Worldly food, small town prices

Opdracht
Bedenk het concept, de huisstijl en de website. Presenteer dit op een unieke manier én ondersteun met social media.

Website
dadawan.nl

Diensten

  • Data & Digital
  • Brand identity
  • Marketing outsourcing

De Oosterse en Westerse keuken

Ken je DADAWAN al? Hét hippe fusion restaurant van Maastricht, centraal gelegen tegenover het station. Wij mochten het concept, de huisstijl, de website én de social media support verrichten. Ook alle uitingen zijn door ons uitgewerkt en daar zijn we best wel trots op. De keuken van DADAWAN staat voor het beste van de Oosterse en Westerse keuken met een eigenzinnige presentatie en een onweerlegbare smaaksensatie. Authentiek, gezond en betaalbaar. Inmiddels heeft DADAWAN meerdere restaurants in Nederland geopend.

Onlangs mocht Eindhoven op heel speciale wijze kennis maken met de New kid in Town. Op de openingsdag (20 februari) bood DADAWAN van 16 tot 20 uur haar meest populaire en favoriete gerechten gratis aan voor alle foodies in Eindhoven. En dat resulteerde in een lange rij voor de deur en veel blije gezichten. Wij wensen Danny Deng en zijn team heel veel succes met hun jongste telg in Eindhoven en natuurlijk zijn we apetrots dat we als Morres aan de wieg stonden van DADAWAN en de huisstijl, website en uitwerking van het DADAWAN concept mochten uitvoeren.

Worldly food, small town prices. Dat is DADAWAN.

Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!

Linda Vermeeren

Marketing Coördinator

Specialisme: Ontwikkelingen op de voet volgen

Ik hecht veel waarde aan een goede relatie met onze opdrachtgevers: oprechte interesse, een goede portie nieuwsgierigheid en ambitieuze doelstellingen maken dat ik, samen met mijn team, ga voor toegevoegde waarde bij onze opdrachtgevers. Daarnaast vind ik het van belang dat onze marketingsupport tot positieve resultaten leidt: doordat we steeds blijven leren en een proactieve houding hebben, bereiken we dit ook. Het leukst aan mijn rol vind ik het verzinnen van creatieve concepten. Leuke postings, campagnes enz. Wanneer deze worden uitgewerkt door mijn collega designers, alles op zijn plaats valt en in de praktijk succesvol is, dan ben ik blij.

Kimberley Frenken

Developer

Specialisme: Overzicht houden

Altijd gaan voor de beste oplossingen, maar deze oplossingen wel kritisch kunnen onderbouwen en uitleggen. Dat is waar ik voor ga. Ik ga uitdagingen niet uit de weg, sta graag klaar voor klanten en voor mijn collega's. Ik blijf kritisch ook op mijn eigen werk, ontwikkelingen staan immers nooit stil.
Mijn rol binnen de Data & Digital unit is onder andere het optimaliseren van websites en andere digitale zaken. Daarnaast doe ik een stukje IT beheer en ben ik contactpersoon voor allerhande klanten op het gebied van web.

Neem contact op met Linda,

Laat ons weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen door het formulier in te vullen! Linda zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact
reCAPTCHA