Waar doe jij het voor?

Opdracht
Hoe bereiken wij onze potentiële medewerkers het beste?

Website
werkenbijmondriaan.nl

Diensten

  • Marketing outsourcing
  • Data & Digital
  • Brand identity

Wervingscampagne voor Mondriaan

Binnen de gezondheidszorg is het algemeen bekend. Iedereen zoekt naar dat éne (schaarse) talent. Mondriaan is een instelling in Limburg voor de Geestelijke Gezondheidszorg met 37 locaties.
Werken bij Mondriaan is meer dan alleen geld verdienen. Wij realiseren ons dat voor medewerkers in de gezondheidszorg, naast primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, de doelgroep waarmee gewerkt wordt, het team en de locatie net zo belangrijke voorwaarden zijn in de keuze van een baan. Mede hierom is onze insteek van deze campagne om sollicitanten te vragen naar zijn of haar drijfveer. ‘Wat is jouw motivatie om te werken in de gezondheidszorg? Welke uitdaging zoek je? Laat het ons weten dan gaan we samen op zoek naar de juiste functie voor jou binnen Mondriaan’.

Campagne
Samen met Mondriaan ontwikkelden wij een wervingscampagne waar het verhaal centraal staat. ‘Waar doe jij het voor?’ Niet meer de platte vacaturetekst maar een verhaal vertellen en vragen dat een kandidaat ook zijn verhaal vertelt. Ondersteunt met een crossmediale wervingscampagne (abri’s, online, vacaturesites, brandend content in bladen e.d.) en een aparte landingspagina moet ervoor zorgen dan potentieel geïnteresseerden (dus ook de latent werkzoekende) eerst in gesprek gaan met Mondriaan. Dit leverde inmiddels al 31 aanmeldingen op.

Morres wist bij ons de juiste snaar te raken. – Ivanka van de Waarsenburg, Adviseur Arbeidsmarktcommunicatie Mondriaan Zorggroep

Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!

Peter Derks

Account Director

Specialisme: Plannen & Organiseren

Als account director ben ik de spil tussen onze klanten en het team van Morres & Company. Daarnaast beheer ik een mooi gedeelte van het Morres portfolio. Met de klant houd ik toezicht op de project- en procesmatige kant van onze marketingprojecten en ben ik een sparringpartner voor nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast werk ik creatieve ideeën en concepten uit, samen met onze marketeers en designers. Ten slotte zorg ik ervoor dat de projecten op tijd en binnen budget worden opgeleverd.

Wanda Vrijland

Marketeer

Specialisme: Verplaatsen in de klant

Meedenken maar vooral ook meedoen met de klant. Deze visie past bij mij; door te doen leer je immers het meest. Stap voor stap vooruit, jezelf steeds verbeteren tot je het beoogde eindresultaat behaalt.
Als marketeer bedenk ik leuke acties, schrijf ik content voor de websites, beheer ik social media kanalen, schrijf ik nieuwsbrieven en coördineer ik campagnes. Dit laatste vind ik het allerleukst aan mijn rol. Zeker als blijkt dat het voorgenomen resultaat daadwerkelijk bereikt wordt. Dan ben ik helemaal trots!

Danielle Thielen

Designer

Specialisme: Doorzettingsvermogen

Ik ben werkzaam als grafisch vormgever bij Morres. Alle vragen op het gebied van design komen bij ons terecht. We bedenken en ontwerpen de meest uiteenlopende zaken: van een flyer tot bijvoorbeeld een busbelettering of een beursstand.
Het leukst vind ik, om een vraagstuk van een klant om te zetten in vorm. Om een middel of andere uiting te ontwerpen waar de klant zich in herkent en- nog belangrijker- dat werkt en doet wat het moet doen. Zoals je misschien wel hebt gemerkt ben ik nuchter en direct. Ik hou van aanpakken en ben een echte doorzetter.

Manon Haenen

UX Designer / Developer

Specialisme: De beste websites bouwen

Mij krijg je niet snel gek. Ik blijf, ondanks de drukte op het kantoor en in de planning, rustig en gefocust! Als onderdeel van de Data & Digital unit ontwerp en bouw ik dagelijks WordPress websites gericht op usability, UX-design en SEO-optimalisatie. Daarnaast help ik de websites up-to-date te houden. Het is een veelzijdige functie en dat vind ik fijn. De ene keer ben ik bezig met ontwerpen en de andere keer ben ik bezig met updates. Daarnaast vind ik het ook een leuke uitdaging om een website zo goed mogelijk voor de gebruiker in te richten. Toch is het presenteren van het eindresultaat waar ik het voor doe.

Neem contact op met Peter,

Laat ons weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen door het formulier in te vullen! Peter zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact
reCAPTCHA