Ontdek de wereld van Chemelot

Opdracht
De wereld achter Chemelot, die zouden meer mensen moeten kennen. Ontwerp een nieuwe brand die aansluit bij deze gedachte en vertaal dit in de totale identiteit.

Website
chemelot.nl

Diensten

  • Marketing outsourcing
  • Brand identity

For today’s future

Doorgroeien tot ‘de meest concurrerende en duurzame site van West-Europa’. Dat is de visie van Chemelot, de bedrijvengemeenschap waar zo’n 8.000 mensen werken. Om deze visie te realiseren moet een impuls worden gegeven aan de zichtbaarheid van de campus. Bekendmaking, bewustwording en de aansluiting op de toekomstvisie waren de doelstellingen. Dit vertaalde Morres naar een nieuwe positionering en nieuwe identiteit, die werd doorgevoerd in (web)design en een mediacampagne.

Chemelot is veel meer dan alleen een industrieterrein. Dit komt in de nieuwe positionering goed naar voren. Het is een hechte gemeenschap van kleine en grote chemische bedrijven, die optimaal profiteert van gedeelde kennis. Daar waar know how en vaardigheden samenkomen.

De vier merkwaarden die centraal stonden waren:

  • Verantwoord
  • Vooruitstrevend
  • Samen
  • Transparant

Dit vertaalde Morres naar een nieuwe positionering en nieuwe identiteit, die werd doorgevoerd in webdesign en een campagne

Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!

Paul Denis

Directeur / Founder

Specialisme: Iedereen enthousiasmeren

Ik ben absoluut geen geboren ondernemer, maar als je een bedrijf inricht zoals je zelf bent, hoef je dit amper nog te managen. Dan groeit zo’n bedrijf namelijk gewoon vanzelf en kunnen we werken met de mensen die we graag om ons heen hebben. Ik geniet van mijn werk, van de mensen waarmee ik werk en draag het allerliefst bij aan de groei van een ander.
Binnen Morres zijn we vooral onszelf met onze persoonlijke kwaliteiten en werken we op een manier waar we zelf ook gelukkig van worden. Dat is mijn ondernemersmissie en dat hoop ik ook zo mijn leven lang vol te houden. Met een focus op het ongewone.

Eline Wilbers

Account Director

Specialisme: Samenwerken

Hoewel ik enthousiast word van commerciële successen, is mijn drijfveer het verder brengen van de opdrachtgever op het gebied van marketing en communicatie. Als account director ben ik verantwoordelijk voor een optimale dienstverlening richting opdrachtgevers, passend binnen de strategische doelstellingen van de klant.
In mijn klantenkring gaat het erom op lange termijn, organisch opgebouwde groei te realiseren. Het verdiepen in de materie, het zoeken naar synergie tussen verschillende opdrachtgevers en het menselijk contact met collega's en klanten, daar word ik blij van!

Céline Dohmen

Designer

Specialisme: Concepten bedenken & uitvoeren tot in de puntjes

Als grafisch vormgever zet ik dagelijks mijn enthousiasme in bij het bedenken en ontwerpen van onder andere campagnes en (re)brands. Daarnaast ondersteun ik onze marketingafdeling en klanten bij het ontwerpen van diverse grafische uitingen. Concepten bedenken, deze tot in de puntjes uitvoeren en laten aansluiten op de wensen en behoeften van de klant vind ik het allerleukste aan mijn rol bij Morres. Daarbij biedt de verscheidenheid aan opdrachten veel afwisseling en steeds weer nieuwe uitdagingen die ik met veel plezier aanga.

Kimberley Frenken

Team Captain / Developer

Specialisme: Overzicht houden

Altijd gaan voor de beste oplossingen, maar deze oplossingen wel kritisch kunnen onderbouwen en uitleggen. Dat is waar ik voor ga. Ik ga uitdagingen niet uit de weg, sta graag klaar voor klanten en voor mijn collega's. Ik blijf kritisch ook op mijn eigen werk, ontwikkelingen staan immers nooit stil.
Mijn rol binnen de Data & Digital unit is onder andere het optimaliseren van websites en andere digitale zaken. Daarnaast doe ik een stukje IT beheer en ben ik contactpersoon voor allerhande klanten op het gebied van web.

Neem contact op met Paul,

Laat ons weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen door het formulier in te vullen! Paul zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact
reCAPTCHA