Van start-up naar scale up

Opdracht
In 2015 hebben wij de naam, brand en identiteit ontworpen en inmiddels verzorgen wij alle marketing- en communicatie activiteiten inclusief een jaarlijks internationaal partner event.

Website
brightlandsmaterialscenter.com

Diensten

  • Marketing outsourcing
  • Events

Al vanaf het begin

Brightlands Materials Center is een Research & Development center gevestigd op de Brightlands Chemelot Campus in Geleen en is een gezamenlijk initiatief van onderzoeksinstituut TNO en Provincie Limburg. Brightlands Materials Center verricht innovatief onderzoek naar plastics en de duurzame toepassing daarvan. De organisatie formuleert hierbij drie kansrijke toepassingsgebieden: Lichtgewicht auto’s, 3D-printen en duurzaam bouwen. In 2015 hebben wij de nieuwe naam, brand en identiteit ontwikkeld en inmiddels is dit mooi bedrijf volwassen geworden.

Samen met Brightlands Materials Center werken we elke dag aan de invulling van de marketing en communicatie. We werken hierbij met name aan de branding van Brightlands Materials Center, het vergroten van het partnernetwerk en naamsbekendheid. Dit doen we door diverse marketing- en communicatie activiteiten te ontplooien zoals campagnes, nieuwsbrieven, social media en PR. Daarnaast organiseren we jaarlijks een groot partner event voor Brightlands Materials Center. Een prachtige klant die zich inzet voor een duurzamere wereld waar we maar al te graag ons steentje aan bijdragen!

Event
Voor een netwerkorganisatie als Brightlands Materials Center, zijn haar partners onmisbaar in de business strategie van het bedrijf. Een doordachte keus dus om jaarlijks een partner event te organiseren waar grote spelers uit de industrie komen spreken en het netwerk voorziet van de nieuwste inzichten op het gebied van duurzame innovatie. Het thema van dit jaar was ‘Calling for a Sustainable World’. Dit jaar hadden we het genoegen Mr Joachim Hauser, Vice President Mobility Services van BMW en Ms Maria van der Hoeven, senior fellow Clingendael Energy (CIEP), directeur van het Internationaal Energie Agentschap (IEA) en voormalig minister onderwijs, cultuur en wetenschappen te verwelkomen. Een jaarlijks terugkerend evenement waarbij we zowel organisatorische rol opnemen als de branding van het event verzorgen.

Morres has played a crucial role in the start-up of Brightlands Materials Center, both in defining the strategy of our marketing efforts and in setting up our website. Since then, we have built a strong partnership in continually optimizing the branding and marketing of the core value of Brightlands Materials Center: being a partner for the industry in developing innovative and sustainable materials solutions. – Marnix van Gurp, Managing Director Brightlands Materials Center

Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!

Eline Wilbers

Account Director

Specialisme: Samenwerken

Hoewel ik enthousiast word van commerciële successen, is mijn drijfveer het verder brengen van de opdrachtgever op het gebied van marketing en communicatie. Als account director ben ik verantwoordelijk voor een optimale dienstverlening richting opdrachtgevers, passend binnen de strategische doelstellingen van de klant.
In mijn klantenkring gaat het erom op lange termijn, organisch opgebouwde groei te realiseren. Het verdiepen in de materie, het zoeken naar synergie tussen verschillende opdrachtgevers en het menselijk contact met collega's en klanten, daar word ik blij van!

Kimberley Frenken

Developer

Specialisme: Overzicht houden

Altijd gaan voor de beste oplossingen, maar deze oplossingen wel kritisch kunnen onderbouwen en uitleggen. Dat is waar ik voor ga. Ik ga uitdagingen niet uit de weg, sta graag klaar voor klanten en voor mijn collega's. Ik blijf kritisch ook op mijn eigen werk, ontwikkelingen staan immers nooit stil.
Mijn rol binnen de Data & Digital unit is onder andere het optimaliseren van websites en andere digitale zaken. Daarnaast doe ik een stukje IT beheer en ben ik contactpersoon voor allerhande klanten op het gebied van web.

Céline Dohmen

Designer

Specialisme: Concepten bedenken & uitvoeren tot in de puntjes

Als grafisch vormgever zet ik dagelijks mijn enthousiasme in bij het bedenken en ontwerpen van onder andere campagnes en (re)brands. Daarnaast ondersteun ik onze marketingafdeling en klanten bij het ontwerpen van diverse grafische uitingen. Concepten bedenken, deze tot in de puntjes uitvoeren en laten aansluiten op de wensen en behoeften van de klant vind ik het allerleukste aan mijn rol bij Morres. Daarbij biedt de verscheidenheid aan opdrachten veel afwisseling en steeds weer nieuwe uitdagingen die ik met veel plezier aanga.

Neem contact op met Eline,

Laat ons weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen door het formulier in te vullen! Eline zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact
reCAPTCHA