Grodan

Opdracht
Grodan is internationaal marktleider als leverancier van innovatieve en duurzame steenwol-substraatoplossingen voor de professionele tuinbouw.

Diensten

  • Corporate identity en communicatie

Inhoud

Grodan is onderdeel van de Rockwool groep. Ieder subbrand van Rockwool, zoals Grodan, heeft een eigen corporate identity gebaseerd op de Rockwool-huisstijl. Voor Grodan hebben we de nieuwe huisstijl uitgewerkt in diverse huisstijldragers en communicatie-uitingen, zoals advertenties, digitale nieuwsbrieven (Marketo), animaties, online campagnes, brochures, manuals, beursstands, posters, zuilen en roll-up banners.

Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!

Arno van 't Land

Art Director

Specialisme: Creatie in de breedte

Als creatief strateeg bedenk ik passende strategieën en pakkende crossmediale concepten. Ik houd me in de breedte bezig met creatie. Van advies en strategie tot conceptontwikkeling en copywriting (short copy).

Karlijne Jansen

Designer

Specialisme: Multimedia design

Creatieveling op het gebied van multimedia design. Ik denk graag creatief en strategisch met de klant mee als het gaat om online en offline communicatie. Laat mij maar brainstormen, vormgeven en dtp-en, dan ben ik op mijn best.

Neem contact op met ons,

Laat ons weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen door het formulier in te vullen! We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact
reCAPTCHA