Wervingscampagne brandweerofficieren

Opdracht
Het Instituut Fysieke Veiligheid (IFV) draagt bij aan een veilige samenleving en versterkt de veiligheidsregio’s met kennis en opleidingen.

Website
www.brandweerofficier.nl

Diensten

  • Brand Identity

De wereld van de brandweer

In september 2018 start de nieuwe opleiding Brandweerofficier van de Brandweeracademie van het Instituut Fysieke Veiligheid (IFV). Om nieuwe kandidaten te werven voor deze opleiding hebben we een nieuwe wervingscampagne ontwikkeld. We hebben een concept bedacht waarin de wereld van de brandweerofficier in de brandweer naar voren komt. Hiervoor hebben we gebruikgemaakt van de techniek double exposure. De wervingscampagne is gericht op de werving van kandidaten voor de opleiding Brandweerofficier en komt terug in alle middelen, zoals banners, een webvideo en de landingspagina: www.brandweerofficier.nl.

Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!

Arno van 't Land

Art Director

Specialisme: Creatie in de breedte

Als creatief strateeg bedenk ik passende strategieën en pakkende crossmediale concepten. Ik houd me in de breedte bezig met creatie. Van advies en strategie tot conceptontwikkeling en copywriting (short copy).

Karlijne Jansen

Designer

Specialisme: Multimedia design

Creatieveling op het gebied van multimedia design. Ik denk graag creatief en strategisch met de klant mee als het gaat om online en offline communicatie. Laat mij maar brainstormen, vormgeven en dtp-en, dan ben ik op mijn best.

Neem contact op met Olivier,

Laat ons weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen door het formulier in te vullen! Olivier zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact
reCAPTCHA