Tomorrow’s chemistry. Today

Opdracht
Na 25 jaar onderdeel te zijn geweest van DSM, op eigen kracht verder gaan. Daarbij hoort een nieuwe naam, nieuwe identiteit en nieuwe marktpropositie.

Website
innosyn.com

Diensten

  • Data & Digital
  • Brand identity
  • Strategy & Projects

Chemie, moleculen & verbindingen leggen

Het DSM Innovative Synthesis Research Center, dat onderdeel was van DSM Chemical Technology R&D BV, is sinds 1 mei 2017 een onafhankelijk bedrijf, genaamd InnoSyn BV en vestigt zich op Brightlands Chemelot Campus in Sittard-Geleen. DSM is getranformeerd naar een bedrijf met een meer robuuste en toegespitste portfolio. Als gevolg daarvan is de rol van het Research Center Innovative Synthesis binnen DSM veranderd.

InnoSyn BV wil voor haar klanten een innovatieve partner zijn, die gebruik maakt van geavanceerde R&D-technologie voor nieuwe en bestaande chemische processen. Daarvoor levert InnoSyn BV hoogwaardige R&D-diensten op het gebied van chemische processen, van lab- en proefschaal tot invoering in de installaties van de klant. Voor InnoSyn BV hebben we een nieuwe merkidentiteit, huisstijl, website en huisstijlmiddelen ontwikkeld. Het concept achter het ontwerp is ‘verbinden’, moleculaire verbindingen. Ook ondersteunen we InnoSyn BV structureel met marketingcommunicatie. Samen zetten we de schouders eronder!

Bij elkaar komen was het begin, bij elkaar blijven de vooruitgang, met elkaar samenwerken het succes. Onze zoektocht naar creativiteit, productiviteit, flexibiliteit, effectiviteit en dat alles gecombineerd met gezelligheid leidde naar Morres. – Suzanne Wierikx, HR and Marketing Assistant InnoSyn

Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!

Paul Denis

Directeur / Founder

Specialisme: Iedereen enthousiasmeren

Ik ben absoluut geen geboren ondernemer, maar als je een bedrijf inricht zoals je zelf bent, hoef je dit amper nog te managen. Dan groeit zo’n bedrijf namelijk gewoon vanzelf en kunnen we werken met de mensen die we graag om ons heen hebben. Ik geniet van mijn werk, van de mensen waarmee ik werk en draag het allerliefst bij aan de groei van een ander.
Binnen Morres zijn we vooral onszelf met onze persoonlijke kwaliteiten en werken we op een manier waar we zelf ook gelukkig van worden. Dat is mijn ondernemersmissie en dat hoop ik ook zo mijn leven lang vol te houden. Met een focus op het ongewone.

Danielle Thielen

Designer

Specialisme: Doorzettingsvermogen

Ik ben werkzaam als grafisch vormgever bij Morres. Alle vragen op het gebied van design komen bij ons terecht. We bedenken en ontwerpen de meest uiteenlopende zaken: van een flyer tot bijvoorbeeld een busbelettering of een beursstand.
Het leukst vind ik, om een vraagstuk van een klant om te zetten in vorm. Om een middel of andere uiting te ontwerpen waar de klant zich in herkent en- nog belangrijker- dat werkt en doet wat het moet doen. Zoals je misschien wel hebt gemerkt ben ik nuchter en direct. Ik hou van aanpakken en ben een echte doorzetter.

Kimberley Frenken

Developer

Specialisme: Overzicht houden

Altijd gaan voor de beste oplossingen, maar deze oplossingen wel kritisch kunnen onderbouwen en uitleggen. Dat is waar ik voor ga. Ik ga uitdagingen niet uit de weg, sta graag klaar voor klanten en voor mijn collega's. Ik blijf kritisch ook op mijn eigen werk, ontwikkelingen staan immers nooit stil.
Mijn rol binnen de Data & Digital unit is onder andere het optimaliseren van websites en andere digitale zaken. Daarnaast doe ik een stukje IT beheer en ben ik contactpersoon voor allerhande klanten op het gebied van web.

Neem contact op met Paul,

Laat ons weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen door het formulier in te vullen! Paul zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact
reCAPTCHA