Een bijzondere opdrachtgever

Opdracht
Niet zomaar een opdrachtgever voor Morres & Company. Maastricht Aachen Airport maakt gebruik van marketing op maat.

Website
maa.nl

Diensten

  • Data & Digital
  • Brand identity
  • Marketing outsourcing

Marketing op maat

Maastricht Aachen Airport heeft een vlucht genomen! Tegenwoordig vlieg je vanuit Maastricht direct naar de meest mooie bestemmingen: zonder lange reis- of inchecktijd. Persoonlijk, laagdrempelig en comfortabel.

Hier een greep uit onze werkzaamheden voor deze bijzondere opdrachtgever: het opzetten van een nieuwe website, het schrijven van webteksten en hetgeen wat natuurlijk niet mag ontbreken, social media support. Naast deze ondersteuning werken we regelmatig campagnes of grafische opdrachten uit. Ook ondersteunen we de eigen marketingafdeling bij drukte of afwezigheid. Marketing op maat, op het moment dat het nodig is.

Prettig, hoe we echt samen aan iets kunnen werken. Niet alleen ik roep en jullie draaien, maar samen aan bijvoorbeeld de website bouwen. – Hella Hendriks, Marketing & Communications Manager Maastricht Airport

Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!

Linda Vermeeren

Marketing Coördinator

Specialisme: Ontwikkelingen op de voet volgen

Ik hecht veel waarde aan een goede relatie met onze opdrachtgevers: oprechte interesse, een goede portie nieuwsgierigheid en ambitieuze doelstellingen maken dat ik, samen met mijn team, ga voor toegevoegde waarde bij onze opdrachtgevers. Daarnaast vind ik het van belang dat onze marketingsupport tot positieve resultaten leidt: doordat we steeds blijven leren en een proactieve houding hebben, bereiken we dit ook. Het leukst aan mijn rol vind ik het verzinnen van creatieve concepten. Leuke postings, campagnes enz. Wanneer deze worden uitgewerkt door mijn collega designers, alles op zijn plaats valt en in de praktijk succesvol is, dan ben ik blij.

Danielle Thielen

Designer

Specialisme: Doorzettingsvermogen

Ik ben werkzaam als grafisch vormgever bij Morres. Alle vragen op het gebied van design komen bij ons terecht. We bedenken en ontwerpen de meest uiteenlopende zaken: van een flyer tot bijvoorbeeld een busbelettering of een beursstand.
Het leukst vind ik, om een vraagstuk van een klant om te zetten in vorm. Om een middel of andere uiting te ontwerpen waar de klant zich in herkent en- nog belangrijker- dat werkt en doet wat het moet doen. Zoals je misschien wel hebt gemerkt ben ik nuchter en direct. Ik hou van aanpakken en ben een echte doorzetter.

Manon Haenen

UX Designer / Developer

Specialisme: De beste websites bouwen

Mij krijg je niet snel gek. Ik blijf, ondanks de drukte op het kantoor en in de planning, rustig en gefocust! Als onderdeel van de Data & Digital unit ontwerp en bouw ik dagelijks WordPress websites gericht op usability, UX-design en SEO-optimalisatie. Daarnaast help ik de websites up-to-date te houden. Het is een veelzijdige functie en dat vind ik fijn. De ene keer ben ik bezig met ontwerpen en de andere keer ben ik bezig met updates. Daarnaast vind ik het ook een leuke uitdaging om een website zo goed mogelijk voor de gebruiker in te richten. Toch is het presenteren van het eindresultaat waar ik het voor doe.

Neem contact op met Linda,

Laat ons weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen door het formulier in te vullen! Linda zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact
reCAPTCHA