Restyling corporate identity ParkinsonNet

Opdracht
ParkinsonNet is een landelijk netwerk van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van parkinsonpatiënten.

Diensten

  • Brand Identity

Eenheid in de uitstraling

Het gerestylede logo van ParkinsonNet vormt de basis voor alle communicatie-uitingen. De kleuren rood, grijs en wit brengen eenheid in de totale uitstraling. Vanuit het gerestylede logo/merkbeeld hebben we ook de corporate identity een restyling gegeven. De corporate identity is uitgewerkt in diverse huisstijldragers, folders en het PN magazine.

Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!

Arno van 't Land

Art Director

Specialisme: Creatie in de breedte

Als creatief strateeg bedenk ik passende strategieën en pakkende crossmediale concepten. Ik houd me in de breedte bezig met creatie. Van advies en strategie tot conceptontwikkeling en copywriting (short copy).

Karlijne Jansen

Designer

Specialisme: Multimedia design

Creatieveling op het gebied van multimedia design. Ik denk graag creatief en strategisch met de klant mee als het gaat om online en offline communicatie. Laat mij maar brainstormen, vormgeven en dtp-en, dan ben ik op mijn best.

Neem contact op met Olivier,

Laat ons weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen door het formulier in te vullen! Olivier zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact
reCAPTCHA