Bakkerij Paulissen

Opdracht
In 2019 zijn we bij Morres mogen starten met het professionaliseren van de marketing activiteiten van Bakkerij Paulissen. Stap-voor-stap. Een familiebedrijf, dat sinds 1981 in- en rondom Maastricht met een eigen bakkerij, bakkerswinkels en bakkerscafés 7 dagen per week werkt aan ambachtelijke producten. Dag en nacht. Met de beste grondstoffen en gepassioneerde bakkers en medewerkers.

Website
www.bakkerijpaulissen.nl

Diensten

  • Corporate branding & strategy
  • Content, copy & campagnes
  • Marketing as a service

De bakker van vroeger, anno nu

“Maar dat doen toch alle bakkerijen?” Klopt. Elke bakker bakt warm en claimt ‘ambachtelijk’ te zijn. Dat is niets nieuws. Maar het is wél hetgeen wat past bij een bakkerij en wat een consument dan ook verwacht… Bij Bakkerij Paulissen presenteren ze het echter wel op een eigentijdse manier. Met ruimte voor vernieuwing en opvallende presentatie. Het is de perfecte balans tussen een ambachtelijk product gepresenteerd op een eigentijdse manier.

Daarom hebben we samen met de tweede generatie Paulissen aangestuurd op een aangescherpte positionering en marketing aanpak. Met respect voor het ambacht en het verleden, en het vizier op de toekomst gericht. Dit alles onder de pay-off: De bakker van vroeger, anno nu.

Met deze pay-off ‘De bakker van vroeger, anno nu’ wisten we precies te raken wat Bakkerij Paulissen onderscheidt van de rest; passie en ambacht gaan hand in hand met innovatie en eigentijdse winkelformules die inspelen op de hedendaagse behoefte. Het is het ultieme haakje waar alle communicatie-uitingen aan worden gekoppeld.

Deze profilering is inmiddels volledig doorgevoerd in de winkels, bedrijfspresentatie, on- en offline campagnes en drukwerk. De kers op de taart?
De bedrijfsfilm die het pakkende verhaal deelt van Bakkerij Paulissen. De a-typische groei van een bakkersketen in deze tijd is niet geheel onopgemerkt gebleven, want zelfs De Limburger heeft een artikel geschreven over de ambitieuze en authentieke broers Tom & Luc. Samen met hun groep enthousiaste medewerkers bouwen ze verder aan een groeiende organisatie in het Zuid-Limburgse. Wij zijn stiekem ook erg trots op onze bijdrage! 😉

Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!

Olivier Paquay

Strategy Director

Naomi Vrinzen

Marketing Manager

Neem contact op met Olivier,

Laat ons weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen door het formulier in te vullen! Olivier zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact
reCAPTCHA