Visuele positionering

Opdracht
Ontwikkel een unieke internationale propositie die ons onderscheidt in een overvolle markt van intermediairs en hr consultants. Geef invulling aan ons unieke succession plannings methodiek en assements centers.

Website
nextsteptalentgroup.com

Diensten

  • Marketing outsourcing
  • Data & Digital
  • Brand identity

‘The succession planning company’

Next Step Talent is een talent consultancy organisatie met kantoren in Maastricht en Boston (US). Next Step Talent heeft de overtuiging dat inzicht in talent een van de belangrijkste pijlers is om als organisatie op lange termijn succesvol te zijn. Dit klinkt eenvoudig maar is in de praktijk lastig te realiseren.

In 2017 heeft de organisatie haar positionering samen met Morres aangescherpt. Next Step Talent positioneert zich sindsdien als de expert op het gebied van opvolgplanning. Met haar unieke succession planning methodiek, zorgt Next Step Talent ervoor dat elk bedrijf in staat is om talent te managen. Dit is door Morres vertaald naar een nieuwe positionering met kenmerkende visuele middelen. De rebranding begon met het realiseren van de nieuwe propositie: ‘the succession planning company’. Nadat de visie van de organisatie duidelijk was is Morres begonnen met het ontwikkelen van een geheel nieuwe huisstijl en website. Verder zijn verschillende methodieken visueel vertaald o.a. in een boardgame.

Marketing Outsourcing
Next Step Talent koos naast een rebrand voor marketing outsourcing. Alle internationale marketing- en communicatieactiviteiten worden beheerd door Morres. Next Step Talent heeft nu haar eigen marketingafdeling. Van e-mailmarketing, tot socialmediabeheer en internationale events.

De mensen bij Morres maken het verschil in de samenwerking met ons. Het voelt als een echt partnership in het zetten van onze “next step”! – Loek Vandebroek, Managing Partner Next Step Talent

Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!

Paul Denis

Directeur / Founder

Specialisme: Iedereen enthousiasmeren

Ik ben absoluut geen geboren ondernemer, maar als je een bedrijf inricht zoals je zelf bent, hoef je dit amper nog te managen. Dan groeit zo’n bedrijf namelijk gewoon vanzelf en kunnen we werken met de mensen die we graag om ons heen hebben. Ik geniet van mijn werk, van de mensen waarmee ik werk en draag het allerliefst bij aan de groei van een ander.
Binnen Morres zijn we vooral onszelf met onze persoonlijke kwaliteiten en werken we op een manier waar we zelf ook gelukkig van worden. Dat is mijn ondernemersmissie en dat hoop ik ook zo mijn leven lang vol te houden. Met een focus op het ongewone.

Mickael Ackermans

Designer

Specialisme: Een relaxte sfeer creëren, juist als het heel druk is.

Mijn werkzaamheden als grafisch vormgever binnen Morres bestaan vooral uit het ontwikkelen van concepten en het grafisch ontwerpen. Ook verzorg ik de planning en waak ik over de kwaliteit van alle uitgaande uitingen. Ik word heel gelukkig als ik mooie en doordachte visuele creaties zie. Mooie ontwerpen brengen de boodschap op een creatieve en geslaagde manier over. Verder hou ik ervan om in het diepe te springen om zo het beste naar boven te halen voor de opdrachtgever.

Jesse Mispelbaum

Designer

Specialisme: Klanten verrassen

Mijn interesse ligt dicht tegen mijn liefde voor creativiteit aan: het bedenken van een nieuwe brand, product of identiteit en het gehele creatieve proces wat daarbij komt kijken. Het proces dat begint met een simpele schets en eindigt met een volwaardig eindproduct. Daarbij is het (klant)contact een belangrijk aspect.
Door het breed inzetten van mijn kennis kan ik de klant blijven verrassen. Vooral het verrassen is iets waar ik veel plezier uit haal. Als dit gebeurt, ben ik daar trots op.

Naomi Vrinzen

Marketeer

Specialisme: Meerwaarde leveren

Ik probeer altijd creatief en ruimdenkend te werk te gaan om meerwaarde te leveren voor opdrachtgevers maar ook meerwaarde te leveren voor mijn collega's. Dit doe ik door bijvoorbeeld mee te denken in creatieve oplossingen. Als marketeer ondersteun en adviseer ik klanten bij hun marketing- en communicatievraagstukken. Van social media beheer, het opstellen en versturen van nieuwsbrieven, tot bijvoorbeeld het schrijven van blogs en uitwerken van een communicatieplanning. Vooral het tactisch en strategisch meedenken over marketingstrategieën vind ik leuk om te doen.

Neem contact op met Naomi,

Laat ons weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen door het formulier in te vullen! Naomi zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact
reCAPTCHA