Equipe

Opdracht
‘Top of mind’ blijven bij opdrachtgever en kandidaat als direct search en werving & selectie partner voor vaste en interim posities.

Website
equipe-bv.nl

Diensten

  • Marketing outsourcing
  • Strategy & projects

Change Specialist

Kenmerkend aan de interim-portefeuille van Equipe is dat nagenoeg al de interim-opdrachten een changevraag bevatten. De organisatie of afdeling van de opdrachtgever moet een beweging maken van de huidige situatie naar de gewenste situatie. Equipe is specialist in het leveren van (interim) managers voor changevraagstukken. De vraag aan Morres & Company is om de recruitmentmarkt als change specialist te claimen. Door middel van het opstellen van een marketing- en communicatieplan dat aansluit op deze doelstelling en de inzet van verschillende marketingcommunicatie activiteiten delen wij deze boodschap.

Daarnaast hebben wij Equipe ondersteund bij de organisatie van een event rondom changemanagement met dhr. Ben Tiggelaar als gastspreker.

Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!

Ellen Schrijnemaekers

Marketing Coördinator

Specialisme: Overzicht en controle behouden

Als marketing coördinator werk ik dagelijks met mijn team voor klanten aan diverse marketing- en communicatievraagstukken. Van nature vind ik het belangrijk dat mensen het naar hun zin hebben. Ik schiet niet meteen in de paniekmodus, maar kan de rust bewaren op momenten dat dit nodig is. Daarbij ben ik iemand die het belangrijk vindt dat afspraken worden nagekomen en mensen dus ook op mij kunnen bouwen. Ik houd niet van poespas, wel van positieve energie. Humor op de werkvloer vind ik belangrijk en ik ben niet vies van hard werken. Klanten optimaal bedienen en een vertrouwensband met hen opbouwen. Dat zijn dingen waar ik energie van krijg.

Wanda Vrijland

Marketeer

Specialisme: Verplaatsen in de klant

Meedenken maar vooral ook meedoen met de klant. Deze visie past bij mij; door te doen leer je immers het meest. Stap voor stap vooruit, jezelf steeds verbeteren tot je het beoogde eindresultaat behaalt.
Als marketeer bedenk ik leuke acties, schrijf ik content voor de websites, beheer ik social media kanalen, schrijf ik nieuwsbrieven en coördineer ik campagnes. Dit laatste vind ik het allerleukst aan mijn rol. Zeker als blijkt dat het voorgenomen resultaat daadwerkelijk bereikt wordt. Dan ben ik helemaal trots!

Danielle Thielen

Designer

Specialisme: Doorzettingsvermogen

Ik ben werkzaam als grafisch vormgever bij Morres. Alle vragen op het gebied van design komen bij ons terecht. We bedenken en ontwerpen de meest uiteenlopende zaken: van een flyer tot bijvoorbeeld een busbelettering of een beursstand.
Het leukst vind ik, om een vraagstuk van een klant om te zetten in vorm. Om een middel of andere uiting te ontwerpen waar de klant zich in herkent en- nog belangrijker- dat werkt en doet wat het moet doen. Zoals je misschien wel hebt gemerkt ben ik nuchter en direct. Ik hou van aanpakken en ben een echte doorzetter.

Kimberley Frenken

Developer

Specialisme: Overzicht houden

Altijd gaan voor de beste oplossingen, maar deze oplossingen wel kritisch kunnen onderbouwen en uitleggen. Dat is waar ik voor ga. Ik ga uitdagingen niet uit de weg, sta graag klaar voor klanten en voor mijn collega's. Ik blijf kritisch ook op mijn eigen werk, ontwikkelingen staan immers nooit stil.
Mijn rol binnen de Data & Digital unit is onder andere het optimaliseren van websites en andere digitale zaken. Daarnaast doe ik een stukje IT beheer en ben ik contactpersoon voor allerhande klanten op het gebied van web.

Neem contact op met Ellen,

Laat ons weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen door het formulier in te vullen! Ellen zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact
reCAPTCHA