Een inspirerende uitgave

Opdracht
Maak een unieke brochure waarin de toegevoegde waarde van het Algemeen Volwassen Onderwijs wordt overgebracht.

Diensten

  • Brand identity

Als je iets te vertellen hebt.

Het Voortgezet Algemeen Volwassenen Onderwijs (VAVO) zit vol met verhalen!

Samen met Leeuwenborgh ging Morres & Company aan de slag met een inspirerende uitgave over het VAVO onderwijs. De uitdaging? Geen platte onderwijskundige teksten. Geen kengetallen of didactische achtergrondinfo, maar echte uiteenlopende verhalen studenten uit het VAVO onderwijs. Wat drijft hen om (alsnog) hun studie af te ronden? Waar komen ze vandaan en hoe ziet hun toekomstperspectief eruit? Morres & Company was verantwoordelijk voor het ontwerp en het volledige projectmanagement van deze brochure. Het resultaat is een prachtige brochure dat een wereld laat zien achter de VAVO die je nog niet kent.

Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!

Peter Derks

Account Director

Specialisme: Plannen & Organiseren

Als account director ben ik de spil tussen onze klanten en het team van Morres & Company. Daarnaast beheer ik een mooi gedeelte van het Morres portfolio. Met de klant houd ik toezicht op de project- en procesmatige kant van onze marketingprojecten en ben ik een sparringpartner voor nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast werk ik creatieve ideeën en concepten uit, samen met onze marketeers en designers. Ten slotte zorg ik ervoor dat de projecten op tijd en binnen budget worden opgeleverd.

Danielle Thielen

Designer

Specialisme: Doorzettingsvermogen

Ik ben werkzaam als grafisch vormgever bij Morres. Alle vragen op het gebied van design komen bij ons terecht. We bedenken en ontwerpen de meest uiteenlopende zaken: van een flyer tot bijvoorbeeld een busbelettering of een beursstand.
Het leukst vind ik, om een vraagstuk van een klant om te zetten in vorm. Om een middel of andere uiting te ontwerpen waar de klant zich in herkent en- nog belangrijker- dat werkt en doet wat het moet doen. Zoals je misschien wel hebt gemerkt ben ik nuchter en direct. Ik hou van aanpakken en ben een echte doorzetter.

Neem contact op met Peter,

Laat ons weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen door het formulier in te vullen! Peter zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact
reCAPTCHA