Het gaat om jou!

Opdracht
“We zijn ervan overtuigd dat met het upgraden van onze huisstijl, het bereik van Doen nog groter wordt.”

Website
doenuitzend.nl

Diensten

  • Marketing outsourcing
  • Brand identity
  • Data & Digital

Het gaat om jou!

Doen Uitzendorganisatie is al heel wat jaartjes actief op de Limburgse arbeidsmarkt. Sinds 2018 vaart het bedrijf een nieuwe koers, maar wel met behoud van hetzelfde DNA. Morres kreeg de vraag om die nieuwe koers te begeleiden en vorm te geven. Of we dat wilden Doen? Zeker weten!

Bij dit soort vraagstukken starten we altijd met een strategiesessie samen met de klant. De basis die hier wordt gelegd dient vervolgens als uitgangspunt voor de creatieve vertaling. Samen met Doen kwamen we tot de kern van het bedrijf, waaruit de nieuwe pay-off is geboren: ‘het gaat om jou’. En dan bedoelen we niet alleen de aandacht die Doen geeft aan de kandidaat, maar ook aan de opdrachtgever. Want alleen door verder te kijken dan alleen naar het CV kun je iemand pas écht leren kennen en écht goed matchen met het juiste bedrijf.

Het nieuwe jasje
“Het eindresultaat mag er zijn en we zijn blij met ons nieuwe jasje, dat trouwens een stuk beter zit,” aldus Richard Pinckaers, Business Unit Manager bij Doen Uitzendorganisatie. “We zijn ervan overtuigd dat met het upgraden van onze huisstijl, het bereik van Doen nog groter wordt. Een nieuwe koers, maar hetzelfde DNA: Daadkracht, Opmerkzaam, Expertise, No Nonsense. Dat zijn wij en dat blijven wij.”

Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!

Ellen Schrijnemaekers

Marketing Coördinator

Specialisme: Overzicht en controle behouden

Als marketing coördinator werk ik dagelijks met mijn team voor klanten aan diverse marketing- en communicatievraagstukken. Van nature vind ik het belangrijk dat mensen het naar hun zin hebben. Ik schiet niet meteen in de paniekmodus, maar kan de rust bewaren op momenten dat dit nodig is. Daarbij ben ik iemand die het belangrijk vindt dat afspraken worden nagekomen en mensen dus ook op mij kunnen bouwen. Ik houd niet van poespas, wel van positieve energie. Humor op de werkvloer vind ik belangrijk en ik ben niet vies van hard werken. Klanten optimaal bedienen en een vertrouwensband met hen opbouwen. Dat zijn dingen waar ik energie van krijg.

Renee Spronken

Designer

Specialisme: Het vinden van creatieve oplossingen

Als grafisch vormgever werk ik aan het uitdenken van concepten en het uitvoeren hiervan. Door mijn achtergrond in vrije kunsten, hecht ik veel waarde aan het bedenken van concepten en het maken van illustraties. Graag denk ik hierbij buiten de gebaande paden. Het is mooi als jouw interpretatie van een stijl aansluit bij de essentie van het bedrijf. Als alles dan nog eens samenkomt met de uitwerking en productie, is de cirkel helemaal rond.

Manon Haenen

UX Designer / Developer

Specialisme: De beste websites bouwen

Mij krijg je niet snel gek. Ik blijf, ondanks de drukte op het kantoor en in de planning, rustig en gefocust! Als onderdeel van de Data & Digital unit ontwerp en bouw ik dagelijks WordPress websites gericht op usability, UX-design en SEO-optimalisatie. Daarnaast help ik de websites up-to-date te houden. Het is een veelzijdige functie en dat vind ik fijn. De ene keer ben ik bezig met ontwerpen en de andere keer ben ik bezig met updates. Daarnaast vind ik het ook een leuke uitdaging om een website zo goed mogelijk voor de gebruiker in te richten. Toch is het presenteren van het eindresultaat waar ik het voor doe.

Neem contact op met Ellen,

Laat ons weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen door het formulier in te vullen! Ellen zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact
reCAPTCHA