Campagne Hybride Vergaderen

Opdracht
Veel bedrijven krijgen te maken met situaties waarin medewerkers en klanten verspreid zitten over verschillende locaties. Hoe maak je het kantoor klaar voor het hybride werken? Houben Souren helpt bedrijven professionele vergaderruimtes in te richten met de juiste videoconferentie apparatuur. Morres & Company is aan de slag gegaan met de campagne Hybride Vergaderen, waarbij we een salesfunnel hebben gemaakt.

Website

Houbensouren.com

Diensten

  • Online Marketing
  • Content Copy & Campagnes
  • Employer Branding

Van whitepaper tot Huddle Room Experience

De Huddle Room van Houben Souren is een efficiënt ingerichte vergaderruimte met professionele conference hardware. De campagne Hybride Vergaderen kent een ingerichte salesfunnel die van de geïnteresseerde, een klant maakt. Wie het whitepaper met informatie over de apparatuur downloadt, ontvangt een uitnodiging om de Yealink meetingbar met vergaderapparatuur gratis uit te proberen. Wie overtuigd is kan met een online calculator een passende prijsindicatie op basis van voorkeuren per mail ontvangen.

➡️ Test de ultieme vergaderapparatuur voor MS Teams & Zoom samen met ons uit!
 De Huddle Room van Houben Souren staat nu bij Morres & Company in Bunde. Vul het formulier in onderaan deze pagina.

Leads inzichtelijk gemaakt en gerichte marketing
Met marketing automation flows zorgen we ervoor dat de leads uit de salesfunnel worden opgewarmd. Hiervoor hebben we een dashboard ingericht. Een handig hulpmiddel voor de Salesmanager van Houben Souren. In dit dashboard zijn leads inzichtelijk op basis van leadscores. Ook zijn er gerichte LinkedIn campagnes ingezet, voorzien van visuals gemaakt door onze eigen designers. De verschillende advertenties prikkelen om de website te bezoeken. Bovendien zorgen we er met Google Search Advertenties voor, dat mensen die zoeken naar een gerelateerde oplossing, bij Houben Souren terecht komen.

Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!
Naomi Vrinzen

Naomi Vrinzen

Marketing communicatie manager

Mickael Ackermans

Art Director

Wesley Seuren

Online Marketeer

Danielle Thielen

Designer

Huddle Room On Tour

De Huddle Room is ‘on tour’ en staat de komende periode in onze Creative Room van Kantoor Maastricht. Kom jij de Yealink MeetingBar bij ons uittesten? Maak een afspraak via onderstaande formulier, of vraag jouw contactpersoon voor een demo.

Huddle Room bezoeken
Naam
Bedrijfsnaam