Als zonlicht en innovatie samen komen…

Project Sunovate

Opdracht
Vanuit de aanbesteding heeft Morres opdracht gekregen om een visuele identiteit voor het TNO – Interreg- project Sunovate te ontwikkelen die past bij de propositie. Daarnaast het projectteam ontzorgen in het formuleren en uitwerken van de boodschap(pen) en de verspreiding van de projectvoortgang richting de juiste doelgroepen.

Website
project-sunovate.nl

Diensten

  • Brand identity
  • Strategy & concepts
  • Data & Digital

Smart Solar Switch

Om de Europese energie- en klimaatdoelstellingen te halen, met als ultieme doel een energie- en klimaat neutrale gebouwde omgeving in 2050, is het noodzakelijk om het energieverbruik in gebouwen zoveel mogelijk terug te dringen. Het Interreg Vlaanderen-Nederland – project Sunovate richt zich op slim warmtebeheer in ramen en zonnepanelen. Binnen dit project worden nieuwe materialen ontwikkeld die actief zonnewarmte reguleren in slimme energiezuinige ramen en warmtewerende zonnepanelen.

Voor project Sunovate hebben we een identiteit, huisstijl, website en huisstijlmiddelen ontwikkeld, waaronder een animatievideo. Ook ondersteunen we het projectteam structureel met de coördinatie, planning en uitvoering van diverse marketingcommunicatie werkzaamheden.

“De mensen van Morres & Company zijn in staat om in korte tijd de uitdagingen vanuit het project te begrijpen en te vertalen in een constructieve ondersteuning. Er wordt proactief meegedacht in doeltreffende marketingacties. Creatieve en innovatieve ideeën worden samengebracht in deze samenwerking!” – Nicole Meulendijks, Projectmanager TNO

Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!

Eline Wilbers

Operationeel Directeur

Specialisme: Samenwerken

Meerwaarde staat centraal in de samenwerking met opdrachtgevers én collega's. Samen verder groeien, dat is mijn missie. Van praktische MKB-er tot strategische multinational en van het bouwen van een website tot het creëren van een strategisch marketingplan. Geen dag is hetzelfde, and I love it!

Renee Spronken

Designer

Specialisme: Als grafisch vormgever werk ik aan het uitdenken van concepten en het uitvoeren hiervan. Door mijn achtergrond in vrije kunsten, hecht ik veel waarde aan het bedenken van concepten en het maken van illustraties. Graag denk ik hierbij buiten de gebaande paden. Het is mooi als jouw interpretatie van een stijl aansluit bij de essentie van het bedrijf. Als alles dan nog eens samenkomt met de uitwerking en productie, is de cirkel helemaal rond.

Manon Haenen

UX Designer / Developer

Specialisme: De beste websites bouwen

Mij krijg je niet snel gek. Ik blijf, ondanks de drukte op het kantoor en in de planning, rustig en gefocust! Als onderdeel van de Data & Digital unit ontwerp en bouw ik dagelijks WordPress websites gericht op usability, UX-design en SEO-optimalisatie. Daarnaast help ik de websites up-to-date te houden. Het is een veelzijdige functie en dat vind ik fijn. De ene keer ben ik bezig met ontwerpen en de andere keer ben ik bezig met updates. Daarnaast vind ik het ook een leuke uitdaging om een website zo goed mogelijk voor de gebruiker in te richten. Toch is het presenteren van het eindresultaat waar ik het voor doe.

Ellen Schrijnemaekers

Projectmanager Marketing & Communicatie

Specialisme: Als marketing coördinator werk ik dagelijks met mijn team voor klanten aan diverse marketing- en communicatievraagstukken. Van nature vind ik het belangrijk dat mensen het naar hun zin hebben. Ik schiet niet meteen in de paniekmodus, maar kan de rust bewaren op momenten dat dit nodig is. Daarbij ben ik iemand die het belangrijk vindt dat afspraken worden nagekomen en mensen dus ook op mij kunnen bouwen. Ik houd niet van poespas, wel van positieve energie. Humor op de werkvloer vind ik belangrijk en ik ben niet vies van hard werken. Klanten optimaal bedienen en een vertrouwensband met hen opbouwen. Dat zijn dingen waar ik energie van krijg.

Neem contact op met Eline

Laat ons weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen door het formulier in te vullen! Eline zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact
reCAPTCHA