When quality printing is vital

Opdracht
Ontwikkel een sterke propositie en campagne om de diensten van Andi Smart Print Solutions internationaal onder de aandacht te brengen in wereld van Medtech.

Website
medtech.andi-printsolutions.com

Diensten

  • Marketing outsourcing
  • Brand identity
  • Data & Digital

Medtech; here we come!

Andi Smart Print Solutions timmert al 90 jaar aan de weg als een compleet leverancier van kwalitatief drukwerk. Sinds vorig jaar is Andi een nieuwe strategische koers ingeslagen en richt het bedrijf zich steeds meer op slimme printoplossingen waarmee zij meerwaarde aan haar klanten levert.

Naast de regionale en nationale markt zijn de pijlen sindsdien ook gericht op de internationale medtech industrie. Een nichemarkt waar Andi als strategisch partner op het gebied van (digitale) print- en offsetoplossingen en procesoptimalisaties, al jaren enkele uitstekende referenties heeft.

Maar hoe zorg je er nu voor dat deze markt je ook gaat ontdekken? Hiervoor hebben we samen met Andi als allereerste een geheel nieuwe, Engelstalige website gebouwd, compleet met een mooie interactieve infographic. Deze laat op een heldere manier de way-of-working zien, hoe Andi complexe workflows voor de medtech industrie optimaliseert en welke voordelen hen dit oplevert.

Een online campagne moet er vervolgens voor zorgen dat deze specifieke markt Andi de komende periode daadwerkelijk gaat vinden en veel beter leert kennen.

Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!

Kimberley Frenken

Developer

Specialisme: Overzicht houden

Altijd gaan voor de beste oplossingen, maar deze oplossingen wel kritisch kunnen onderbouwen en uitleggen. Dat is waar ik voor ga. Ik ga uitdagingen niet uit de weg, sta graag klaar voor klanten en voor mijn collega's. Ik blijf kritisch ook op mijn eigen werk, ontwikkelingen staan immers nooit stil.
Mijn rol binnen de Data & Digital unit is onder andere het optimaliseren van websites en andere digitale zaken. Daarnaast doe ik een stukje IT beheer en ben ik contactpersoon voor allerhande klanten op het gebied van web.

Léon Goossens

Marketing Coördinator

Specialisme: Merkversterker

Ik ben iemand die niet direct in de actie-modus overgaat. Door juist eerst even een stap terug te doen en niet meteen vanuit een middel te denken en soms dus ‘lastige’ vragen te stellen zoals: 'waarom wil je dit eigenlijk?' probeer ik bij klanten de focus te houden op hun doelstellingen.
Ik vind het ontzettend fijn om als een ‘mini-ondernemer’ te kunnen werken. Met een eigen verantwoordelijkheid, vrijheden en sturend op meerwaarde en resultaat. Als teamplayer hecht ik waarde aan een samenwerking waar iedereen zich prettig bij voelt en er ruimte is voor creatieve ideeën.

Mickael Ackermans

Designer

Specialisme: Een relaxte sfeer creëren, juist als het heel druk is.

Mijn werkzaamheden als grafisch vormgever binnen Morres bestaan vooral uit het ontwikkelen van concepten en het grafisch ontwerpen. Ook verzorg ik de planning en waak ik over de kwaliteit van alle uitgaande uitingen. Ik word heel gelukkig als ik mooie en doordachte visuele creaties zie. Mooie ontwerpen brengen de boodschap op een creatieve en geslaagde manier over. Verder hou ik ervan om in het diepe te springen om zo het beste naar boven te halen voor de opdrachtgever.

Neem contact op met Peter,

Laat ons weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen door het formulier in te vullen! Peter zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact
reCAPTCHA