Wervingscampagne

Opdracht
Voor mténv, een projectbureau voor bouw- en civiele techniek, ontwikkelde wij een landelijke wervingscampagne die de naamsbekendheid van mténv en de conversie (aanmelden/solliciteren) deed verhogen.

Website
carrieresteiger.nl

Diensten

  • Marketing outsourcing
  • Data & Digital
  • Brand identity
  • Strategy & Projects

Ben jij een carrièresteiger?

Een lucratieve campagne waarin met woord en beeld aandacht wordt gevraagd. De crossmediale mediacampagne betrof o.a. Billboards langs snelwegen, digitale baardig in Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, begeleidt met intensieve LinkedIn campagne en radiocommercials op BNR. Verder was deze campagne terug vinden in alle (online) vakbladen.

Het resultaat was meer volgers, herkenbaarheid van/voor huidige relaties en medewerkers, meer inschrijvingen en gerichte sollicitaties op vacatures. Dus ook hier mténv; net iets meer!

Marketing outsourcing
Voor mténv hebben wij naast de campagne ook de nieuwe huisstijl (nét iets meer) gemaakt met een bijbehorende nieuwe website. Ook maakt mténv gebruik van onze maandelijkse marketing support. Wij verzorgen de nieuwsbrieven, beheren de social media kanalen en begeleiden de uitvoering van acties en campagnes met content en middelen.

Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!

Paul Denis

Directeur / Founder

Specialisme: Iedereen enthousiasmeren

Ik ben absoluut geen geboren ondernemer, maar als je een bedrijf inricht zoals je zelf bent, hoef je dit amper nog te managen. Dan groeit zo’n bedrijf namelijk gewoon vanzelf en kunnen we werken met de mensen die we graag om ons heen hebben. Ik geniet van mijn werk, van de mensen waarmee ik werk en draag het allerliefst bij aan de groei van een ander.
Binnen Morres zijn we vooral onszelf met onze persoonlijke kwaliteiten en werken we op een manier waar we zelf ook gelukkig van worden. Dat is mijn ondernemersmissie en dat hoop ik ook zo mijn leven lang vol te houden. Met een focus op het ongewone.

Stéphanie Mulleneers

Marketeer

Specialisme: Resultaatgericht

Binnen Morres ben ik werkzaam als marketeer. Dit betekent dat ik voor diverse bedrijven de marketing- en communicatieactiviteiten uitvoer. Denk bijvoorbeeld aan het beheer van social media accounts, het maken van nieuwsbrieven en website beheer. Welke middelen worden gebruikt en hoe ze worden ingezet, is afhankelijk van de doelstellingen en de doelgroep van de klant. Wat mij motiveert is resultaten bereiken voor een klant. Het leveren van een bijdrage aan hun doelstellingen. Dit kan door middel van grote campagnes, maar ook door kleine acties.

Mickael Ackermans

Designer

Specialisme: Een relaxte sfeer creëren, juist als het heel druk is.

Mijn werkzaamheden als grafisch vormgever binnen Morres bestaan vooral uit het ontwikkelen van concepten en het grafisch ontwerpen. Ook verzorg ik de planning en waak ik over de kwaliteit van alle uitgaande uitingen. Ik word heel gelukkig als ik mooie en doordachte visuele creaties zie. Mooie ontwerpen brengen de boodschap op een creatieve en geslaagde manier over. Verder hou ik ervan om in het diepe te springen om zo het beste naar boven te halen voor de opdrachtgever.

Kimberley Frenken

Developer

Specialisme: Overzicht houden

Altijd gaan voor de beste oplossingen, maar deze oplossingen wel kritisch kunnen onderbouwen en uitleggen. Dat is waar ik voor ga. Ik ga uitdagingen niet uit de weg, sta graag klaar voor klanten en voor mijn collega's. Ik blijf kritisch ook op mijn eigen werk, ontwikkelingen staan immers nooit stil.
Mijn rol binnen de Data & Digital unit is onder andere het optimaliseren van websites en andere digitale zaken. Daarnaast doe ik een stukje IT beheer en ben ik contactpersoon voor allerhande klanten op het gebied van web.

Neem contact op met Paul,

Laat ons weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen door het formulier in te vullen! Paul zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact
reCAPTCHA