Eenheid in verscheidenheid

Opdracht
Creëer één sterk merk waarbinnen de verschillende bedrijfsonderdelen van Dolmans Landscaping Group zich afzonderlijk excelleren.

Website
dolmanslandscaping.com

Diensten

  • Marketing outsourcing
  • Brand identity
  • Data & Digital
  • Strategy & Projects

Eenheid in verscheidenheid

Eenheid in verscheidenheid
‘Eenheid in verscheidenheid’, dat was de vraag van Dolmans Landscaping Group. Het groenvoorzieningsbedrijf dat na verschillende overnames in Nederland en België sterk gegroeid is, wil zich in de toekomst als één merk positioneren. Eén sterk merk waarbinnen de verschillende bedrijfsonderdelen van Dolmans Landscaping Group zich afzonderlijk excelleren.

Morres & Company ontwikkelde de nieuwe brand en identiteit compleet met een nieuwe website. Samen werd het sleutelwoord in de nieuwe propositie. Samen met collega’s, het team, de andere bedrijven binnen de groep én natuurlijk samen met haar klanten gaat Dolmans Landscaping Group voor het beste eindresultaat. Kortom zoals de nieuwe pay-off zegt; ‘Samen beter voor buiten’.

Morres verzorgde de complete rebranding inclusief een spetterende interne en externe launch waarbij op 4 locaties door heel Nederland op hetzelfde moment de nieuwe brand aan de medewerkers werd gepresenteerd.

Marketing outsourcing
Dolmans Landscaping Group koos naast een rebrand voor marketing outsourcing. Het groenvoorzieningsbedrijf had behoefte aan een eigen marketingafdeling. Al hun marketingactiviteiten worden nu beheerd door Morres & Company. Van e-mailmarketing tot social media beheer. En van het bedenken van campagnes tot de volledige uitrol ervan. Zowel intern als extern. Marketing outsourcing in de hoogste vorm. Want we zijn zelfs inhouse aanwezig!

Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!

Paul Denis

Directeur / Founder

Specialisme: Iedereen enthousiasmeren

Ik ben absoluut geen geboren ondernemer, maar als je een bedrijf inricht zoals je zelf bent, hoef je dit amper nog te managen. Dan groeit zo’n bedrijf namelijk gewoon vanzelf en kunnen we werken met de mensen die we graag om ons heen hebben. Ik geniet van mijn werk, van de mensen waarmee ik werk en draag het allerliefst bij aan de groei van een ander.
Binnen Morres zijn we vooral onszelf met onze persoonlijke kwaliteiten en werken we op een manier waar we zelf ook gelukkig van worden. Dat is mijn ondernemersmissie en dat hoop ik ook zo mijn leven lang vol te houden. Met een focus op het ongewone.

Ilse Leevels

Marketeer

Specialisme: Rust bewaren in de hectiek

Roots in marketing en communicatie. Ik kan mezelf het beste omschrijven als een kruising tussen een denker en doener, met een kritische blik op inhoud en kwaliteit. Een echte teamplayer. Gestructureerd en analytisch. Betrokken tot op het bot, maar ook het rustpunt in hectiek. Dit is volgens mij de juiste combinatie om dagelijks klanten te ondersteunen met hun marketing- en communicatie vraagstukken.

Danielle Thielen

Designer

Specialisme: Doorzettingsvermogen

Ik ben werkzaam als grafisch vormgever bij Morres. Alle vragen op het gebied van design komen bij ons terecht. We bedenken en ontwerpen de meest uiteenlopende zaken: van een flyer tot bijvoorbeeld een busbelettering of een beursstand.
Het leukst vind ik, om een vraagstuk van een klant om te zetten in vorm. Om een middel of andere uiting te ontwerpen waar de klant zich in herkent en- nog belangrijker- dat werkt en doet wat het moet doen. Zoals je misschien wel hebt gemerkt ben ik nuchter en direct. Ik hou van aanpakken en ben een echte doorzetter.

Manon Haenen

UX Designer / Developer

Specialisme: De beste websites bouwen

Mij krijg je niet snel gek. Ik blijf, ondanks de drukte op het kantoor en in de planning, rustig en gefocust! Als onderdeel van de Data & Digital unit ontwerp en bouw ik dagelijks WordPress websites gericht op usability, UX-design en SEO-optimalisatie. Daarnaast help ik de websites up-to-date te houden. Het is een veelzijdige functie en dat vind ik fijn. De ene keer ben ik bezig met ontwerpen en de andere keer ben ik bezig met updates. Daarnaast vind ik het ook een leuke uitdaging om een website zo goed mogelijk voor de gebruiker in te richten. Toch is het presenteren van het eindresultaat waar ik het voor doe.

Neem contact op met Paul,

Laat ons weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen door het formulier in te vullen! Paul zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact
reCAPTCHA