De Notaris voor elke fase in uw leven

Opdracht
Naamsbekendheid creëren en de USP’s; voor ieder rechtsgebied een specialist in huis, laagdrempelig, altijd dichtbij, te communiceren.

Website
metisnotarissen.nl

Diensten

  • Marketing Outsourcing

Na het Metis Café komt Metis nu ook met vlogs

Metis Notarissen is met haar 6 vestigingen één van de grootste notariskantoren in Limburg. Elk kantoor heeft zijn eigen specialisten in huis op het gebied van wonen, relatie & erven, ondernemen en agrarisch- en internationaal privaatrecht.

Begin 2019 zijn we onder de slogan: “Dé notaris voor elke fase in uw leven” gestart met een nieuw beeld bestaand uit Matrouschka’s. Deze Matrouschka’s beelden de persona’s in een mensenleven uit. Mijlpalen waarbij Metis juridisch kan bijstaan met raad en daad.

In het voorjaar van 2019 zijn deze thema’s voor het eerst gecommuniceerd, met als startpunt ‘Wonen’. Het voorjaar is vaak de tijd  dat mensen zich gaan oriënteren op de huizenmarkt, interessant voor Metis om hierop in te springen.

Aan het einde van elke periode waarin één thema centraal staat wordt afgesloten met een Metis Café, een gratis bijeenkomst voor geïnteresseerden waar de notarissen kort voorlichting geven over de juridische kant van het thema.

Naast het Metis Café zijn we sinds medio augustus ook gestart met de inzet van vlogs. Deze vlogs hebben als doel om in begrijpelijke taal, van mens tot mens, (ingewikkelde) thema’s uit te leggen. De notaris legt in een kort filmpje uit wat het juridische vraagstuk inhoudt en biedt gelijk de oplossing – een afspraak met een specialist van Metis!

Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!

Renee Spronken

Designer

Specialisme: Het vinden van creatieve oplossingen

Als grafisch vormgever werk ik aan het uitdenken van concepten en het uitvoeren hiervan. Door mijn achtergrond in vrije kunsten, hecht ik veel waarde aan het bedenken van concepten en het maken van illustraties. Graag denk ik hierbij buiten de gebaande paden. Het is mooi als jouw interpretatie van een stijl aansluit bij de essentie van het bedrijf. Als alles dan nog eens samenkomt met de uitwerking en productie, is de cirkel helemaal rond.

Wanda Vrijland

Marketeer

Specialisme: Verplaatsen in de klant

Meedenken maar vooral ook meedoen met de klant. Deze visie past bij mij; door te doen leer je immers het meest. Stap voor stap vooruit, jezelf steeds verbeteren tot je het beoogde eindresultaat behaalt.
Als marketeer bedenk ik leuke acties, schrijf ik content voor de websites, beheer ik social media kanalen, schrijf ik nieuwsbrieven en coördineer ik campagnes. Dit laatste vind ik het allerleukst aan mijn rol. Zeker als blijkt dat het voorgenomen resultaat daadwerkelijk bereikt wordt. Dan ben ik helemaal trots!

Mickael Ackermans

Team Captain / Designer

Specialisme: Een relaxte sfeer creëren, juist als het heel druk is.

Mijn werkzaamheden als grafisch vormgever binnen Morres bestaan vooral uit het ontwikkelen van concepten en het grafisch ontwerpen. Ook verzorg ik de planning en waak ik over de kwaliteit van alle uitgaande uitingen. Ik word heel gelukkig als ik mooie en doordachte visuele creaties zie. Mooie ontwerpen brengen de boodschap op een creatieve en geslaagde manier over. Verder hou ik ervan om in het diepe te springen om zo het beste naar boven te halen voor de opdrachtgever.

Neem contact op met Peter,

Laat ons weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen door het formulier in te vullen! Eline zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact
reCAPTCHA