Morres Talk

Passie voor marketing én voor koken

Door 10 januari 2019 Geen reacties

Door: Jolien van Otterloo

Let’s introduce: Mijn naam is Jolien van Otterloo en ik werk sinds december 2018 bij Morres & Company.

 In het begin van mijn studie marketingcommunicatie kwam ik in aanraking met online marketing. Dit vond ik helemaal het einde. Vanaf dat moment wist ik dat online marketing mijn passie is.

Ik vind het ontzettend leuk om klanten te zien groeien. Ik ben graag bezig met de creative zijde van online marketing zoals social media, bloggen, SEO en het bedenken van gave marketingacties. Echter heb ik gemerkt dat ik het analytische gedeelte ook erg interessant vind. Het interessante hieraan vind ik het achterhalen waarom de ene actie beter presteert dan de andere, het nadenken over het hoe en waarom van marketingacties, maar tegelijkertijd ook het praktisch uitvoeren. Daarnaast wil ik ook graag mezelf blijven ontwikkelen. Bij Morres is geen enkele dag hetzelfde dat maakt het zo leuk.

Naast mijn werkzaamheden bij Morres ben ik vaak terug te vinden in de keuken. Ik vind het ontzettend leuk om allemaal lekkere gerechtjes te maken én natuurlijk lekkere taarten te bakken.

Tot snel!

Jolien