puntjes uitvoeren en laten aansluiten op de wensen en behoeften van de klant vind ik het allerleukste aan mijn rol bij Morres. Daarbij biedt de verscheidenheid aan opdrachten veel afwisseling en steeds weer nieuwe uitdagingen die ik met veel plezier aanga.

Henriëtte Bakker

Bureaumanager

Bureaumanager, Office Manager, Duizendpoot?
Dat zijn allemaal namen die passen bij mijn rol. Ik neem de telefoon aan wanneer jullie bellen, doe een groot gedeelte van de financiën en ik zorg dat alles geregeld wordt op kantoor Eindhoven!

Veronique van Oorschot

Art Director

Specialisme: Branding

Ik word enthousiast van mooie merken met een sterke identiteit. Mijn passie ligt bij het vertalen van de merkessentie naar een krachtig en eigenzinnig design. De boodschap op een creatieve manier overbrengen is mijn doel, dit zorgt voor een oorspronkelijk design en herkenbaar merk. Mijn werkzaamheden als designer bestaan uit het ontwikkelen van concepten en grafische ontwerpen. Om te zorgen dat een merk altijd goed tot uiting komt bewaak ik de stijl en kwaliteit van de bijbehorende uitingen.

Lonneke Dam

Projectmanager

Manon Haenen

Developer

Specialisme: De beste websites bouwen

Mij krijg je niet snel gek. Ik blijf, ondanks de drukte op het kantoor en in de planning, rustig en gefocust! Als onderdeel van de Data & Digital unit ontwerp en bouw ik dagelijks WordPress websites gericht op usability, UX-design en SEO-optimalisatie. Daarnaast help ik de websites up-to-date te houden. Het is een veelzijdige functie en dat vind ik fijn. De ene keer ben ik bezig met ontwerpen en de andere keer ben ik bezig met updates. Daarnaast vind ik het ook een leuke uitdaging om een website zo goed mogelijk voor de gebruiker in te richten. Toch is het presenteren van het eindresultaat waar ik het voor doe.

Kantoor Eindhoven

contactgegevens

Morres & Company

Stratumsedijk 34 B
5611 NE Eindhoven

Eindhoven

Meer dan 120 bedrijven besteden hun marketing uit aan Morres. Deze organisaties zijn verspreid door heel Nederland. Daarom opende Morres in 2018 nóg een kantoor in hartje Eindhoven. Deze bruisende stad in transitie, is ook een stad die barst van de creativiteit, innovatie, technologie, design en kennis. Klinkt als Morres, toch?

Roel Cuijpers

UX Designer / Developer

Specialisme: Problemen vertalen naar kansen en die benutten

Mijn niveau van nieuwsgierigheid zorgt er bij mij altijd voor dat ik alles wil weten. Vooral hoe iets werkt en waarom. Denkwijzen van gebruikers vertalen in technische en/of visuele oplossingen is een mooie manier om die nieuwsgierigheid bruikbaar in te zetten. Binnen het Data & Digital team help ik mee met het realiseren van websites die geoptimaliseerd zijn voor de eindgebruiker door middel van onderzoek en data.
Naast deze standaard werkzaamheden draag ik graag net een beetje extra bij door het creëren van gave effecten of het uitvinden en toepassen van nieuwe technieken.

Evelien Ooms

Developer

Specialisme: Altijd nieuwe dingen blijven leren

Dat is waar ik blij van wordt. Samen met het team realiseer ik websites, zowel aan de voorkant als aan de achterkant. Ik zorgt in feite voor de verbinding tussen het design en de code die nodig is om een website goed te laten functioneren. Iedere website is telkens een leuke uitdaging om zo goed en snel mogelijk te laten werken.

Aggie van Berkum

Designer

Samen met jou geef ik vorm aan al je wensen en ideeën.
Met veel plezier zet ik deze om naar een krachtig en uniek ontwerp. Ik voer het ontwerp consistent en tot in detail door in alle verschillende uitingen, zodat jouw identiteit staat als een huis!

Erwin Leenders

Designer

Offertes, planningen, kostenbevestigingen en mooie designs?
Ik neem graag jullie projecten aan zodat ik weet wat de wensen zijn en ik jullie zo goed mogelijk kan helpen!

Mickael Ackermans

Art Director

Specialisme: Een relaxte sfeer creëren, juist als het heel druk is.

Mijn werkzaamheden als grafisch vormgever binnen Morres bestaan vooral uit het ontwikkelen van concepten en het grafisch ontwerpen. Ook verzorg ik de planning en waak ik over de kwaliteit van alle uitgaande uitingen. Ik word heel gelukkig als ik mooie en doordachte visuele creaties zie. Mooie ontwerpen brengen de boodschap op een creatieve en geslaagde manier over. Verder hou ik ervan om in het diepe te springen om zo het beste naar boven te halen voor de opdrachtgever.

Danielle Thielen

Designer

Specialisme: Doorzettingsvermogen

Ik ben werkzaam als grafisch vormgever bij Morres. Alle vragen op het gebied van design komen bij ons terecht. We bedenken en ontwerpen de meest uiteenlopende zaken: van een flyer tot bijvoorbeeld een busbelettering of een beursstand.
Het leukst vind ik, om een vraagstuk van een klant om te zetten in vorm. Om een middel of andere uiting te ontwerpen waar de klant zich in herkent en- nog belangrijker- dat werkt en doet wat het moet doen. Zoals je misschien wel hebt gemerkt ben ik nuchter en direct. Ik hou van aanpakken en ben een echte doorzetter.

Maike Biessen

Designer

Ik denk in creatieve oplossingen.
Bij jouw meest ingewikkelde vraagstuk zorg ik voor een doordachte vormgeving die aansluit bij je wensen. Daarnaast sta ik voor je klaar voor een snel advies of een gezellige babbel!

Dirk Norg

UX Designer

Silvia Knapen

Designer

Samen met jou zorg ik ervoor dat jouw designproject soepeltjes verloopt. Van het startmoment tot de finish.
Wil je een mooi ontwerp of sparren over een idee? Ik sta voor je klaar!
Gaby Khan

Gaby Khan

Projectmanager

Arno van 't Land

Art director

Ik omschrijf mezelf vaak als een strategische conceptdenker. Ik wil opdrachtgevers helpen en verder brengen. Bijvoorbeeld met een passende strategie, een goed verhaal of een pakkend creatief concept. Dat doe ik het liefst samen. Door te sparren met collega's en te brainstormen met klanten. Ik houd me in de breedte met creatie bezig. Van rebranding, employer branding tot en met crossmediale campagnes. En van advies en strategie tot brainstorms, conceptontwikkeling en short copy.

Lisa Bollen

Online Marketeer

Sterre Postma

Engagement specialist

Charlotte Wilbers

HR Manager

Melanie van Happen

Content Marketeer

Kun je niet wachten om bij ons team aan te sluiten?

Kom dan werken bij

Morres & Company

Sanne Pluijmen

Projectmanager

Marc Halbersma

Back-end Developer

Vera Maris

Designer

bryan-doek

Bryan Doek

Online Marketeer

Eva van der Loo

Projectmanager

Malu Snelling Berg

Designer

Claire de la Croix

Online Marketeer