Concept en communicatie Brandweerevent

Opdracht
Brandweer Nederland zet zich 24/7 met hart en ziel in voor een brandveilige samenleving. Behulpzaam, deskundig en daadkrachtig.

Diensten

  • Brand Identity

Let’s get connected!

In 2019 zal het jaarlijkse Brandweer Event van Brandweer Nederland plaatsvinden. Dit zijn twee dynamische dagen waar het delen van kennis, ontmoeten en inspireren centraal staan. Wij hebben de vraag gekregen om verschillende communicatiemiddelen te ontwikkelen voor dit event zoals logo, animatie, headers (website, nieuwsbrief en Facebook), posters en vlaggen. De vormgeving is een caleidoscopisch beeld van de brandweer elementen en de uitstraling is robuust, rood, stoer en strak. Let’s get connected!

Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!

Arno van 't Land

Art Director

Specialisme: Creatie in de breedte

Als creatief strateeg bedenk ik passende strategieën en pakkende crossmediale concepten. Ik houd me in de breedte bezig met creatie. Van advies en strategie tot conceptontwikkeling en copywriting (short copy).

Karlijne Jansen

Designer

Specialisme: Multimedia design

Creatieveling op het gebied van multimedia design. Ik denk graag creatief en strategisch met de klant mee als het gaat om online en offline communicatie. Laat mij maar brainstormen, vormgeven en dtp-en, dan ben ik op mijn best.

Neem contact op met Olivier,

Laat ons weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen door het formulier in te vullen! Olivier zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact
reCAPTCHA