Social recruitmentcampagne KION

Opdracht
KION is de grootste kinderopvangorganisatie van Nijmegen en omgeving.

Diensten

  • Brand Identity

Creatieve inbreng van de pedagogisch medewerkers

Hoe help je de grootste kinderopvangorganisatie van Nijmegen aan nieuwe collega’s? Voor KION hebben we een concept ontwikkeld waarin de focus ligt op de creatieve inbreng van de pedagogisch medewerkers. Want hier krijgen de pedagogisch medewerkers de ruimte om zelf leuke activiteiten te verzinnen. Alles kan. Van een potje voetbal tot muziek maken. We hebben deze social recruitmentcampagne uitgewerkt in een middelenmix bestaande uit (abri-)posters, mupi’s, online ads (Facebook + Instagram), video ads en Google Search Ads en headers voor de website en diverse social kanalen.

Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!

Arno van 't Land

Art Director

Specialisme: Creatie in de breedte

Als creatief strateeg bedenk ik passende strategieën en pakkende crossmediale concepten. Ik houd me in de breedte bezig met creatie. Van advies en strategie tot conceptontwikkeling en copywriting (short copy).

Karlijne Jansen

Designer

Specialisme: Multimedia design

Creatieveling op het gebied van multimedia design. Ik denk graag creatief en strategisch met de klant mee als het gaat om online en offline communicatie. Laat mij maar brainstormen, vormgeven en dtp-en, dan ben ik op mijn best.

Neem contact op met Olivier,

Laat ons weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen door het formulier in te vullen! Olivier zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact
reCAPTCHA