Identiteit en branding

Nijmeegse Vierdaagse feesten

Opdracht
Op het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland laat heel Nijmegen zien wat ze in huis heeft. Onze opdracht was om de identiteit en branding van de Vierdaagsefeesten vorm te geven.

Website
www.vierdaagsefeesten.nl

Diensten

  • Brand Identity

Vier de feesten

Na het winnen van de pitch zijn we aan de slag gegaan met de herpositionering en propositie van de Vierdaagsfeesten als overkoepelend festival. Het resultaat is een bonte en veelzijdige mix van kleuren, vormen, figuren en afbeeldingen. Net als Nijmegen tijdens deze feestweek. Dus vier de zomer, vier de lange zomeravonden, vier het met je beste vrienden en vier de feesten. De zeven mooiste dagen van het jaar.

Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!

Arno van 't Land

Art Director

Specialisme: Creatie in de breedte

Als creatief strateeg bedenk ik passende strategieën en pakkende crossmediale concepten. Ik houd me in de breedte bezig met creatie. Van advies en strategie tot conceptontwikkeling en copywriting (short copy).

Karlijne Jansen

Designer

Specialisme: Multimedia design

Creatieveling op het gebied van multimedia design. Ik denk graag creatief en strategisch met de klant mee als het gaat om online en offline communicatie. Laat mij maar brainstormen, vormgeven en dtp-en, dan ben ik op mijn best.

Neem contact op met Olivier,

Laat ons weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen door het formulier in te vullen! Olivier zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact
reCAPTCHA