Winst voor iedereen

Opdracht
Meer dan marketing: leads, promoties, externe publicaties en nog veel meer…

Website
oqparkingsolutions.com

Diensten

  • Marketing outsourcing
  • Data & Digital
  • Brand identity

Winst voor iedereen

Hard werken, snel naar huis, nog even sporten of een bioscoopje pakken… Het is allemaal veel leuker en makkelijker met een parkeerplaats dichtbij. Helaas, de realiteit is vaak anders. Nergens plek. Eindeloos rondjes rijden. Lange stukken lopen. Dat is vervelend, zeker omdat parkeerruimte –met een beetje slim nadenken– overal te vinden ­­is. OQ werkt door heel Nederland aan nieuwe parkeeroplossingen en een betere bereikbaarheid. Zij onderzoeken kansen, maken unieke software en bedenken slimme concepten. Kortom: winst voor iedereen.

Morres was vanaf de start betrokken bij OQ. Samen met de oprichters van OQ bedacht Morres & Company het kleurrijke en moderne design. Daarnaast werd een interactieve website gebouwd. Momenteel maakt OQ gebruik van onze marketing support die alle PR-gerelateerde zaken voor hen uit handen neemt.

Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!

Myrna Vinkenburg

Account Director

Specialisme: Resultaatgericht

Als account director van kantoor Eindhoven beheer ik de planning en verdeling van projecten en ben ik eindverantwoordelijke. Daarnaast voer ik de sales en ontvangen klanten van mij (helaas) hun maandelijkse factuur.
De veelzijdigheid, de vrijheid en verantwoordelijkheid zijn voor mij de voornaamste redenen dat ik met veel plezier dagelijks mijn rol uitoefen. Daarbij vind ik het heerlijk dat ik zowel intern als extern de klanten kan bedienen op de best mogelijke manier. Voor hen doe ik graag net een stapje extra. Mijn gedrevenheid, strategisch inzicht en resultaatgerichtheid zorgen ervoor dat 'geen oplossing' bij mij niet bestaat.

Bo van Herk

Marketeer

Specialisme: Frisse en vernieuwende blik

Tijdens mijn studie communicatie kwam ik in contact met Morres. Zij zagen potentie in me en boden me de mooie kans om mezelf verder te ontwikkelen. Voordat ik was afgestudeerd, kon ik al direct mijn passie uitoefenen. Gedreven en enthousiast combineerde ik mijn studie met mijn werk voor Morres.
Altijd ben ik op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen zodat ik deze kan toepassen in de praktijk. De kennis die ik heb opgedaan, deel ik nu in mijn blog(s) en pas ik graag toe in mijn werkzaamheden voor Morres en haar klanten. Nu, enige tijd later, met mijn diploma op zak en een aantal mooie ervaringen rijker, wil ik mezelf nog altijd verder ontwikkelen op specifieke gebieden die ik ambieer. Ik ben namelijk van mening dat je nooit bent uitgeleerd.

Céline Dohmen

Designer

Specialisme: Concepten bedenken & uitvoeren tot in de puntjes

Als grafisch vormgever zet ik dagelijks mijn enthousiasme in bij het bedenken en ontwerpen van onder andere campagnes en (re)brands. Daarnaast ondersteun ik onze marketingafdeling en klanten bij het ontwerpen van diverse grafische uitingen. Concepten bedenken, deze tot in de puntjes uitvoeren en laten aansluiten op de wensen en behoeften van de klant vind ik het allerleukste aan mijn rol bij Morres. Daarbij biedt de verscheidenheid aan opdrachten veel afwisseling en steeds weer nieuwe uitdagingen die ik met veel plezier aanga.

Kimberley Frenken

Developer

Specialisme: Overzicht houden

Altijd gaan voor de beste oplossingen, maar deze oplossingen wel kritisch kunnen onderbouwen en uitleggen. Dat is waar ik voor ga. Ik ga uitdagingen niet uit de weg, sta graag klaar voor klanten en voor mijn collega's. Ik blijf kritisch ook op mijn eigen werk, ontwikkelingen staan immers nooit stil.
Mijn rol binnen de Data & Digital unit is onder andere het optimaliseren van websites en andere digitale zaken. Daarnaast doe ik een stukje IT beheer en ben ik contactpersoon voor allerhande klanten op het gebied van web.

Neem contact op met Myrna,

Laat ons weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen door het formulier in te vullen! Myrna zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact
reCAPTCHA