AWBR, Amsterdam West Binnen de Ring

Opdracht
Een volledige employer brand ontwikkelen die perfect aansluit bij de indentiteit van AWBR.

Website
watjijwilt.amsterdam

Diensten

  • Strategy & Projects
  • Marketing Outsourcing
  • Brand Identity
  • Data & Digital

AWBR,  wat jij wilt!

Als schoolbestuur van 18 basisscholen in het Amsterdamse stadsdeel West, is AWBR één van de vele met een grote uitdaging op het gebied van leerkrachten. Waar onze partner Talentsourcer zich richt op de recruitment voor AWBR, hebben zij ons aangehaakt voor de ontwikkeling van de volledige employer brand. Een uitdaging waar wij natuurlijk graag ons steentje aan bijdragen!

Samen met diverse medewerkers van AWBR hebben we afgetrapt met een sessie om inzicht te krijgen in de identiteit van AWBR. Wie is de stichting? Wat biedt AWBR haar leerkrachten en waarom kies je voor het onderwijs? Een inspirerende sessie met als resultaat: een employer brand gericht op de persoonlijke ontwikkeling en passie van een student, docent, zij-instromer of directeur. AWBR gaat het gesprek met je aan om te kijken naar de mogelijkheden in het onderwijs.

Wil je flexibel werken? Lesgeven op jouw manier? Kies dan voor AWBR, hier gaat het om wat jij wilt!

Deze employer brand is meer dan alleen een campagne. Zo bouwden we een ‘werken bij’ website, gingen we drie dagen in Amsterdam op pad om foto’s en videomateriaal te schieten van alle 18 basisscholen, hebben we talloze visuele uitingen gemaakt en laten produceren, mochten we diverse leerkrachten interviewen én voeren we de marketing uit van A tot Z. En dat blijven we doen. Want, met meer dan 18 gave video’s en vele mooie foto’s, zien wij nog heel veel mogelijkheden!

Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!

Bo van Herk

Marketeer

Specialisme: Frisse en vernieuwende blik

Tijdens mijn studie communicatie kwam ik in contact met Morres. Zij zagen potentie in me en boden me de mooie kans om mezelf verder te ontwikkelen. Voordat ik was afgestudeerd, kon ik al direct mijn passie uitoefenen. Gedreven en enthousiast combineerde ik mijn studie met mijn werk voor Morres.
Altijd ben ik op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen zodat ik deze kan toepassen in de praktijk. De kennis die ik heb opgedaan, deel ik nu in mijn blog(s) en pas ik graag toe in mijn werkzaamheden voor Morres en haar klanten. Nu, enige tijd later, met mijn diploma op zak en een aantal mooie ervaringen rijker, wil ik mezelf nog altijd verder ontwikkelen op specifieke gebieden die ik ambieer. Ik ben namelijk van mening dat je nooit bent uitgeleerd.

Paul Denis

Directeur / Founder

Specialisme: Iedereen enthousiasmeren

Ik ben absoluut geen geboren ondernemer, maar als je een bedrijf inricht zoals je zelf bent, hoef je dit amper nog te managen. Dan groeit zo’n bedrijf namelijk gewoon vanzelf en kunnen we werken met de mensen die we graag om ons heen hebben. Ik geniet van mijn werk, van de mensen waarmee ik werk en draag het allerliefst bij aan de groei van een ander.
Binnen Morres zijn we vooral onszelf met onze persoonlijke kwaliteiten en werken we op een manier waar we zelf ook gelukkig van worden. Dat is mijn ondernemersmissie en dat hoop ik ook zo mijn leven lang vol te houden. Met een focus op het ongewone.

Veronique van Oorschot

Designer

Specialisme: Branding

Ik word enthousiast van mooie merken met een sterke identiteit. Mijn passie ligt bij het vertalen van de merkessentie naar een krachtig en eigenzinnig design. De boodschap op een creatieve manier overbrengen is mijn doel, dit zorgt voor een oorspronkelijk design en herkenbaar merk. Mijn werkzaamheden als designer bestaan uit het ontwikkelen van concepten en grafische ontwerpen. Om te zorgen dat een merk altijd goed tot uiting komt bewaak ik de stijl en kwaliteit van de bijbehorende uitingen.

Roel Cuijpers

Developer

Specialisme: Problemen vertalen naar kansen en die benutten

Mijn niveau van nieuwsgierigheid zorgt er bij mij altijd voor dat ik alles wil weten. Vooral hoe iets werkt en waarom. Denkwijzen van gebruikers vertalen in technische en/of visuele oplossingen is een mooie manier om die nieuwsgierigheid bruikbaar in te zetten. Binnen het Data & Digital team help ik mee met het realiseren van websites die geoptimaliseerd zijn voor de eindgebruiker door middel van onderzoek en data.
Naast deze standaard werkzaamheden draag ik graag net een beetje extra bij door het creëren van gave effecten of het uitvinden en toepassen van nieuwe technieken.

Dominiek Servaes

Bureau Manager

Specialisme: Organiseren en coördineren

HR, finance, officemanagement en trafficmanagement; al deze werkzaamheden behoren tot mijn takenpakket. Tja, hoe zou ik het noemen, op mij is eigenlijk geen label te plakken. Mijn functie is heel divers en heeft raakvlakken met verschillende units. Ik ben de spil in het bedrijf.
Mijn 'belangrijkste taak' en tevens de allerleukste, is om ervoor te zorgen dat iedereen met plezier naar het werk komt. Daarnaast wil ik ervoor zorgen dat mijn collega’s efficiënt kunnen werken, zodat zij zich bezig kunnen houden met datgene waar zij energie van krijgen.

Manon Haenen

UX Designer / Developer

Specialisme: De beste websites bouwen

Mij krijg je niet snel gek. Ik blijf, ondanks de drukte op het kantoor en in de planning, rustig en gefocust! Als onderdeel van de Data & Digital unit ontwerp en bouw ik dagelijks WordPress websites gericht op usability, UX-design en SEO-optimalisatie. Daarnaast help ik de websites up-to-date te houden. Het is een veelzijdige functie en dat vind ik fijn. De ene keer ben ik bezig met ontwerpen en de andere keer ben ik bezig met updates. Daarnaast vind ik het ook een leuke uitdaging om een website zo goed mogelijk voor de gebruiker in te richten. Toch is het presenteren van het eindresultaat waar ik het voor doe.

Neem contact op met Paul,

Laat ons weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen door het formulier in te vullen! Paul zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact
reCAPTCHA