‘De mooiste dierentuin van de Benelux’

Opdracht
Ondersteuning van de bestaande marketingafdeling door e-mailmarketing, social media marketing of design op maat.

Website
gaiazoo.nl

Diensten

  • Marketing outsourcing
  • Brand identity

Samenwerking op maat

Al sinds de start van Morres is de samenwerking met GaiaZOO een feit. Regelmatig ondersteunen wij de marketing- & communicatieafdeling van GaiaZOO bij specifieke opdrachten. Zo bieden wij flexibele marketing ondersteuning op het gewenste moment met de gewenste ondersteuning. Van design tot doelgroep onderzoek, van social media support tot nieuwsbrieven.

De Zuid-Limburgse dierentuin werd vanwege een nieuw en uniek dierentuinconcept maar liefst vier keer gekozen tot ‘Mooiste Dierentuin van de Benelux’ en is in 2013 en 2018 bekroond tot ANWB’s ‘Leukste Uitje van Nederland’. Een samenwerking om trots op te zijn.

Denken in kansen en mogelijkheden, dat is Morres! Dankzij een bevlogen team met een verfrissende, creatieve blik is GaiaZOO Food & Events écht gaan leven. – Michelle Hollands, Hoofd Marketing Communicatie GaiaZOO

Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!

Linda Vermeeren

Marketing Coördinator

Specialisme: Ontwikkelingen op de voet volgen

Ik hecht veel waarde aan een goede relatie met onze opdrachtgevers: oprechte interesse, een goede portie nieuwsgierigheid en ambitieuze doelstellingen maken dat ik, samen met mijn team, ga voor toegevoegde waarde bij onze opdrachtgevers. Daarnaast vind ik het van belang dat onze marketingsupport tot positieve resultaten leidt: doordat we steeds blijven leren en een proactieve houding hebben, bereiken we dit ook. Het leukst aan mijn rol vind ik het verzinnen van creatieve concepten. Leuke postings, campagnes enz. Wanneer deze worden uitgewerkt door mijn collega designers, alles op zijn plaats valt en in de praktijk succesvol is, dan ben ik blij.

Céline Dohmen

Designer

Specialisme: Concepten bedenken & uitvoeren tot in de puntjes

Als grafisch vormgever zet ik dagelijks mijn enthousiasme in bij het bedenken en ontwerpen van onder andere campagnes en (re)brands. Daarnaast ondersteun ik onze marketingafdeling en klanten bij het ontwerpen van diverse grafische uitingen. Concepten bedenken, deze tot in de puntjes uitvoeren en laten aansluiten op de wensen en behoeften van de klant vind ik het allerleukste aan mijn rol bij Morres. Daarbij biedt de verscheidenheid aan opdrachten veel afwisseling en steeds weer nieuwe uitdagingen die ik met veel plezier aanga.

Kimberley Frenken

Developer

Specialisme: Overzicht houden

Altijd gaan voor de beste oplossingen, maar deze oplossingen wel kritisch kunnen onderbouwen en uitleggen. Dat is waar ik voor ga. Ik ga uitdagingen niet uit de weg, sta graag klaar voor klanten en voor mijn collega's. Ik blijf kritisch ook op mijn eigen werk, ontwikkelingen staan immers nooit stil.
Mijn rol binnen de Data & Digital unit is onder andere het optimaliseren van websites en andere digitale zaken. Daarnaast doe ik een stukje IT beheer en ben ik contactpersoon voor allerhande klanten op het gebied van web.

Neem contact op met Linda,

Laat ons weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen door het formulier in te vullen! Linda zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact
reCAPTCHA