Nieuwe website, animatie en locatiebrochures De Waalboog

Opdracht
De Waalboog is gespecialiseerd in complexe (ouderdoms)zorg en gedragsproblematiek.

Website
https://www.waalboog.nl/

Diensten

  • Brand Identity

Voel je zo thuis als maar kan

Vraaggestuurd, duidelijk, interactief en klantvriendelijk. Dat is de nieuwe website van de Waalboog. Met een heldere structuur en een aparte werkenbij-gedeelte die helemaal gericht is op het werken bij de Waalboog. Inclusief vacatures, verhalen van medewerkers en een koppeling met het recruitmentsysteem. Voor het verzamelen van de input voor de website en om te zorgen voor voldoende draagvlak vanuit de organisatie hebben we een brainstormsessie georganiseerd met een kernteam van verschillende medewerkers. Ook hebben we diverse locatiebrochures gemaakt en een video-animatie om de extramurale behandelingszorg op een goede manier voor het voetlicht te brengen. Bekijk het verfrissende resultaat en ‘voel je zo thuis als maar kan’ op www.waalboog.nl.

Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!

Arno van 't Land

Art Director

Specialisme: Creatie in de breedte

Als creatief strateeg bedenk ik passende strategieën en pakkende crossmediale concepten. Ik houd me in de breedte bezig met creatie. Van advies en strategie tot conceptontwikkeling en copywriting (short copy).

Karlijne Jansen

Designer

Specialisme: Multimedia design

Creatieveling op het gebied van multimedia design. Ik denk graag creatief en strategisch met de klant mee als het gaat om online en offline communicatie. Laat mij maar brainstormen, vormgeven en dtp-en, dan ben ik op mijn best.

Neem contact op met Olivier,

Laat ons weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen door het formulier in te vullen! Olivier zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact
reCAPTCHA