Website Hendriks Bouw en Ontwikkeling

Opdracht
Hendriks Bouw en Ontwikkeling is een familiebedrijf waarin vijf samenwerkende disciplines zijn ondergebracht. Op een duurzame en innovatieve wijze worden advies, ontwikkeling, bouw, w- en e-installatie, onderhoud en beheer integraal aangewend.

Website
https://www.hendriksbouwenontwikkeling.nl/

Diensten

  • Brand Identity

Nieuwe website

Voor dit innovatieve bouwbedrijf hebben we van begin tot eind een nieuwe website ontwikkeld: vanuit het programma van eisen hebben wij het functioneel ontwerp gemaakt door middel van wireframes. Daarna volgde het basis webdesign, de uitwerking van de schermvoorstellen en tot slot de technische realisatie in WordPress cms. Bekijk het resultaat met de vernieuwde look & feel op www.hendriksbouwenontwikkeling.nl.

Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!

Arno van 't Land

Art Director

Specialisme: Creatie in de breedte

Als creatief strateeg bedenk ik passende strategieën en pakkende crossmediale concepten. Ik houd me in de breedte bezig met creatie. Van advies en strategie tot conceptontwikkeling en copywriting (short copy).

Karlijne Jansen

Designer

Specialisme: Multimedia design

Creatieveling op het gebied van multimedia design. Ik denk graag creatief en strategisch met de klant mee als het gaat om online en offline communicatie. Laat mij maar brainstormen, vormgeven en dtp-en, dan ben ik op mijn best.

Neem contact op met Olivier,

Laat ons weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen door het formulier in te vullen! Olivier zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact
reCAPTCHA