Visuele identiteit Innoqore

Opdracht
Ontwikkel een geheel nieuwe identiteit waarin twee toonaangevende bedrijven, gevestigd op Chemelot, elkaar in herkennen.

Website
innoqore.com

Diensten

  • Brand identity
  • Strategy & Projects

Ontwikkeling van een geheel nieuwe indentiteit

Innoqore is een joint-venture van InnoSyn en AnQore. Twee toonaangevende bedrijven die gevestigd zijn op Chemelot. Beide bedrijven zijn actief in de fijn chemie. Door het bundelen van de krachten en theorie- en praktijk samen te brengen, hebben ze een uniek concept in handen om op basis van één bouwsteen (waterstofcyanide) tussenproducten te maken van hoogwaardige kwaliteit; TMOF en TEOF.

Omdat er een geheel nieuwe identiteit moest worden gebouwd waar beide partijen zich in konden herkennen, is Morres & Company met een samengesteld projectteam van InnoSyn en AnQore zorgvuldig te werk gegaan. In een tweetal sessies hebben we samen de identiteit bepaald en deze vastgelegd in een Identity Manual. Op basis van deze identiteit hebben we een visuele wereld gecreëerd voor Innoqore. In kleurkeuze, typografie en stijlelementen is er bewust gekozen voor een afwijkende richting waar beide partijen zich in kunnen herkennen en waar de kernwaarden van Innoqore in naar voren komen. De lancering van het nieuwe bedrijf is samen met alle medewerkers van InnoSyn en AnQore bij Brightlands op de Campus gepresenteerd en gevierd.

Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!

Eline Wilbers

Account Director

Specialisme: Samenwerken

Hoewel ik enthousiast word van commerciële successen, is mijn drijfveer het verder brengen van de opdrachtgever op het gebied van marketing en communicatie. Als account director ben ik verantwoordelijk voor een optimale dienstverlening richting opdrachtgevers, passend binnen de strategische doelstellingen van de klant.
In mijn klantenkring gaat het erom op lange termijn, organisch opgebouwde groei te realiseren. Het verdiepen in de materie, het zoeken naar synergie tussen verschillende opdrachtgevers en het menselijk contact met collega's en klanten, daar word ik blij van!

Olivier Paquay

Strategy Director

Specialisme: Uitdagen

Bij Morres kan ik écht doen wat ik het leukste vind; klanten/bedrijven/instellingen helpen om hún strategische doelen te bereiken. Ik geloof namelijk dat een goed operationeel plan niet kan ontstaan zonder een duidelijk uitgewerkte strategie met een pad dat dwingt tot het maken van keuzes. Het is immers kiezen of verliezen.

Mickael Ackermans

Team Captain / Designer

Specialisme: Een relaxte sfeer creëren, juist als het heel druk is.

Mijn werkzaamheden als grafisch vormgever binnen Morres bestaan vooral uit het ontwikkelen van concepten en het grafisch ontwerpen. Ook verzorg ik de planning en waak ik over de kwaliteit van alle uitgaande uitingen. Ik word heel gelukkig als ik mooie en doordachte visuele creaties zie. Mooie ontwerpen brengen de boodschap op een creatieve en geslaagde manier over. Verder hou ik ervan om in het diepe te springen om zo het beste naar boven te halen voor de opdrachtgever.

Kimberley Frenken

Team Captain / Developer

Specialisme: Overzicht houden

Altijd gaan voor de beste oplossingen, maar deze oplossingen wel kritisch kunnen onderbouwen en uitleggen. Dat is waar ik voor ga. Ik ga uitdagingen niet uit de weg, sta graag klaar voor klanten en voor mijn collega's. Ik blijf kritisch ook op mijn eigen werk, ontwikkelingen staan immers nooit stil.
Mijn rol binnen de Data & Digital unit is onder andere het optimaliseren van websites en andere digitale zaken. Daarnaast doe ik een stukje IT beheer en ben ik contactpersoon voor allerhande klanten op het gebied van web.

Neem contact op met Eline,

Laat ons weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen door het formulier in te vullen! Eline zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact