Online wervingscampagne Sanquin

Opdracht
Sanquin zorgt voor de bloedvoorziening in Nederland. Dankzij de honderdduizenden donors die vrijwillig bloed geven. Met hun bloed worden ieder jaar ruim 25.000 mensenlevens gered.

Diensten

  • Brand Identity

Doneer bloed

Momenteel bestaat het percentage bloeddonors voor 67% uit vrouwen en 33% uit mannen. Sanquin streeft naar een betere afspiegeling van de bevolking (50% mannen en 50% vrouwen). Aan Puntkomma is gevraagd een landelijke online wervingscampagne te ontwikkelen, speciaal gericht op het werven van mannelijke bloeddonors.

Dit team werkte met plezier aan bovenstaand project!

Arno van 't Land

Art Director

Specialisme: Creatie in de breedte

Als creatief strateeg bedenk ik passende strategieën en pakkende crossmediale concepten. Ik houd me in de breedte bezig met creatie. Van advies en strategie tot conceptontwikkeling en copywriting (short copy).

Karlijne Jansen

Designer

Specialisme: Multimedia design

Creatieveling op het gebied van multimedia design. Ik denk graag creatief en strategisch met de klant mee als het gaat om online en offline communicatie. Laat mij maar brainstormen, vormgeven en dtp-en, dan ben ik op mijn best.

Neem contact op met Olivier,

Laat ons weten wie je bent en waarmee we je kunnen helpen door het formulier in te vullen! Olivier zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Contact
reCAPTCHA