Blue Fielders (The Global Engineers)

Opdracht
Ontwikkel een nieuwe visuele identiteit voor Blue Fielders (The Global Engineers). Waarbij de nadruk ligt op medewerker en de uitstraling stoer en fris moet zijn.

Website
bluefielders.nl

Diensten

  • Strategy & Projects
  • Marketing Outsourcing
  • Brand Identity
  • Data & Digital

We Are Blue Fielders

Ja, ook wij zijn een beetje Blue Fielders fan geworden tijdens dit gave project. Wat begon als vraagstuk voor een totale re-branding mondde uit in een gouden samenwerking waarbij Morres -op de dag van vandaag- nog altijd de marketing activiteiten uitvoert.

Blue Fielders is in de detacheringsmarkt gestart met de ambitie om het anders te doen. Met de cultuur van een hecht team dat werkt aan grote en complexe projecten, over de hele wereld blijft de focus op de (ontwikkeling van de) medewerker. Dit hebben we doorvertaald naar een sterke en onderscheidende identiteit met bijpassende pay off: CHOOSE BLUE!
En dat was een schot in de roos: na livegang van de vernieuwde website hebben direct meerdere Software en Field Service Engineers gekozen voor Blue Fielders. Binnen één week waren er meer dan tien sollicitaties. En dat in een markt waar de specialisten schaars zijn.

Hier zijn we toch wel een klein beetje trots op.

Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!

Bo van Herk

Marketeer

Specialisme: Frisse en vernieuwende blik

Tijdens mijn studie communicatie kwam ik in contact met Morres. Zij zagen potentie in me en boden me de mooie kans om mezelf verder te ontwikkelen. Voordat ik was afgestudeerd, kon ik al direct mijn passie uitoefenen. Gedreven en enthousiast combineerde ik mijn studie met mijn werk voor Morres.
Altijd ben ik op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen zodat ik deze kan toepassen in de praktijk. De kennis die ik heb opgedaan, deel ik nu in mijn blog(s) en pas ik graag toe in mijn werkzaamheden voor Morres en haar klanten. Nu, enige tijd later, met mijn diploma op zak en een aantal mooie ervaringen rijker, wil ik mezelf nog altijd verder ontwikkelen op specifieke gebieden die ik ambieer. Ik ben namelijk van mening dat je nooit bent uitgeleerd.

Paul Denis

Directeur / Founder

Specialisme: Iedereen enthousiasmeren

Ik ben absoluut geen geboren ondernemer, maar als je een bedrijf inricht zoals je zelf bent, hoef je dit amper nog te managen. Dan groeit zo’n bedrijf namelijk gewoon vanzelf en kunnen we werken met de mensen die we graag om ons heen hebben. Ik geniet van mijn werk, van de mensen waarmee ik werk en draag het allerliefst bij aan de groei van een ander.
Binnen Morres zijn we vooral onszelf met onze persoonlijke kwaliteiten en werken we op een manier waar we zelf ook gelukkig van worden. Dat is mijn ondernemersmissie en dat hoop ik ook zo mijn leven lang vol te houden. Met een focus op het ongewone.

Veronique van Oorschot

Designer

Specialisme: Branding

Ik word enthousiast van mooie merken met een sterke identiteit. Mijn passie ligt bij het vertalen van de merkessentie naar een krachtig en eigenzinnig design. De boodschap op een creatieve manier overbrengen is mijn doel, dit zorgt voor een oorspronkelijk design en herkenbaar merk. Mijn werkzaamheden als designer bestaan uit het ontwikkelen van concepten en grafische ontwerpen. Om te zorgen dat een merk altijd goed tot uiting komt bewaak ik de stijl en kwaliteit van de bijbehorende uitingen.

Roel Cuijpers

Developer

Specialisme: Problemen vertalen naar kansen en die benutten

Mijn niveau van nieuwsgierigheid zorgt er bij mij altijd voor dat ik alles wil weten. Vooral hoe iets werkt en waarom. Denkwijzen van gebruikers vertalen in technische en/of visuele oplossingen is een mooie manier om die nieuwsgierigheid bruikbaar in te zetten. Binnen het Data & Digital team help ik mee met het realiseren van websites die geoptimaliseerd zijn voor de eindgebruiker door middel van onderzoek en data.
Naast deze standaard werkzaamheden draag ik graag net een beetje extra bij door het creëren van gave effecten of het uitvinden en toepassen van nieuwe technieken.

Dominiek Servaes

Bureau Manager

Specialisme: Organiseren en coördineren

HR, finance, officemanagement en trafficmanagement; al deze werkzaamheden behoren tot mijn takenpakket. Tja, hoe zou ik het noemen, op mij is eigenlijk geen label te plakken. Mijn functie is heel divers en heeft raakvlakken met verschillende units. Ik ben de spil in het bedrijf.
Mijn 'belangrijkste taak' en tevens de allerleukste, is om ervoor te zorgen dat iedereen met plezier naar het werk komt. Daarnaast wil ik ervoor zorgen dat mijn collega’s efficiënt kunnen werken, zodat zij zich bezig kunnen houden met datgene waar zij energie van krijgen.

Neem contact op met Paul,

Laat ons weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen door het formulier in te vullen! Paul zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact
reCAPTCHA