Cinfield, de voorloper in ontwikkeling

Cinfield website

Opdracht
Ontzorg ons in de totale communicatie rondom alle trainingen en laat de website bijdragen aan een verhoging in conversie.

Website
cinfield.nl

Diensten

  • Marketing Outsourcing
  • Data & Digital

Hand in hand: automatisering en personalisering

 

Cinfield is een toonaangevend adviesbureau op het gebied van deal- en tendermanagement. Naast capaciteit, tender tools en consultancy leveren zij ook oplossingen in ontwikkeling.

En dat is waar wij bij komen kijken…
Want het proces van een aanmelding op een training tot en met de gehele opvolging neemt veel tijd in beslag. Tijd die vaak beter besteed kan worden.

Daarom werkten we nauw samen met Cinfield om het ontwerp van de nieuwe website te realiseren. Het doel van deze website: het aantal aanmeldingen op trainingen verhogen én het ontzorgen van onze collega’s bij Cinfield.

We bouwden de website en creëerden met behulp van ons automation platform een flow waarin alle communicatie volledig werd geautomatiseerd. Denk hierbij aan de bevestigingsmail die je krijgt nadat je je hebt ingeschreven voor een training, de reminder die je voorafgaand aan de training krijgt tot aan de bedankmail achteraf.

Automation Flow Cinfield

Persoonlijke factor
Nu denk je misschien: die automatische mails, is dat niet onpersoonlijk?
Door middel van veel variabelen die we ophalen op het moment dat iemand zich inschrijft voor een training, kunnen we alle mails personaliseren. Je ontvangt dus iedere mail met gespecificeerde informatie, volledig afgestemd op de aanmelder.

De inzet van onze samenwerking werd beloond! De website met alle bijbehorende automatische communicatie staat als een huis. Na de livegang zijn we gestart met onze marketing support. Zo ondersteunen wij Cinfield dagelijks met het onderhouden van de automation flows, met e-mailmarketing, de website, campagnes en alles wat daarbij komt kijken.

“Morres is persoonlijk en flexibel. Er is veel persoonlijk contact en aanpassingen worden snel opgepikt en verwerkt. De collega’s bij Morres denken mee en doen proactief suggesties om de dingen sneller en slimmer te laten werken met als doel: ontzorging en meer traffic op onze website.” – Anouk van Klink (Operationeel Manager, Cinfield)

Cinfield Anouk

Als Morres zien we vaak organisaties waarin ondernemers of medewerkers veel bezig zijn met administratieve werkzaamheden of andere randzaken. Al deze tijd kan beter besteed worden aan taken die je uitdaging, energie en voldoening geven.
Laat ons jou ook ontzorgen! Neem vrijblijvend contact met ons op om meer te weten over de mogelijkheden.

Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!

Bo van Herk

Marketing Manager

Specialisme: Frisse en vernieuwende blik

Tijdens mijn studie communicatie kwam ik in contact met Morres. Zij zagen potentie in me en boden me de mooie kans om mezelf verder te ontwikkelen. Voordat ik was afgestudeerd, kon ik al direct mijn passie uitoefenen. Gedreven en enthousiast combineerde ik mijn studie met mijn werk voor Morres.
Altijd ben ik op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen zodat ik deze kan toepassen in de praktijk. De kennis die ik heb opgedaan, deel ik nu in mijn blog(s) en pas ik graag toe in mijn werkzaamheden voor Morres en haar klanten. Nu, enige tijd later, met mijn diploma op zak en een aantal mooie ervaringen rijker, wil ik mezelf nog altijd verder ontwikkelen op specifieke gebieden die ik ambieer. Ik ben namelijk van mening dat je nooit bent uitgeleerd.

Kimberley Frenken

Team Captain / Developer

Specialisme: Overzicht houden

Altijd gaan voor de beste oplossingen, maar deze oplossingen wel kritisch kunnen onderbouwen en uitleggen. Dat is waar ik voor ga. Ik ga uitdagingen niet uit de weg, sta graag klaar voor klanten en voor mijn collega's. Ik blijf kritisch ook op mijn eigen werk, ontwikkelingen staan immers nooit stil.
Mijn rol binnen de Data & Digital unit is onder andere het optimaliseren van websites en andere digitale zaken. Daarnaast doe ik een stukje IT beheer en ben ik contactpersoon voor allerhande klanten op het gebied van web.

Manon Haenen

UX Designer / Developer

Specialisme: De beste websites bouwen

Mij krijg je niet snel gek. Ik blijf, ondanks de drukte op het kantoor en in de planning, rustig en gefocust! Als onderdeel van de Data & Digital unit ontwerp en bouw ik dagelijks WordPress websites gericht op usability, UX-design en SEO-optimalisatie. Daarnaast help ik de websites up-to-date te houden. Het is een veelzijdige functie en dat vind ik fijn. De ene keer ben ik bezig met ontwerpen en de andere keer ben ik bezig met updates. Daarnaast vind ik het ook een leuke uitdaging om een website zo goed mogelijk voor de gebruiker in te richten. Toch is het presenteren van het eindresultaat waar ik het voor doe.

Roel Cuijpers

Developer

Specialisme: Problemen vertalen naar kansen en die benutten

Mijn niveau van nieuwsgierigheid zorgt er bij mij altijd voor dat ik alles wil weten. Vooral hoe iets werkt en waarom. Denkwijzen van gebruikers vertalen in technische en/of visuele oplossingen is een mooie manier om die nieuwsgierigheid bruikbaar in te zetten. Binnen het Data & Digital team help ik mee met het realiseren van websites die geoptimaliseerd zijn voor de eindgebruiker door middel van onderzoek en data.
Naast deze standaard werkzaamheden draag ik graag net een beetje extra bij door het creëren van gave effecten of het uitvinden en toepassen van nieuwe technieken.

Evelien Ooms

Developer

Specialisme: Altijd nieuwe dingen blijven leren

Dat is waar ik blij van wordt. Samen met het team realiseer ik websites, zowel aan de voorkant als aan de achterkant. Ik zorgt in feite voor de verbinding tussen het design en de code die nodig is om een website goed te laten functioneren. Iedere website is telkens een leuke uitdaging om zo goed en snel mogelijk te laten werken.

Neem contact op met Bo,

Laat ons weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen door het formulier in te vullen! Bo zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact
reCAPTCHA