Van fruit tot geluid

Opdracht
Makado Beek heeft het allemaal! Zorg ervoor dat iedereen dit weet!

Website
makadobeek.nl

Diensten

  • Marketing outsourcing
  • Brand identity
  • Data & Digital

Het grootste overdekte winkelcentrum!

Makado Beek als ‘Het grootste overdekte winkelcentrum van Limburg’ op de kaart zetten. Dat was de opdracht waarvoor winkeliersvereniging Makado Beek op zoek was naar een marketingpartner voor het winkelcentrum. Morres zou Morres niet zijn als we deze uitdaging niet met twee handen zouden aannemen. Want wij zijn er van overtuigd dat met de juiste strategie, middelen en inzet, je naamsbekendheid groeit. En dat op zijn beurt weer zorgt voor nóg meer klanten.

Inmiddels zijn we al een tijd samen onderweg en zijn er al diverse mediacampagnes en ludieke acties uitgevoerd.

Campagne 2018
Morres bedacht samen met Makado een opvallende mediacampagne met als doel: meer bekendheid creëren buiten het reguliere verzorgingsgebied voor winkelcentrum Makado.
Meer naamsbekendheid dus en positieve associaties. Dit werd gerealiseerd door een offline mediacampagne met de focus op naamsbekendheid. Hierbij moet de campagne ‘to the point’ zijn, verleiden, een positieve associatie opwekken en ‘in your face’ zijn. Dit betekent veel straatcampagne en tot slot moet iedere fase van de campagne rekening houden met maximale exposure.

Campagne 2019
Hoe ga je vanuit de bestaande mediacampagne die in 2018 is ingezet zorgen voor meer naamsbekendheid in Euregio (Nederland, België en Duitsland)? Om dit te realiseren zetten we de belangrijkste USP’s in, in combinatie met een online mediacampagne, een radiospot op de regionale radiozenders en een offline media campagne in de weekend-bijlages van o.a. de Limburger en Het Belang van Limburg. Hierdoor groeit je naamsbekendheid in deze regio’s wat uiteindelijk zorgt voor meer klanten.

Resultaten naast het beeldmateriaal en de billboards:

  • Meer website bezoekers
  • Meer social engagement
  • Toename van het aantal bezoekers bij Makado
  • Toename van het bereik
Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!

Céline Dohmen

Designer

Specialisme: Concepten bedenken & uitvoeren tot in de puntjes

Als grafisch vormgever zet ik dagelijks mijn enthousiasme in bij het bedenken en ontwerpen van onder andere campagnes en (re)brands. Daarnaast ondersteun ik onze marketingafdeling en klanten bij het ontwerpen van diverse grafische uitingen. Concepten bedenken, deze tot in de puntjes uitvoeren en laten aansluiten op de wensen en behoeften van de klant vind ik het allerleukste aan mijn rol bij Morres. Daarbij biedt de verscheidenheid aan opdrachten veel afwisseling en steeds weer nieuwe uitdagingen die ik met veel plezier aanga.

Ellen Schrijnemaekers

Marketing Coördinator

Specialisme: Overzicht en controle behouden

Als marketing coördinator werk ik dagelijks met mijn team voor klanten aan diverse marketing- en communicatievraagstukken. Van nature vind ik het belangrijk dat mensen het naar hun zin hebben. Ik schiet niet meteen in de paniekmodus, maar kan de rust bewaren op momenten dat dit nodig is. Daarbij ben ik iemand die het belangrijk vindt dat afspraken worden nagekomen en mensen dus ook op mij kunnen bouwen. Ik houd niet van poespas, wel van positieve energie. Humor op de werkvloer vind ik belangrijk en ik ben niet vies van hard werken. Klanten optimaal bedienen en een vertrouwensband met hen opbouwen. Dat zijn dingen waar ik energie van krijg.

Kimberley Frenken

Team Captain / Developer

Specialisme: Overzicht houden

Altijd gaan voor de beste oplossingen, maar deze oplossingen wel kritisch kunnen onderbouwen en uitleggen. Dat is waar ik voor ga. Ik ga uitdagingen niet uit de weg, sta graag klaar voor klanten en voor mijn collega's. Ik blijf kritisch ook op mijn eigen werk, ontwikkelingen staan immers nooit stil.
Mijn rol binnen de Data & Digital unit is onder andere het optimaliseren van websites en andere digitale zaken. Daarnaast doe ik een stukje IT beheer en ben ik contactpersoon voor allerhande klanten op het gebied van web.

Wanda Vrijland

Marketeer

Specialisme: Verplaatsen in de klant

Meedenken maar vooral ook meedoen met de klant. Deze visie past bij mij; door te doen leer je immers het meest. Stap voor stap vooruit, jezelf steeds verbeteren tot je het beoogde eindresultaat behaalt.
Als marketeer bedenk ik leuke acties, schrijf ik content voor de websites, beheer ik social media kanalen, schrijf ik nieuwsbrieven en coördineer ik campagnes. Dit laatste vind ik het allerleukst aan mijn rol. Zeker als blijkt dat het voorgenomen resultaat daadwerkelijk bereikt wordt. Dan ben ik helemaal trots!

Neem contact op met Peter,

Laat ons weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen door het formulier in te vullen! Peter zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact
reCAPTCHA