License to win

Opdracht
Bedenk een inspirerende en verleidende propositie die toepasbaar is in alle online communicatie.

Website
bottomlines.nl

Diensten

  • Marketing outsourcing
  • Data & Digital
  • Brand identity

Ondernemers met een missie

Controle, inzicht en groei. Welke ondernemer wil dit nu niet? Eigenlijk willen bedrijven allemaal hetzelfde: met zo min mogelijk inspanning weten waar ze staan, waar ze zouden moeten staan en waar ze naar toe moeten. Geen gedoe met hun boekhouding, maar alle tijd krijgen om met klanten en prospects aan de slag te gaan. Ondernemen moet gewoon fantastisch zijn!

De heren van Bottomlines uit ’s Hertogenbosch stelden ons de vraag om een pakkende en onderscheidende propositie te ontwerpen die hier helemaal bij aansluit. Een propositie die ondernemers moet inspireren en verleiden en die toepasbaar is in hun online communicatie-uitingen.

Het marketing canvasmodel heeft ons geholpen bij de strategiesessie en om de ‘license-to-win’ van Bottomlines te formuleren. Dit was het startpunt voor de rebranding van dit jonge en energieke bedrijf. De website is in een volledig nieuw jasje gestoken en hebben wij een aantal nieuwe middelen ontwikkeld en werken we aan het verder op de kaart zetten van deze ondernemers met onze marketingsupport.

Ben je nieuwsgierig geworden, bekijk dan zeker eens de website. Om heel eerlijk te zijn; wij zijn apetrots op het resultaat…!

Marketing outsourcing
Ook Bottomlines maakt gebruik van onze marketingsupport. Voor hen beheren we, behalve alle social media kanalen, e-mailmarketing en de inkomende leads ook zowel de Nederlandse als de Belgische website.

Ondanks dat ze bij een ander bedrijf werken voelt het voor mij als een eigen marketing afdeling waar ik alle vragen kwijt kan. Bovendien denkt Morres ook altijd proactief met ons mee. – Berend Bouwmeester, Co-founder Bottomlines

Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!

Mickael Ackermans

Designer

Specialisme: Een relaxte sfeer creëren, juist als het heel druk is.

Mijn werkzaamheden als grafisch vormgever binnen Morres bestaan vooral uit het ontwikkelen van concepten en het grafisch ontwerpen. Ook verzorg ik de planning en waak ik over de kwaliteit van alle uitgaande uitingen. Ik word heel gelukkig als ik mooie en doordachte visuele creaties zie. Mooie ontwerpen brengen de boodschap op een creatieve en geslaagde manier over. Verder hou ik ervan om in het diepe te springen om zo het beste naar boven te halen voor de opdrachtgever.

Kimberley Frenken

Developer

Specialisme: Overzicht houden

Altijd gaan voor de beste oplossingen, maar deze oplossingen wel kritisch kunnen onderbouwen en uitleggen. Dat is waar ik voor ga. Ik ga uitdagingen niet uit de weg, sta graag klaar voor klanten en voor mijn collega's. Ik blijf kritisch ook op mijn eigen werk, ontwikkelingen staan immers nooit stil.
Mijn rol binnen de Data & Digital unit is onder andere het optimaliseren van websites en andere digitale zaken. Daarnaast doe ik een stukje IT beheer en ben ik contactpersoon voor allerhande klanten op het gebied van web.

Neem contact op met Paul,

Laat ons weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen door het formulier in te vullen! Paul zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact
reCAPTCHA