HR2day

Opdracht
Creëer een nieuwe visuele identiteit waarbij de juiste boodschap wordt uitgedragen.

Website
hr2day.com

Diensten

  • Marketing outsourcing
  • Brand identity
  • Data & Digital

Dedicated HR Software

Voor HR2day staat iedere dag het team van Morres klaar, om de gehele marketing en de visuele identiteit te verzorgen. Dit begint met het opstellen van een strategisch marketing- communicatieplan dat aansluit bij onder andere de organisatiedoelstellingen, de doelgroep en wat uitmondt in verschillende marketingactiviteiten en campagnes. We versterken het merk door op een heldere manier, kritisch te kijken en zo de juiste stappen te zetten op marketinggebied. Denk hierbij aan de verschillende middelen die we in kunnen zetten bij een campagne of bij de achterliggende boodschap, die we delen via social media en de website.

Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!

Myrna Vinkenburg

Account Director

Specialisme: Resultaatgericht

Als account director van kantoor Eindhoven beheer ik de planning en verdeling van projecten en ben ik eindverantwoordelijke. Daarnaast voer ik de sales en ontvangen klanten van mij (helaas) hun maandelijkse factuur.
De veelzijdigheid, de vrijheid en verantwoordelijkheid zijn voor mij de voornaamste redenen dat ik met veel plezier dagelijks mijn rol uitoefen. Daarbij vind ik het heerlijk dat ik zowel intern als extern de klanten kan bedienen op de best mogelijke manier. Voor hen doe ik graag net een stapje extra. Mijn gedrevenheid, strategisch inzicht en resultaatgerichtheid zorgen ervoor dat 'geen oplossing' bij mij niet bestaat.

Jos Cup

Data & Technology Manager

Specialisme: Altijd nieuwsgierig, praktisch en inventief

Ik help organisaties bij het overzichtelijk maken van beschikbare data. Door het scherpstellen van de informatiebehoefte kan deze worden ingezet om processen op het gebied van sales en marketing te verbeteren. Daarbij maak ik graag gebruik van verschillende sales- & marketingtechnologieën die op een agile wijze binnen een organisatie kunnen worden gestart.
Het leukste aan mijn rol is dat ik, naast technologie, mijn nieuwsgierigheid en inventiviteit kan inzetten voor het aantoonbaar verbeteren van de prestaties van een organisatie.

Bo van Herk

Marketeer

Specialisme: Frisse en vernieuwende blik

Tijdens mijn studie communicatie kwam ik in contact met Morres. Zij zagen potentie in me en boden me de mooie kans om mezelf verder te ontwikkelen. Voordat ik was afgestudeerd, kon ik al direct mijn passie uitoefenen. Gedreven en enthousiast combineerde ik mijn studie met mijn werk voor Morres.
Altijd ben ik op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen zodat ik deze kan toepassen in de praktijk. De kennis die ik heb opgedaan, deel ik nu in mijn blog(s) en pas ik graag toe in mijn werkzaamheden voor Morres en haar klanten. Nu, enige tijd later, met mijn diploma op zak en een aantal mooie ervaringen rijker, wil ik mezelf nog altijd verder ontwikkelen op specifieke gebieden die ik ambieer. Ik ben namelijk van mening dat je nooit bent uitgeleerd.

Manon Haenen

UX Designer / Developer

Specialisme: De beste websites bouwen

Mij krijg je niet snel gek. Ik blijf, ondanks de drukte op het kantoor en in de planning, rustig en gefocust! Als onderdeel van de Data & Digital unit ontwerp en bouw ik dagelijks WordPress websites gericht op usability, UX-design en SEO-optimalisatie. Daarnaast help ik de websites up-to-date te houden. Het is een veelzijdige functie en dat vind ik fijn. De ene keer ben ik bezig met ontwerpen en de andere keer ben ik bezig met updates. Daarnaast vind ik het ook een leuke uitdaging om een website zo goed mogelijk voor de gebruiker in te richten. Toch is het presenteren van het eindresultaat waar ik het voor doe.

Neem contact op met Myrna,

Laat ons weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen door het formulier in te vullen! Myrna zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact
reCAPTCHA