Hoe vertel je veel eenvoudig?

Opdracht
Mediahuis Limburg is het grootste mediabedrijf van Limburg. Met hun portfolio bereiken ze zowel online en offline meer dan 700.000 lezers. Maar hoe vertel je alle mogelijkheden aan adverteerders? Ontwikkel een overzichtelijke brochure met alle informatie er in.

Diensten

  • Brand identity

Hoe vertel je veel eenvoudig?

Mediahuis Limburg is het grootste mediabedrijf van Limburg. Met hun portfolio bereiken ze zowel online en offline meer dan 700.000 lezers. De portfolio is zo uitgebreid dat ze een passende media-mix aan kunnen bieden.

Vraagstelling
Juist omdat het portfolio van Mediahuis zo uitgebreid is, ontstond er de behoefte om alle merken en kanalen te bundelen in een brochure. Naast de brochure was er behoefte aan een overzichtelijke prijslijst. Dit ontwikkelde wij voor de accountmanagers, waarmee ze voor de adverteerder een op maat gemaakte media-mix kunnen aanbieden.

Aanpak
Door de hoeveelheid merken en kanalen werd het onoverzichtelijk voor de potentiële adverteerder. Als eerste lag er bij ons de taak om alle neuzen dezelfde richting te krijgen. Samen hebben we de kapstok ‘altijd meer aandacht’ ontwikkelt. Met dit verhaal kunnen de accountmanagers op pad gaan. Voor de tools ontwikkelde we de Connect brochure. Hierin ‘trechteren’ we alle merken van Mediahuis naar de vier hoofdmerken. Per hoofdmerk worden de verschillende advertentiemedia uitgelicht en worden de cijfers overzichtelijk weergegeven. Ook staan er inspirerende artikelen in voor de adverteerders. Bij de brochure hoort ook de prijslijst bij waarin we op dezelfde structuur overzichtelijk de prijzen vermelden.

Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!

Paul Denis

Directeur / Founder

Specialisme: Iedereen enthousiasmeren

Ik ben absoluut geen geboren ondernemer, maar als je een bedrijf inricht zoals je zelf bent, hoef je dit amper nog te managen. Dan groeit zo’n bedrijf namelijk gewoon vanzelf en kunnen we werken met de mensen die we graag om ons heen hebben. Ik geniet van mijn werk, van de mensen waarmee ik werk en draag het allerliefst bij aan de groei van een ander.
Binnen Morres zijn we vooral onszelf met onze persoonlijke kwaliteiten en werken we op een manier waar we zelf ook gelukkig van worden. Dat is mijn ondernemersmissie en dat hoop ik ook zo mijn leven lang vol te houden. Met een focus op het ongewone.

Mickael Ackermans

Designer

Specialisme: Een relaxte sfeer creëren, juist als het heel druk is.

Mijn werkzaamheden als grafisch vormgever binnen Morres bestaan vooral uit het ontwikkelen van concepten en het grafisch ontwerpen. Ook verzorg ik de planning en waak ik over de kwaliteit van alle uitgaande uitingen. Ik word heel gelukkig als ik mooie en doordachte visuele creaties zie. Mooie ontwerpen brengen de boodschap op een creatieve en geslaagde manier over. Verder hou ik ervan om in het diepe te springen om zo het beste naar boven te halen voor de opdrachtgever.

Neem contact op met Paul,

Laat ons weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen door het formulier in te vullen! Paul zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact
reCAPTCHA