Nieuwe website en corporate identity

Opdracht

LRCB is het landelijk expertisecentrum voor bevolkingsonderzoek. De experts leiden deskundigen op, ontwikkelen kwaliteitssystemen en houden toezicht op de kwaliteit van screening.

Website
www.lrcb.nl

Diensten

  • Brand Identity

Oog voor verbetering

Voor LRCB, het landelijk expertisecentrum voor bevolkingsonderzoek, hebben we een nieuwe corporate identity ontwikkeld die beter past bij de positionering als expertisecentrum.

Voor de nieuwe corporate identity maken we gebruik van het bestaande logo/merkbeeld. We hebben een nieuwe vormtaal, kleurenpalet en beeldtaal ontwikkeld, inclusief nieuwe fotografie van mensen, apparatuur en de medewerkers. Ook hebben de nieuwe pay-off ‘oog voor verbetering’ bedacht en de nieuwe corporate identity uitgewerkt in verschillende basis huisstijldragers (o.a. briefpapier, visitekaartjes, enveloppen), advertenties, roll-up banners, posters, leaflets en de nieuwe website www.lrcb.nl, inclusief single pages voor diverse symposia, een webshop en taalwissel.

Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!

Arno van 't Land

Art Director

Specialisme: Creatie in de breedte

Als creatief strateeg bedenk ik passende strategieën en pakkende crossmediale concepten. Ik houd me in de breedte bezig met creatie. Van advies en strategie tot conceptontwikkeling en copywriting (short copy).

Karlijne Jansen

Designer

Specialisme: Multimedia design

Creatieveling op het gebied van multimedia design. Ik denk graag creatief en strategisch met de klant mee als het gaat om online en offline communicatie. Laat mij maar brainstormen, vormgeven en dtp-en, dan ben ik op mijn best.

Neem contact op met Olivier,

Laat ons weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen door het formulier in te vullen! Olivier zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact
reCAPTCHA