Maastricht Convention Bureau

Opdracht
Ontwikkel een campagne waarbij we de regio Maastricht op de kaart zetten bij internationale meeting organisers en associates.

Website
maastrichtconferencecity.com

Diensten

  • Strategy & Projects
  • Brand identity
  • Data & Digital

Een toost op succes

Maastricht Convention Bureau organiseert succesvolle internationale congressen in Maastricht. Voor hen bedacht en ontwierp Morres een campagne met als doel: de regio Maastricht op de kaart zetten bij internationale meeting organisers en associates. Dit allemaal onder de propositie ‘city of health and materials’.
We hebben bij deze campagne een uniek campagnebeeld gemaakt dat gelaagd is in de boodschap. Het straalt succes uit (de toast), maar impliceert ook de science gedachte erachter (de reageerbuisjes). Door middel van een gedegen marketingplan zal de campagne verder worden uitgerold.

Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!

Kimberley Frenken

Developer

Specialisme: Overzicht houden

Altijd gaan voor de beste oplossingen, maar deze oplossingen wel kritisch kunnen onderbouwen en uitleggen. Dat is waar ik voor ga. Ik ga uitdagingen niet uit de weg, sta graag klaar voor klanten en voor mijn collega's. Ik blijf kritisch ook op mijn eigen werk, ontwikkelingen staan immers nooit stil.
Mijn rol binnen de Data & Digital unit is onder andere het optimaliseren van websites en andere digitale zaken. Daarnaast doe ik een stukje IT beheer en ben ik contactpersoon voor allerhande klanten op het gebied van web.

Mickael Ackermans

Designer

Specialisme: Een relaxte sfeer creëren, juist als het heel druk is.

Mijn werkzaamheden als grafisch vormgever binnen Morres bestaan vooral uit het ontwikkelen van concepten en het grafisch ontwerpen. Ook verzorg ik de planning en waak ik over de kwaliteit van alle uitgaande uitingen. Ik word heel gelukkig als ik mooie en doordachte visuele creaties zie. Mooie ontwerpen brengen de boodschap op een creatieve en geslaagde manier over. Verder hou ik ervan om in het diepe te springen om zo het beste naar boven te halen voor de opdrachtgever.

Neem contact op met Peter,

Laat ons weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen door het formulier in te vullen! Peter zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact
reCAPTCHA