Corporate identity Citadel College

Opdracht
Het Citadel College is de nieuwste scholengemeenschap van Nijmegen en omstreken.

Website
www.citadelcollege.nl

Diensten

  • Brand Identity

Leren, groeien en schitteren

In verschillende brainstormsessies met leerlingen en docenten hebben we samen de nieuwe corporate identity ontwikkeld. Uitgewerkt in een nieuw logo/merkbeeld, vormtaal en beeldtaal en een fris kleurenpalet. De nieuwe huisstijl geeft het Citadel College een frisse, moderne en eigentijdse uitstraling dat veel beter aansluit op het jonge karakter en de positionering van de scholengemeenschap. We hebben onder andere een nieuwe website, wervingsfolder, posters, roll-up banners, digitale presentaties en diverse huisstijldragers ontwikkeld en een communicatieadvies geschreven. Ook hebben we de nieuwe belettering van het pand verzorgd, inclusief nieuwe vlaggen. Het eerste voorbeeld van de nieuwe corporate identity is de nieuwe website: www.citadelcollege.nl.

Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!

Arno van 't Land

Art Director

Specialisme: Creatie in de breedte

Als creatief strateeg bedenk ik passende strategieën en pakkende crossmediale concepten. Ik houd me in de breedte bezig met creatie. Van advies en strategie tot conceptontwikkeling en copywriting (short copy).

Karlijne Jansen

Designer

Specialisme: Multimedia design

Creatieveling op het gebied van multimedia design. Ik denk graag creatief en strategisch met de klant mee als het gaat om online en offline communicatie. Laat mij maar brainstormen, vormgeven en dtp-en, dan ben ik op mijn best.

Neem contact op met Olivier,

Laat ons weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen door het formulier in te vullen! Olivier zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact
reCAPTCHA