Communicatie voor het Radboudumc

Opdracht
Het Radboudumc is een universitair medisch centrum in Nijmegen en biedt haar patiënten topklinische en topreferente zorg.

Diensten

  • Brand Identity

Radboudumc

Voor het Radboudumc ontwikkelen we diverse communicatie-uitingen en middelen, voor diverse afdelingen binnen de organisatie. Een paar voorbeelden van communicatiemiddelen die we zoal ontwikkelen voor het Radboudumc zijn: jaarverslag, tussentijdse berichten, advertenties, flyers, posters, banners, de griepcampagne en landingspages, zoals de website voor het ijzercentrum en de website voor de zorgacademie.

Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!

Arno van 't Land

Art Director

Specialisme: Creatie in de breedte

Als creatief strateeg bedenk ik passende strategieën en pakkende crossmediale concepten. Ik houd me in de breedte bezig met creatie. Van advies en strategie tot conceptontwikkeling en copywriting (short copy).

Karlijne Jansen

Designer

Specialisme: Multimedia design

Creatieveling op het gebied van multimedia design. Ik denk graag creatief en strategisch met de klant mee als het gaat om online en offline communicatie. Laat mij maar brainstormen, vormgeven en dtp-en, dan ben ik op mijn best.

Neem contact op met ons,

Laat ons weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen door het formulier in te vullen! We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact
reCAPTCHA