Meer dan alleen drukwerk

Opdracht
Een drukker die niet meer alleen drukt maar ook slimme printoplossingen ontwikkelt voor de nationale én internationale markt. Ontwerp een brand die past bij deze (internationale) ambitie die ons onderscheidt van anderen.

Website
andi-printsolutions.com

Diensten

  • Marketing outsourcing
  • Brand identity
  • Data & Digital
  • Strategy & Projects

Meer dan alleen maar drukwerk

De visie van Andi Smart Print Solutions is heel duidelijk: data gaat een steeds grotere rol spelen bij bedrijven. De grafische wereld gaat dit ook merken, dus als drukkerij moet je hier iets mee. Met slimme printoplossingen voor de nationale én internationale markt is Andi een nieuwe koers ingeslagen die hier helemaal bij aansluit.

Aan ons de vraag om deze nieuwe strategische koers ook een gezicht te geven. Een nieuwe naam alleen is dan natuurlijk niet voldoende… Voor Andi Smart Print Solutions hebben wij daarom een nieuwe communicatiestrategie ontwikkeld. Met een nieuwe huisstijl, twee websites waarvan een Engelstalig en verschillende middelen is de re-branding zichtbaar geworden. Maar daar is het niet mee gestopt… Via marketing outsourcing ondersteunen we Andi op het gebied van social media, e-marketing, nieuwsbrieven, acties en campagnes.

Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!

Kimberley Frenken

Team Captain / Developer

Specialisme: Overzicht houden

Altijd gaan voor de beste oplossingen, maar deze oplossingen wel kritisch kunnen onderbouwen en uitleggen. Dat is waar ik voor ga. Ik ga uitdagingen niet uit de weg, sta graag klaar voor klanten en voor mijn collega's. Ik blijf kritisch ook op mijn eigen werk, ontwikkelingen staan immers nooit stil.
Mijn rol binnen de Data & Digital unit is onder andere het optimaliseren van websites en andere digitale zaken. Daarnaast doe ik een stukje IT beheer en ben ik contactpersoon voor allerhande klanten op het gebied van web.

Léon Goossens

Marketing Coördinator

Specialisme: Merkversterker

Ik ben iemand die niet direct in de actie-modus overgaat. Door juist eerst even een stap terug te doen en niet meteen vanuit een middel te denken en soms dus ‘lastige’ vragen te stellen zoals: 'waarom wil je dit eigenlijk?' probeer ik bij klanten de focus te houden op hun doelstellingen.
Ik vind het ontzettend fijn om als een ‘mini-ondernemer’ te kunnen werken. Met een eigen verantwoordelijkheid, vrijheden en sturend op meerwaarde en resultaat. Als teamplayer hecht ik waarde aan een samenwerking waar iedereen zich prettig bij voelt en er ruimte is voor creatieve ideeën.

Mickael Ackermans

Designer

Specialisme: Een relaxte sfeer creëren, juist als het heel druk is.

Mijn werkzaamheden als grafisch vormgever binnen Morres bestaan vooral uit het ontwikkelen van concepten en het grafisch ontwerpen. Ook verzorg ik de planning en waak ik over de kwaliteit van alle uitgaande uitingen. Ik word heel gelukkig als ik mooie en doordachte visuele creaties zie. Mooie ontwerpen brengen de boodschap op een creatieve en geslaagde manier over. Verder hou ik ervan om in het diepe te springen om zo het beste naar boven te halen voor de opdrachtgever.

Neem contact op met Peter,

Laat ons weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen door het formulier in te vullen! Peter zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact
reCAPTCHA