Pantein

Opdracht
Met een ziekenhuis, zorgcentra en thuiszorg in één biedt Pantein een brede dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, gezondheid en zorg. Wat is een succesvolle employer branding zonder een sterke employer story? Het aanscherpen van het verhaal van de organisatie stond in dit project centraal.

Diensten

  • Employer Branding

Inhoud

We zijn het traject begonnen met een brainstormsessie met de organisatie. Met deze input zijn we gekomen tot het concept ‘Niet zomaar collega’s’ en de nieuwe pay-off ‘samen één Pantein’. Om te toetsen of dit daadwerkelijk de juiste richting is, hebben we het concept eerst getoetst bij de medewerkers, HAN-studenten én studenten van ROC Nijmegen. Vervolgens hebben we het concept verder uitgewerkt naar diverse middelen, zoals fotografie, video’s, online advertenties, Google Search Ads, roll-up banners, headers en een aparte landingspagina voor de wervingscampagne. Bekijk het resultaat op www.nietzomaarcollegas.nl.

Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!

Arno van 't Land

Art Director

Als creatief strateeg bedenk ik passende strategieën en pakkende crossmediale concepten. Ik houd me in de breedte bezig met creatie. Van advies en strategie tot conceptontwikkeling en copywriting (short copy).

Karlijne Jansen

Designer

Creatieveling op het gebied van multimedia design. Ik denk graag creatief en strategisch met de klant mee als het gaat om online en offline communicatie. Laat mij maar brainstormen, vormgeven en dtp-en, dan ben ik op mijn best.

Neem contact op met ons,

Laat ons weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen door het formulier in te vullen! We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact
reCAPTCHA