Over
Morres & Company

Altijd één stap verder

In 2013 richtte Paul Denis Morres & Company op met een missie en een filosofie. Een missie om bedrijven en instellingen te helpen om doelen te bereiken door middel van een efficiënte marketinginzet. Morres heeft in de jaren daarna zijn activiteiten uitgebreid van operationele marketingondersteuning tot een full-service marketingbureau dat uitblinkt in Marketing Outsourcing. Een concept dat op basis van maandelijkse marketingsupport klanten voorziet in haar dagelijkse marketingactiviteiten. Dit concept komt tot uiting in de naam Morres.

Maar Morres is niet alleen Morres. Morres dankt zijn bestaansrecht aan goede mensen: de Company. Een filosofie die niet gebaseerd is op conventionele organisatiestructuren met ingewikkelde hiërarchieën en rapportagelijnen. Deze filosofie is gebaseerd op rollen. Zo wordt er gekeken welke rollen noodzakelijk zijn om continu te kunnen blijven inspelen op veranderingen in de marketingwereld. Zo denkt Morres & Company altijd één stap verder.

Ons team

Paul Denis

Directeur / Founder

Specialisme: Iedereen enthousiasmeren

Ik ben absoluut geen geboren ondernemer, maar als je een bedrijf inricht zoals je zelf bent, hoef je dit amper nog te managen. Dan groeit zo’n bedrijf namelijk gewoon vanzelf en kunnen we werken met de mensen die we graag om ons heen hebben. Ik geniet van mijn werk, van de mensen waarmee ik werk en draag het allerliefst bij aan de groei van een ander.
Binnen Morres zijn we vooral onszelf met onze persoonlijke kwaliteiten en werken we op een manier waar we zelf ook gelukkig van worden. Dat is mijn ondernemersmissie en dat hoop ik ook zo mijn leven lang vol te houden. Met een focus op het ongewone.

Eline Wilbers

Operationeel Directeur / Partner

Als kersverse partner barst ik van de energie om - samen met Paul & de rest van het team - onze unieke formule verder uit te bouwen. Met enorm veel plezier werk ik samen met mijn collega's aan mooie opdrachten voor onze opdrachtgevers. Van praktische MKB-er tot strategische multinational en van een totale rebrand tot een marketing lead campagne. Ook aan onze organisatie zelf besteden we de nodige aandacht: hoe kunnen we nog beter, slimmer en fijner werken? Continue verbetering en samen verder groeien: dat zorgt voor focus én voor afwisseling. Geen dag is hetzelfde, and I love it!

Axel Denis

Procesmanager / Partner

Specialisme:

In mijn rol als process & improvement manager ben ik continu op zoek naar verbetermogelijkheden van onze bedrijfsprocessen. Ik verken de opties vanuit de overtuiging dat het altijd slimmer, creatiever of beter kan. Het bewaken van de cultuur, processen en het beleid is iets waar ik veel waarde aan hecht. Verder ben ik verantwoordelijk voor de persoonlijke ontwikkeling van een ieder binnen ons bedrijf. Het leukste aan mijn rol vind ik om meerdere zaken vanuit een positief kritische blik te benaderen.

Nadine Huijnen

Strategy Director

Met mijn team creëer en ontwikkel ik een interne strategie en een werkgeversmerk voor jouw organisatie, die met een hoge impact een verschil maken bij het verbinden en betrekken van jouw huidige en toekomstige medewerkers.

Dominiek Servaes

Projectmanager

Specialisme: Organiseren en coördineren

Trafficmanagement, media inkoop, officemanagement en recruitment behoren tot mijn takenpakket. Tja, hoe zou ik het noemen, op mij is eigenlijk geen label te plakken. Mijn functie is heel divers en heeft raakvlakken met verschillende units. Ik ben de spil in het bedrijf.
Grotendeels van de tijd spendeer ik aan het plannen en managen van de studio, het contact met de leveranciers onderhouden en het inkopen van alle media inkoop met de administratieve afhandeling. Ik zorg ervoor dat de studio kan draaien.

Wanda Vrijland

Marketing Adviseur

Specialisme: Verplaatsen in de klant

Meedenken maar vooral ook meedoen met de klant. Deze visie past bij mij; door te doen leer je immers het meest. Stap voor stap vooruit, jezelf steeds verbeteren tot je het beoogde eindresultaat behaalt.
Als marketeer bedenk ik leuke acties, schrijf ik content voor de websites, beheer ik social media kanalen, schrijf ik nieuwsbrieven en coördineer ik campagnes. Dit laatste vind ik het allerleukst aan mijn rol. Zeker als blijkt dat het voorgenomen resultaat daadwerkelijk bereikt wordt. Dan ben ik helemaal trots!

Stéphanie Mulleneers

Traffic Manager

Specialisme: Resultaatgericht

Binnen Morres ben ik werkzaam als marketeer. Dit betekent dat ik voor diverse bedrijven de marketing- en communicatieactiviteiten uitvoer. Denk bijvoorbeeld aan het beheer van social media accounts, het maken van nieuwsbrieven en website beheer. Welke middelen worden gebruikt en hoe ze worden ingezet, is afhankelijk van de doelstellingen en de doelgroep van de klant. Wat mij motiveert is resultaten bereiken voor een klant. Het leveren van een bijdrage aan hun doelstellingen. Dit kan door middel van grote campagnes, maar ook door kleine acties.

Ellen Schrijnemaekers

Project Manager Marketing & Communicatie

Specialisme: Overzicht en controle behouden

Als project manager werk ik dagelijks voor en met klanten aan diverse marketing- en communicatieprojecten. Van plannen en organiseren, klanten optimaal bedienen en 'to do' lijstjes krijg ik energie. Daarbij ben ik iemand die het belangrijk vindt dat afspraken worden nagekomen en mensen dus ook op mij kunnen bouwen. Ik houd niet van poespas, wel van positieve energie. Humor op de werkvloer vind ik belangrijk en ik ben niet vies van hard werken.

Maastricht

Zo’n tien jaar geleden begon Morres met een fijn kantoor in Valkenburg. Dit werd na enige tijd te klein waardoor Morres tot december 2018 een prachtige plek had, vlakbij Maastricht Aachen Airport. Inmiddels heeft Morres, wederom door groei, een waanzinnige locatie in Bunde. Meer dan genoeg ruimte voor ieders creatieve ideeën!

Kantoor Maastricht

contactgegevens

Morres & Company

Maastrichterlaan 82
6241 JB Bunde

Wesley Seuren

Online Marketeer

Specialisme: Meedenken met de klant

Binnen de afdeling marketing- en communicatie ben ik medeverantwoordelijk voor alle interne en externe communicatie voor onze klanten. Zo bewaak ik de planning, zorg ik dat de huisstijl behouden blijft en verzorg ik alle nodige communicatiemiddelen. Het leukst aan mijn rol vind ik, om het proces van het begin tot het eind mee te maken en om samen met de klant te streven naar het hoofddoel om dit uiteindelijk te kunnen verwezenlijken.

Céline Dohmen

Designer

Als designer bij Morres zet ik dagelijks mijn enthousiasme in bij het bedenken en ontwerpen van onder andere (re)brands, campagnes en diverse grafische uitingen. De verscheidenheid aan opdrachten biedt veel afwisseling en steeds weer nieuwe uitdagingen die ik met veel plezier aanga. Goed doordachte concepten die aansluiten op de wensen en behoeften van de klant geven mij energie. Daarnaast ben ik als teammanager van de Strategie & Creatie unit het aanspreekpunt van onze unit en plan ik alle design opdrachten en projecten in. Naast grafisch ontwerp ben ik gek op katten, woordgrapjes, (vegetarisch) koken, gitaar spelen en samen zijn met familie en vrienden.

Henriëtte Bakker

Allround Support

Elke dag is anders. En dat maakt mijn baan ook echt anders. Het welzijn & ondersteunen van mijn collega’s staat bij mij op nummer 1. Heeft iemand een vraag of probleem, dan weten ze mij altijd te vinden en help ik ze met het vinden van een oplossing. Elke dag is voor een groot gedeelte gevuld met HR-taken. Ik zorg dat nieuwe collega’s vol enthousiasme bij ons beginnen, maar ik verzamel ook elke maand onderwerpen voor onze interne nieuwsbrief en neem een groot deel van de administratie voor mijn rekening.

Veronique van Oorschot

Art Director

Specialisme: Branding

Ik word enthousiast van mooie merken met een sterke identiteit. Mijn passie ligt bij het vertalen van de merkessentie naar een krachtig en eigenzinnig design. De boodschap op een creatieve manier overbrengen is mijn doel, dit zorgt voor een oorspronkelijk design en herkenbaar merk. Mijn werkzaamheden als designer bestaan uit het ontwikkelen van concepten en grafische ontwerpen. Om te zorgen dat een merk altijd goed tot uiting komt bewaak ik de stijl en kwaliteit van de bijbehorende uitingen.

Lonneke Dam

Projectmanager

Manon Haenen

Developer

Specialisme: De beste websites bouwen

Mij krijg je niet snel gek. Ik blijf, ondanks de drukte op het kantoor en in de planning, rustig en gefocust! Als onderdeel van de Data & Digital unit ontwerp en bouw ik dagelijks WordPress websites gericht op usability, UX-design en SEO-optimalisatie. Daarnaast help ik de websites up-to-date te houden. Het is een veelzijdige functie en dat vind ik fijn. De ene keer ben ik bezig met ontwerpen en de andere keer ben ik bezig met updates. Daarnaast vind ik het ook een leuke uitdaging om een website zo goed mogelijk voor de gebruiker in te richten. Toch is het presenteren van het eindresultaat waar ik het voor doe.

Kantoor Eindhoven

contactgegevens

Morres & Company

Stratumsedijk 34 B
5611 NE Eindhoven

Eindhoven

Meer dan 120 bedrijven besteden hun marketing uit aan Morres. Deze organisaties zijn verspreid door heel Nederland. Daarom opende Morres in 2018 nóg een kantoor in hartje Eindhoven. Deze bruisende stad in transitie, is ook een stad die barst van de creativiteit, innovatie, technologie, design en kennis. Klinkt als Morres, toch?

Roel Cuijpers

UX Designer / Developer

Specialisme: Problemen vertalen naar kansen en die benutten

Mijn niveau van nieuwsgierigheid zorgt er bij mij altijd voor dat ik alles wil weten. Vooral hoe iets werkt en waarom. Denkwijzen van gebruikers vertalen in technische en/of visuele oplossingen is een mooie manier om die nieuwsgierigheid bruikbaar in te zetten. Binnen het Data & Digital team help ik mee met het realiseren van websites die geoptimaliseerd zijn voor de eindgebruiker door middel van onderzoek en data.
Naast deze standaard werkzaamheden draag ik graag net een beetje extra bij door het creëren van gave effecten of het uitvinden en toepassen van nieuwe technieken.

Evelien Ooms

Developer

Specialisme: Altijd nieuwe dingen blijven leren

Dat is waar ik blij van wordt. Samen met het team realiseer ik websites, zowel aan de voorkant als aan de achterkant. Ik zorgt in feite voor de verbinding tussen het design en de code die nodig is om een website goed te laten functioneren. Iedere website is telkens een leuke uitdaging om zo goed en snel mogelijk te laten werken.

Aggie van Berkum

Designer

Samen met jou geef ik vorm aan al je wensen en ideeën.
Met veel plezier zet ik deze om naar een krachtig en uniek ontwerp. Ik voer het ontwerp consistent en tot in detail door in alle verschillende uitingen, zodat jouw identiteit staat als een huis!

Erwin Leenders

Designer

Offertes, planningen, kostenbevestigingen en mooie designs? Bij mij is jullie vraag in goede handen. Ik neem graag jullie projecten aan, zodat ik weet wat jullie wensen zijn en ik jullie zo goed mogelijk kan helpen. Ik ben jullie eerste aanspreekpunt en ik zorg dat de juiste specialisten aanschuiven. Zo ben ik eigenlijk de spelverdeler van het team die ervoor zorgt dat jij kunt scoren!

Mickael Ackermans

Art Director

Specialisme: Een relaxte sfeer creëren, juist als het heel druk is.

Mijn werkzaamheden als Art Director bij Morres bestaan vooral uit het ontwikkelen van unieke concepten. Samen met het team vertalen we het concept door naar mooie ontwerpen. Waar het creatief overbrengen van de boodschap voorop staat. Zelf hou ik ervan om dit zo helder mogelijk over te brengen met een vleugje humor. Verder hou ik ervan om in het diepe te springen om zo het beste naar boven te halen voor de opdrachtgever.

Danielle Thielen

Designer

Specialisme: Doorzettingsvermogen

Ik ben werkzaam als grafisch vormgever bij Morres. Alle vragen op het gebied van design komen bij ons terecht. We bedenken en ontwerpen de meest uiteenlopende zaken: van een flyer tot bijvoorbeeld een busbelettering of een beursstand.
Het leukst vind ik, om een vraagstuk van een klant om te zetten in vorm. Om een middel of andere uiting te ontwerpen waar de klant zich in herkent en- nog belangrijker- dat werkt en doet wat het moet doen. Zoals je misschien wel hebt gemerkt ben ik nuchter en direct. Ik hou van aanpakken en ben een echte doorzetter.

Maike Biessen

Designer

Een creatieve uitdaging? Op zoek naar een eerste aanspreekpunt, een team van specialisten? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik denk in creatieve oplossingen. Bij jouw meest ingewikkelde vraagstuk zorg ik voor een doordachte vormgeving en krachtige visuals die aansluiten bij je wensen. Geen vraag is te gek. Daarnaast kun je natuurlijk altijd bij me aankloppen voor advies. Of gewoon een kop koffie : )

Dirk Norg

UX Designer

Silvia Knapen

Designer

Samen met jou zorg ik ervoor dat jouw designproject soepeltjes verloopt. Van het startmoment tot de finish.
Wil je een mooi ontwerp of sparren over een idee? Ik sta voor je klaar!
Gaby Khan

Gaby Khan

Projectmanager

Samen met mijn team ontwikkelen we een sterk werkgeversmerk voor onze klanten die het verschil maakt bij het verbinden en betrekken van huidige en toekomstige medewerkers. Als projectmanager ben ik van A tot Z betrokken bij het proces: van het onderzoek onder medewerkers en bepalen van strategie tot het opzetten van een wervingscampagne en uitvoeren van arbeidsmarktcommunicatie. Werken met mijn Morres-collega’s is voor mij echt een feestje. Als na het harde werken het eindresultaat staat, ben ik dan ook extra trots om te werken bij een bedrijf met zoveel talentvolle mensen!

Arno van 't Land

Art director

Ik omschrijf mezelf vaak als een strategische conceptdenker. Met een voorliefde voor copy en employer branding. Ik wil graag tot de kern komen. Uitzoeken wat een opdrachtgever of werkgever anders maakt. De beste strategie bepalen. Het haakje vinden. Een kloppend verhaal schrijven of een passende propositie bedenken. Als ik aan een concept werk dan kan ik daar dag en nacht mee bezig zijn. En het is echt waar, de beste ideeën ontstaan vaak onderweg of onder de douche.

Lisa Bollen

Online Marketeer

Sterre Postma

Engagement specialist

Charlotte Wilbers

HR Manager

Melanie van Happen

Content Marketeer

Kun je niet wachten om bij ons team aan te sluiten?

Kom dan werken bij

Morres & Company

Sanne Pluijmen

Projectmanager

Eenmaal een doelstelling voor ogen, bijt ik me er volledig in vast.

Als Project Manager ben ik het directe aanspreekpunt voor verschillende klanten, coördineer ik projecten in samenwerking met collega’s en diverse externe partners, en signaleer ik nieuwe kansen. Daarnaast is het mijn uitdaging en verantwoordelijkheid om binnen budget, klantverwachting en op tijd te realiseren. Gezamenlijk aan een project bouwen, daar krijg ik energie van! Vanuit mijn eigen ervaring binnen een designteam in combinatie met mijn klantgerichte instelling, weet ik zaken vanuit verschillende oogpunten te benaderen. Ik probeer daarmee altijd een stapje voor te lopen op de verwachtingen van de klant. Even sparren of een gezellig praatje? Bel mij!

Marc Halbersma

Back-end Developer

Vera Maris

Junior Designer

Als Junior Designer open ik ’s ochtends mijn laptop en ga ik met liefde en plezier aan het werk. Of de klussen nou groot of klein zijn, ik word van alles even enthousiast. Overal het positieve in zien is dan ook mijn specialiteit. Met mijn leergierige instelling en ijskoffie als mijn brandstof ga ik geen uitdaging uit de weg. In mijn vrije tijd vermaak ik mij met koken. Ik ben altijd bezig met het perfectioneren van mijn recepten. Dit perfectionisme zie je dan ook terug in mijn werk. Met een mix van de juiste (creatieve) ingrediënten behaal ik graag het beste resultaat met als kers op de taart: een blije klant!
bryan-doek

Bryan Doek

Online Marketeer

Specialisme: Google Advertising

Als online marketeer is het mijn passie om jouw verhaal te vertellen aan de juiste persoon op het juiste moment. Dit doe ik mede door data-analyse en continu experimenteren—meten is weten!
Ik krijg er energie van om potentieel maximaal te benutten, zowel van mijn client als van mijzelf. Het is daarom dat ik buiten werktijd graag bezig ben met leren en sporten. Zo nu en dan moet ik mijzelf dwingen om rust te nemen en dan zoek ik het avontuur op, of op reis of in de bergen—live life to the fullest!

Eva van der Loo

Projectmanager

Plannen en organiseren zit me in de vingers. Van nature pak ik deze rol op me, waardoor de rol als projectmanager me als gegoten zit.
Als projectmanager sta je centraal tussen klant en het team met specialisten bij Morres. Een rol waarbij je met elke unit samenwerkt en contact hebt met de klant. De diversiteit van de werkzaamheden, de bijkomende hectiek en het contact met de klant bevallen me erg goed. Geen dag is hetzelfde als projectmanager!

Malu Snelling Berg

Designer

Claire de la Croix

Online Marketeer

Veerle Heslenfeld

Content Marketeer

Denisa Duro

Designer

Ik heb puzzels altijd intrigerend gevonden. Ik vind het leuk om een creatieve oplossing voor een probleem te vinden. Ik vind het vooral leuk als er een mix is van creativiteit en logica. Ik denk dat ik het gewoon leuk vind om buiten de kaders te denken. Bij design gaat het er niet alleen om dingen er mooi uit te laten zien, het ordent ook informatie om een boodschap op de meest impactvolle manier over te brengen. Laten we samen jouw merk impactvol maken.