Nanotechnology

Opdracht
Een jaarlijks terugkerend evenement waar de nieuwste onderzoeksbevindingen gedeeld worden op het gebied van Nanotechnologie. Verzorg de gehele branding en promotie van dit evenement.

Website
nanotechnologycrossingborders.com

Diensten

  • Marketing outsourcing
  • Brand Identity
  • Data & Digital
  • Events

Nanotechnology Crossing Borders 2018

Het Nanotechnology Crossing Borders is een jaarlijks terugkerend evenement waar de nieuwste onderzoeksbevindingen gedeeld worden op het gebied van Nanotechnologie. Hierbij staat de koppeling tussen fundamenteel onderzoek en de toepassing daarvan binnen het bedrijfsleven centraal. Ook studenten krijgen de kans om tijdens deze dag hun onderzoeken te presenteren, waarbij er zelfs heuse posterawards worden uitgereikt voor diegenen die de beste presentaties verzorgen. Voor dit event verzorgen we de gehele branding en promotie en nemen we een deel van de organisatorische werkzaamheden uit handen.

Bekijk ook eens het filmpje van een van de projecten waarvan wij de filmproductie hebben begeleid, in samenwerking met onze partners van Sensu. Zo krijg je direct een goed beeld hoe we met Nanotechnologie de wereld nét een stukje mooier en duurzamer maken.

Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!

Eline Wilbers

Account Director

Specialisme: Samenwerken

Hoewel ik enthousiast word van commerciële successen, is mijn drijfveer het verder brengen van de opdrachtgever op het gebied van marketing en communicatie. Als account director ben ik verantwoordelijk voor een optimale dienstverlening richting opdrachtgevers, passend binnen de strategische doelstellingen van de klant.
In mijn klantenkring gaat het erom op lange termijn, organisch opgebouwde groei te realiseren. Het verdiepen in de materie, het zoeken naar synergie tussen verschillende opdrachtgevers en het menselijk contact met collega's en klanten, daar word ik blij van!

Nathan Verberne

Marketing Coördinator

Specialisme: Oog voor vernieuwing
Naast het beheer van de reguliere corporate communicatiekanalen, draai ik warm voor het bedenken, begeleiden, uitvoeren en evalueren van campagnes en projecten. Hierbij werk ik graag op tactisch en operationeel niveau bij diverse klanten. Ik wil snappen wat ik doe en vooral waarom ik het doe.
Een stuk evaluatie en monitoring vind ik belangrijk in het werk dat ik doe met mijn team omdat ik hier mijn voldoening uithaal. Daar ligt namelijk ook mijn drive; strategische communicatie en creatieve oplossingen bedenken met het oog op effectievere marketingcommunicatie.

Kimberley Frenken

Developer

Specialisme: Overzicht houden

Altijd gaan voor de beste oplossingen, maar deze oplossingen wel kritisch kunnen onderbouwen en uitleggen. Dat is waar ik voor ga. Ik ga uitdagingen niet uit de weg, sta graag klaar voor klanten en voor mijn collega's. Ik blijf kritisch ook op mijn eigen werk, ontwikkelingen staan immers nooit stil.
Mijn rol binnen de Data & Digital unit is onder andere het optimaliseren van websites en andere digitale zaken. Daarnaast doe ik een stukje IT beheer en ben ik contactpersoon voor allerhande klanten op het gebied van web.

Mickael Ackermans

Designer

Specialisme: Een relaxte sfeer creëren, juist als het heel druk is.

Mijn werkzaamheden als grafisch vormgever binnen Morres bestaan vooral uit het ontwikkelen van concepten en het grafisch ontwerpen. Ook verzorg ik de planning en waak ik over de kwaliteit van alle uitgaande uitingen. Ik word heel gelukkig als ik mooie en doordachte visuele creaties zie. Mooie ontwerpen brengen de boodschap op een creatieve en geslaagde manier over. Verder hou ik ervan om in het diepe te springen om zo het beste naar boven te halen voor de opdrachtgever.

Neem contact op met Eline,

Laat ons weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen door het formulier in te vullen! Eline zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact
reCAPTCHA