Als je écht het verschil wilt maken

Opdracht
Met de employer brand campagne ‘Als je écht het verschil wilt maken’, hebben we via diverse kanalen het werkgeversmerk van ROC Leeuwenborgh geïntroduceerd.

Website
leeuwenborgh.nl

Diensten

  • Marketing outsourcing
  • Brand identity
  • Strategy & Programs

Onderwijskundig leiders gezocht!

Onze omgeving verandert razendsnel, waarbij er steeds nieuwe beroepen ontstaan en verdwijnen. Om innovatief en vernieuwend onderwijs aan te kunnen blijven bieden, heeft ROC Leeuwenborgh een nieuwe koers ingezet. Aan Morres de vraag een passend werkgeversmerk te ontwikkelen dat feilloos aansluit op de nieuwe organisatiestrategie.

Met de employer brand campagne ‘Als je écht het verschil wilt maken’, hebben we met een creatieve, crossmediale campagne het werkgeversmerk van ROC Leeuwenborgh onder de aandacht gebracht om onderwijskundig leiders te werven. En niet zonder succes, want na de campagne stonden maar liefst 21 nieuwe enthousiaste onderwijskundig leiders in de startblokken!

Daar stopt het natuurlijk niet. Morres nam ook de mediaplanning en het versterken van het intern ambassadeurschap voor haar rekening.

Met Morres & Company heeft ROC Leeuwenborgh alweer een aantal jaren een prima werkrelatie. Samen optrekken in (arbeidsmarkt)campagnes, marketing en communicatie heeft al veel moois en resultaten opgeleverd. En dat het ook nog eens leuke mensen zijn, maakt de samenwerking iedere keer weer tot een plezier! – Erwin Meesters, Senior Adviseur Communicatie, ROC Leeuwenborgh

Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!

Paul Denis

Directeur / Founder

Specialisme: Iedereen enthousiasmeren

Ik ben absoluut geen geboren ondernemer, maar als je een bedrijf inricht zoals je zelf bent, hoef je dit amper nog te managen. Dan groeit zo’n bedrijf namelijk gewoon vanzelf en kunnen we werken met de mensen die we graag om ons heen hebben. Ik geniet van mijn werk, van de mensen waarmee ik werk en draag het allerliefst bij aan de groei van een ander.
Binnen Morres zijn we vooral onszelf met onze persoonlijke kwaliteiten en werken we op een manier waar we zelf ook gelukkig van worden. Dat is mijn ondernemersmissie en dat hoop ik ook zo mijn leven lang vol te houden. Met een focus op het ongewone.

Stéphanie Mulleneers

Marketeer

Specialisme: Resultaatgericht

Binnen Morres ben ik werkzaam als marketeer. Dit betekent dat ik voor diverse bedrijven de marketing- en communicatieactiviteiten uitvoer. Denk bijvoorbeeld aan het beheer van social media accounts, het maken van nieuwsbrieven en website beheer. Welke middelen worden gebruikt en hoe ze worden ingezet, is afhankelijk van de doelstellingen en de doelgroep van de klant. Wat mij motiveert is resultaten bereiken voor een klant. Het leveren van een bijdrage aan hun doelstellingen. Dit kan door middel van grote campagnes, maar ook door kleine acties.

Danielle Thielen

Designer

Specialisme: Doorzettingsvermogen

Ik ben werkzaam als grafisch vormgever bij Morres. Alle vragen op het gebied van design komen bij ons terecht. We bedenken en ontwerpen de meest uiteenlopende zaken: van een flyer tot bijvoorbeeld een busbelettering of een beursstand.
Het leukst vind ik, om een vraagstuk van een klant om te zetten in vorm. Om een middel of andere uiting te ontwerpen waar de klant zich in herkent en- nog belangrijker- dat werkt en doet wat het moet doen. Zoals je misschien wel hebt gemerkt ben ik nuchter en direct. Ik hou van aanpakken en ben een echte doorzetter.

Kimberley Frenken

Developer

Specialisme: Overzicht houden

Altijd gaan voor de beste oplossingen, maar deze oplossingen wel kritisch kunnen onderbouwen en uitleggen. Dat is waar ik voor ga. Ik ga uitdagingen niet uit de weg, sta graag klaar voor klanten en voor mijn collega's. Ik blijf kritisch ook op mijn eigen werk, ontwikkelingen staan immers nooit stil.
Mijn rol binnen de Data & Digital unit is onder andere het optimaliseren van websites en andere digitale zaken. Daarnaast doe ik een stukje IT beheer en ben ik contactpersoon voor allerhande klanten op het gebied van web.

Neem contact op met Paul,

Laat ons weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen door het formulier in te vullen! Paul zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact
reCAPTCHA